Προς το περιεχόμενο

Τσαβες...Καλος, Κακος, η Ασχημος?

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα τις προσφατες αιματηρες διαδηλωσεις και το θανατο 2 διαδηλωτων (καποιες πηγες αναφερουν οτι ο ενας απο τους δυο ηταν υπερ του Τσαβες, αλλες οτι και οι δυο ηταν υπερ, κτλ) αναρωτιεμαι τι παιζει εκει στην Βενεζουελα.

Το 2002 πηγαν να τον ριξουν, δεν τα καταφεραν. Μηπως απο τοτε, ακομη προσπαθουν? Μηπως τον ζαλισε απλα η εξουσια τον Ουγκο και εχασε το "ο"? Μηπως δεν εχουμε απλα την δυνατοτητα να καταλαβουμε τι γινεται στην Βενεζουλα επειδη οτι πληροφορια περνουμε ειναι μασημενη, φιλτραρισμενη και αρα οχι και τοσο εμπιστη και αξιοπιστη? Δεν ξερω...

Δημοσ.

το 4 που πηγα επιναν νερο στο ονομα του.

Εφτασα καμμια δεκαρια μετρα απο διπλα του.Πολυ ευκολα.

Δεν νομιζω οτι αμα ηθελαν να τον φανε δεν θα τα καταφερναν.

Ειναι παρα πολυ αγαπητος στον λαο.

Δημοσ.

Γενικά δεν είναι κατάσταση ιράν από μεριά τους να μην ξέρεις τι γίνεται, και οι αμερικάνοι, ειδικά επι ρεπουμπλικάνους έχουν ψοφήσει να τον βγάλουν αντίχριστο.

Δε λέω ότι είναι ο γαμάουα τύπος αλλά έμμεσο δικτάτορα κτλ που προσπαθούν κάποιοι να τον βαφτίσουν μου φαίνονται γελοία

Δημοσ.

Δε ξέρω,αλλά αν είχα κι εγώ έναν τέτοιο πολιτικό να βγαίνει και να τα χώνει με μαγκιά στις υπερδυνάμεις,θα τον γούσταρα. Άσχετα που όποτε θέλουν τον σβήνουν από τον χάρτη. Τουλάχιστον έστω και πλασματικά ο τύπος έχει τα @@ να βγεί και να κράξει. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Καντάφι μέχρι που του δολοφόνησαν τον γιό.

Δημοσ.
Μετα τις προσφατες αιματηρες διαδηλωσεις και το θανατο 2 διαδηλωτων (καποιες πηγες αναφερουν οτι ο ενας απο τους δυο ηταν υπερ του Τσαβες, αλλες οτι και οι δυο ηταν υπερ, κτλ) αναρωτιεμαι τι παιζει εκει στην Βενεζουελα.

Το 2002 πηγαν να τον ριξουν, δεν τα καταφεραν. Μηπως απο τοτε, ακομη προσπαθουν? Μηπως τον ζαλισε απλα η εξουσια τον Ουγκο και εχασε το "ο"? Μηπως δεν εχουμε απλα την δυνατοτητα να καταλαβουμε τι γινεται στην Βενεζουλα επειδη οτι πληροφορια περνουμε ειναι μασημενη, φιλτραρισμενη και αρα οχι και τοσο εμπιστη και αξιοπιστη? Δεν ξερω...

Μπερδεμένες οι πληροφορίες ....

Στην βενεζουέλα προσπαθούν απλά να ρίξουν τον τσάβες , λόγω όμως πολλών ιδιαιτεροτήτων και της λ.αμερικής και του ίδιου του τσάβεζ, το πέσιμο του τσάβεζ θα είναι με πραξικόπημα, γιατί τόσα χρόνια αν μπορούσαν να τον διαφθείρουν θα το είχαν καταφέρει ;)

Ενα ενδιαφέρον άρθρο για την βενεζουέλα υπάρχει εδώ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124433

και ένα αγαπημένο video εδώ :

[ame]

[/ame]

Δημοσ.

Και μετά να πάνε οι καλοί αμερικάνοι να ”αναοικοδομήσουν” την χώρα και να χρωστάει μετά η Βενεζουέλα για μια ζωή, γνωστό το κόλπο

Δημοσ.
Πάντως πολύ πιθανόν από ότι λένε η χώρα να οδηγηθεί σε εμφύλιο :shock:

Κάτι μου θυμίζει αυτό. Κάτι που εμάς μας πήγε χρόνια πίσω και κάποιους χρόνια μπροστά.

Δημοσ.

Κολομβιανό παλικάρι πάντως (που ουδεμία σχέση θέλει να έχει με Λ. Αμερική πλέον) μου τον ανέφερε ως "λαϊκιστή ψευτοκόκκινο δικτάτορα" φάση. Εμένα δε με ενδιέφερε ιδιαίτερα, αλλά μιας και φαινόταν έξυπνος άνθρωπος και είχε και εμπειρία από 'κει χάμου και πολιτικές απόψεις που ήταν ισορροπημένες, ξέρωγω, δεν ξέρω. Και εγώ την ίδια εντύπωση είχα σχηματίσει πάντως.

Δημοσ.

Το σχέδιο είναι γνωστό. Αν ο πολίτης ενός κράτους την περνάει καλά δεν έχει καμία σχέση με τον καπιταλισμό και τον κουμμουνισμό. Όλα αυτά είναι παπ&^$ριές ιδεολογίες που δημιουργήθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια τους. Όπλα μαζικής καταστροφής. Βρε ΟΥΣΤ….

Δημοσ.
Κολομβιανό παλικάρι πάντως (που ουδεμία σχέση θέλει να έχει με Λ. Αμερική πλέον) μου τον ανέφερε ως "λαϊκιστή ψευτοκόκκινο δικτάτορα" φάση.

Δεν μου είπε κανείς τίποτα σχετικό και εγώ δεν το έψαξα και πολύ αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα.

Κάτι σε Ψωμιάδη με κόκκινο μπερέ μου κάνει ο Τσάβες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...