kostacurtas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Need For Speed -- Criterion Project Criterion’s just tweeted they will be showing off the Need for Speed project the studio currently has in development for the first time today. But before you break the bed while jumping up and down on it, it’s not going to be a public affair. The reveal will be at an internal EA meeting later today. “NFS will be shown for the first time today at internal Electronic Arts meeting! Let’s put the pedal to the metal and hit it,” was the tweet.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα άλλα games τί γίνονται;;Αυτό που θα παίζαμε online;;
pontios16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν απατώμαι αυτό είναι το online http://nfswo.ea.com.tw/teaser/ Όμως δυστυχώς είναι μόνο στην κορέα... δεν νομίζω να βγήκε για EU. ---------- Προσθήκη στις 13:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Βρήκα και αυτό το μικρό κειμενάκι δεν ξέρω πόσο βοηθάει όμως <<NFS World Online Arrives This Year in North America, in 2010 in Europe>>
kostacurtas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το Need For Speed: World Online βρίσκεται κανονικά ακόμα υπό ανάπτυξη από την ίδια την EA. Σε λίγο καιρό αναμένεται η κλειστή beta του Need For Speed: World Online και θα κυκλοφορήσει στο Q4 2010. Το Need For Speed από την Criterion θα είναι το επόμενο "κανονικό" παιχνίδι στην σειρά Need For Speed. Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει και αυτό στο Q4 2010.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μάλιστα..! Δηλαδή άλλη εταιρία θα το φτιάξει το νέο;
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ας ελπισουμε πως θα νε ενα θαυμα οπως το Burnout Paradise
kostacurtas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Critierion’s Need for Speed called Hot Pursuit, out on November 16 It’s official: Criterion Games’ Need for Speed title is now known as Need for Speed: Hot Pursuit. It seems to be a proper old-school, cops vs robbers title. Back to the old days of the series. Hooah. It’s out on November 16.
mavlamemos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 μου θυμιζει τα παλια καλα nfs!φαινεται πολυ καλο!
wgibson Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 συγγνωμη η lambo μετραει πιο πολυ απο veyron??? ΤopGear βλεπουν???
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 μου θυμιζει τα παλια καλα nfs!φαινεται πολυ καλο! Ναι χτες το βραδυ που το εβλεπα απο το youtube και ειδα το trailer μυ θυμησε απο το hot pursuit 2 παλια αρκετες σκηνες απο τον χαρτη του και επισης και απο most wanted αλλα και απο burnout takedown του ps2
privateer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-need-for/101353[/ame]
Sir Pretender Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καιι για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει και hands-on με το παιχνίδι για μια πρώτη γεύση -σούπερ είναι το άτιμο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όσο πιο πολύ βλέπω τα τρακαρίσματα για να "σταματήσει" (φάει τούμπες), ο "εγκληματίας", τόσο πιο πολύ μου θυμίζει Chase HQ σε αυτό το κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα