@zouve@ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 χρησιμοποιώ αυτά τα δισκάκια http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.TAY0047 χρησιμοποιώ αυτό το dvd-rw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330637 και όταν πάω να κάψω δισκάκι δεν μου βγάζει επιλογή 8.0χ ή 10.0χ αλλά από 16.0χ και πάνω. έχω χρησιμοποιήσει και άλλα δισκάκια όπως verbatim data, TDK audio, sony audio και πάλι τα ίδια. Συνήθως χρησιμοποιώ το nero (από 16.0χ και πάνω) και το mediamonkey (από 24.0χ και πάνω) θέλω να κάψω δισκάκιο cd audio και θέλω χαμηλές ταχύτητες λόγο πιστότητας ήχου. Επίσης έχω κάνει αναβάθμιση στο firmware του dvd-rw μου φοράει την 2.00 και έχω χρησιμοποιήσει και ενα pioneer dvd-rw και πάλι τα ίδια τι προτείνεται ???? Γιατί συβαίνει αυτό ???
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ...μα γιατί να γράψεις σε τόσο χαμηλή ταχύτητα;
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Και στο X1 να γράψεις - έχεις την εντύπωση ότι θα κερδίσεις σε ποιότητα; Αντιμετωπίζεις προβλήματα όταν γράφεις σε υψηλές ταχύτητες;
@zouve@ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 τα audio cd πρεπει να γραφονται max σε 8x
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ...says who; Γράφω Χ48 audio και όλα είναι μια χαρά, χωρίς jitter - χωρίς τίποτα!
gdriver Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα audio cd πρεπει να γραφονται max σε 8x φιλε μου οταν αντιγραφεις cd σε υπολογιστη αυτος δε διαβαζει ηχο αλλα δεδομενα.επομενως σου γραφει δεδομενα θες δε θες. αρα δεν παιζει ρολο η ταχυτητα.για του λογου το αληθες γραψε δεδομενα σε audio cd στον υπολογιστη και θα δεις πως θα στο γραψει μια χαρα. μην ψαρωνεις επειδη γραφουν απο εξω cd audio.αυτο το κανουν λογω τιμης δισκων(τα audio ειναι ακριβοτερα). τελος παντων στο θεμα σου τωρα. το dvd σου ειναι μια χαρα. αυτο που πρεπει να αλλαξεις ειναι η μαρκα δισκου.αμα παρεις πιο συμβατο δισκο θα λυθει το προβλημα σου.γνωριζω πως η μαρκα σου ειναι η καλυτερη απο ολες αλλα δε σημαινει πως ειναι απολυτως συμβατη με τον εγγραφεα σου. βεβαια για να σου βγαζει τοσο μεγαλες ταχυτητες μαλλον οχι μονο ειναι συμβατο αλλα υπερσυμβατο.παρε κατι πιο γηινο σε μαρκα οπως sony ,tdk και δες τι σου βγαζει.
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 τα audio cd πρεπει να γραφονται max σε 8x Κι όμως, οι εμπειρικοί κανόνες όπως αυτός δεν παραμένουν σταθερά αμετακίνητοι, αλλά μεταβάλλονται όσο προχωράει η ποιότητα των συσκευών και των μέσων που εμπλέκονται στην εγγραφή και στην αναπαραγωγή των Audio-CDs. Π.χ. πριν κάποια χρόνια, ο συγκεκριμένος εμπειρικός κανόνας έκανε λόγο για ταχύτητα 4x, πιο παλιά για 1x. Ελπίζω να καταλαβαίνεις που το πάω. Με τα τωρινά δισκάκια και συσκευές εγγραφής αλλά και αναπαραγωγής, φαίνεται πως πολύ καλά αποτελέσματα μπορείς να πάρεις και σε 16x. Αλλά αν διαθέτεις κάποια συσκευή αναπαραγωγής «παλαιάς κοπής» (π.χ. ένα παλιό ράδιο CD αυτοκινήτου ή Home stereo), τότε θα πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις δισκάκια που έχουν hardcoded στην «ταυτότητά» τους (ATIP information) χαμηλότερη ενδεικνυόμενη minimum ταχύτητα εγγραφής. Και θα πρέπει αντίστοιχα και η συσκευή εγγραφής να υποστηρίζει στο firmware της τόσο χαμηλή ταχύτητα εγγραφής για το συγκεκριμένο τύπο δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.