paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 σκατούλες... πηγα στα MULTI και τα 3 που υπήρχαν πανελλαδικά (ηρακλειο, λαρισα, καλαμαρια) φαινόταν ως κρατημένα για πελάτη και μου ειπαν οτι δεν προκειται να τα ξαναφερουν... Αν κάποιος πήρε παραπάνω από 1 τεμάχιο και το έχει κλειστο ενδιαφέρομαι να το αγοράσω...
papeipa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Τα ιδια και απο μενα.... μεσα στην ευγενεια οταν εκανα την τριτη την παραγγελια για 1 (και υπηρχαν κομματια στην αποθηκη) και μαλιστα μου ζητησαν και κινητο να με παρουν οταν ερθει (λεω απο μεσα μου , λες να ειναι τοσο καλοι στη δουλεια τους?-Τοο good to be true ...) Τους πηρα σημερα και κανουν οτι δεν με ξερουν , δεν υπαρχει πουθενα η παραγγελια και οταν τους ειπα αν υπαρχουν κομματια μου ειπαν 3 κρατημενα . Τους ρωταω πότε έγινε η κρατηση και μου λενε Τεταρτη ,ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΤΗ... Μα μου σου του και δεν μπορουμε να κανουμε τωρα κατι... Ελεος , οτι να ναι, δεν μπορουν να βαλουν σε μια σειρα τα συστηματα τους, χανουν παραγγελιες και μετα ουτε τις Μ@λ#κ|ε$ τους δεν εχουν τα μουτρα να διορθωσουν.... A-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Ι.....
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 έτσι... τα ιδια... εμενα ειχαν την παραγγελία γραμένη στο τετράδιο... κυριολεκτικά... υ.γ. προς τον από πάνω: μ'αρεσει το pc της υπογραφής σου... τα φυλάω και εγω κάτι τετοια μουσεια...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το παρέλαβα σήμερα Είναι σχεδόν ίδιο με αυτό το qstarz, το οποίο δουλεύει άψογα με ότι και να το δοκίμασα και το οποίο το είχα πάρει γύρω στα 70 ευρώ 2 χρόνια πριν Τέλειο σήμα btw 11 ευρώ για το gps bluetooth + καλωδιάκι usb + φορτιστής usb + φορτιστής usb αυτοκινήτου + cd με drivers + κουτί Μπήκαν μέσα;
PaNtErAz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πριν 8 χρόνια είχα πάρει από Αμερική ένα 100 ευρώ και τότε ήταν φτηνό... α ρε...
drdedus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να το συνδέσεις; Αφού το Nokia 5800 έχει ήδη ενσωματωμένο GPS. γιατί λοκαρει αμέσως (χωρίς ιντερνετ) και γιατί η μπαταρία του κινητού δεν τελειώνει (ποτεεεεε)
Highlander Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το παρέλαβα σήμερα Είναι σχεδόν ίδιο με αυτό το qstarz, το οποίο δουλεύει άψογα με ότι και να το δοκίμασα και το οποίο το είχα πάρει γύρω στα 70 ευρώ 2 χρόνια πριν Τέλειο σήμα btw 11 ευρώ για το gps bluetooth + καλωδιάκι usb + φορτιστής usb + φορτιστής usb αυτοκινήτου + cd με drivers + κουτί Μπήκαν μέσα; Δεν νομίζω πως θα είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν μέσα. Κρίμα που δεν προλάβαμε και οι υπόλοιποι να πάρουμε. Αν τύχει πάντως και το ξαναβγάλει καλό θα είναι να το μάθουμε
tattoo13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εγω πιστευω οτι το ειχαν απλα προμιθευτει φθηνα μπορει και 11Ε γιατι θα το εδιναν μονο σαν δωρο.απλα μετά την πατησαν και δεν μπορουσαν να πουν οτι δεν το πουλανε μονο του. και σιγα μην μπηκαν μεσα.. εγω το πηρα με την pentax μαζι και παραλιγο να μην μου το δωσουνε,εγω τους το "θυμησα". σιγουρα θα ειναι κιαλλοι που δεν εμαθαν ποτέ για το δωρο τους..
