panagiotisr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Προσπαθώ να το συνδέσω στο κινητό μου. Τι θύρα COM και τι BAUDRATE πρέπει να βάλω; Έχω το OMNIA αλλά με βολεύει να έχω το GPS έξω από το κινητό για διάφορους λόγους.
Sotosgl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Baud rate 115200 Com εξαρταται που το εχεις βαλει.. Εστω και Usb να αλλαξεις αλλαζει και η Com δοκιμασε 5 ή 10. Με bluetooth δεν μπορεις;
drdedus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Προγραμματα διαχειρησης υπαρχουν αρκετα MtkDLut GpsView και κατι αλλα που βρηκα κατα καιρους.Κατευθειαν να σωσεις τα logs σου και να τα δεις με το Original Google Maps δεν μπορεις; Τι θες να κανεις ακριβως; σε όποια μορφή και αν τα σώσω δεν μου βγάζει πληροφορίες αναλυτικές (ταχύτητα υψόμετρο ανα 5 sec) εκτός και αν τα σώσω σαν .itm όπου τότε ανοίγουν με το GPS Photo Tagger
Sotosgl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειλικρινα τις τελευταιες μερες δεν ξερω τι γινεται... Λιγο που πλησιαζει η ανοιξη λιγο που ειναι του Αγιου Βαλεντινου ολο περιεργα πραγματα γινονται! Ειχα παραγγειλει 2 GPS logger και απο την ανοργανωσια του καταστηματος του Ηρακλειου περαστηκε μονο η μια απο τις 2 παραγγελιες (γραψιμο σε χαρτακια) μου σκαει το 1 με προβλημα και στελνω Email στα Multirama και αναφερω το θεμα. Σημερα μου σκαει το παρων email! Αξιότιμε κ. Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε την εταιρεία Multiramaγια τις αγορές σας. Απολογούμαστε που δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και σας γνωστοποιούμε πως έχουν ήδη ενημερωθεί τα αρμόδια τμήματα . Για την ταλαιπωρία που σας προκαλέσαμε σας προσφέρουμε μια δωροεπιταγή των 20,00€ για επόμενη αγορά σας από το κατάστημα Ηρακλείου. Αρχιζω και αναθεωρω πολλες απο τις αποψεις μου σχετικα με μερικα καταστηματα.. Λιγο ο Κοτσος που δινει τελικα σκληρους και φλασακια σε τιμε λιωμα λιγο τα Multirama με φωτογραφικες και σωστη εξηγηση ρε τι γινεται;! Οπως και να εχει μπραβο τους κερδισαν εναν πελατη μιας και με το Πλαισιο στην Αγια Παρασκευη τσακωθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.