fonzi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 μα κάπου αλλού είδα ότι έδιναν την pentax μαζί με αυτό για δώρο. Μήπως ήταν promotion της pentax και αυτοί εδώ απλά δεν τα έδιναν με τις φωτογραφικές (τουλάχιστον αρχικά) και τα κράτησαν για πούλημα;
tattoo13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 και εγω τωρα που το λες μου φανηκε οτι το είδα και σε ξενο site.. χαχα.. ειπα και εγω.. λιανικη 11 Ε ..
Sotosgl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μετα το Email που τους εστειλα για το οτι δεν σημειωσανε την παραγγελια μου και εχασα το δευτερο κομματι πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και προωθησαν το αιτημα μου σε περιφερειακους διευθυντες κλπ Αντε να γινει μια εξυγιανση στα Multirama. ΒΤW το κομματι που εστειλα για Service αγνοειται! Μultiδραμα η κατασταση...
SV1EOD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δυσκολο εως αδυνατο φιλε μου(τουλαχιστον απο Ελλαντα..)Τωρα το Ebay βρωμαει απο τετοια αν δεν φοβασαι να μπλεξεις θα βρεις ακομα καλυτερα στην ιδια περιπου τιμη. Ερωτηση.. Δοκιμασε κανεις να το συνδεσει με NOKIA 5800; Θελω να το κανω δωρακι και δεν ειμαι σιγουρος αν θα συνδεεται... Νομίζω ότι το ebay όντως βρωμάει από τέτοια(αν και όχι στην ποσότητα και ποικιλία που έχει σε άλλα είδη). Δεν νομίζω όμως ότι είναι καλύτερα και σίγουρα ούτε σε αυτήν την τιμή. Για την ακρίβεια νομίζω ότι είναι και αρκετά πιο ακριβά. Έχεις κανένα link να υποδείξεις?
Sotosgl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ειχα μαζεψει αρκετα τοσο για το Iblue 747 και το I blue 747 A+ αλλα και μερικα αλλα με ΜΚΤ chip και επαιζαν στα 15€ αλλα τα εσβησα :-S μπηκα σημερα για πλακα και ειδα κατι 60αρια€!!!! Μας πηραν χαμπαρι; Btw αν θες να γινει κατι σωστα κανε το μονος σου! Πηγα στα Multidrama και οι τυποι μου ειχαν κοψει πιστωτικο αντι για δελτιο επισκευης ή οπως το λενε ενω τους τονισα οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.. Τεσπα το βρηκα καπου εκει στις επισκευες τους και το πηρα πισω αφου μου ειπαν οτι θα παρει 2 εβδομαδες να επισκευαστει και αν.. Ειχα παρει τηλ τον επισημο αντιπροσωπο της Pentax στην Αθηνα (ειχε και στην Θεσσαλονικη) και μου ειπε ο τεχνικος τι μπορει να φταιει με τα πολλα η επαφη του mini Usb παταγε πανω στο ολοκληρωμενο του Bluetooth και δεν επιανε τωρα παλι ολα good
drdedus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Άλλο software εκτός από το GPS Photo Tagger υπάρχει ? Γιατί εκτός από το google maps θέλει να επικοινωνεί και με itravel-tech.com Επειδή μπλοκάρω την επικοινωνία με itravel-tech.com το πρόγραμμα ανά 10 δευτερόλεπτα κολλάει με αποτέλεσμα να γίνεται δύσχρηστο θέλει μάλλον να δίνει αναφορά ......
Sotosgl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Προγραμματα διαχειρησης υπαρχουν αρκετα MtkDLut GpsView και κατι αλλα που βρηκα κατα καιρους. Κατευθειαν να σωσεις τα logs σου και να τα δεις με το Original Google Maps δεν μπορεις; Τι θες να κανεις ακριβως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.