Προς το περιεχόμενο

GPS Logger @ 11€ [Multiarama]

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κάνουμε για να βλέπουμε live το στίγμα στο google earth ?

το συνεδεσα μέσω bluetooth και δείχνει στίγμα και data στο gpsview που κατέβασα από http://www.transystem.com.tw/products/index_detail.php?mcat_no=2&cat_no=33&pno=55&ver=en

αλλά με το earth δεν τα κατάφερα .....

με νοκια n78 και garmin μια χαρά δουλεύει

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δυσκολο εως αδυνατο φιλε μου(τουλαχιστον απο Ελλαντα..)

Τωρα το Ebay βρωμαει απο τετοια αν δεν φοβασαι να μπλεξεις θα βρεις ακομα καλυτερα στην ιδια περιπου τιμη.

Ερωτηση..

Δοκιμασε κανεις να το συνδεσει με NOKIA 5800;

Θελω να το κανω δωρακι και δεν ειμαι σιγουρος αν θα συνδεεται...

Γιατί να το συνδέσεις; Αφού το Nokia 5800 έχει ήδη ενσωματωμένο GPS.

Δημοσ.
Γιατί να το συνδέσεις; Αφού το Nokia 5800 έχει ήδη ενσωματωμένο GPS.

Το 5800 εχει ενσωματομενο Gps αλλα για οσους το ειχαν (οπως και εγω) αν απενεργοποιουσες το AGPS,εντοπισμος βαση δικτυου,Gprs κλπ κλπ και αφηνες On μονο το ενσωματομενο GPS τοτε Cold Lock σε κανενα 10λεπτο και Warm Lock σε περιπου 3 λεπτα Garmin μονοδρομος σε ΝΟΚΙΑ.

Γιαυτο ρωταω.

Συγκεκριμενα θα ηθελα ομως για το 5800 γιατι υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας σε μερικα symbian κατι με ΝΜSΑ 1.1 1.2 κλπ.

Anyone? :D

---------- Προσθήκη στις 01:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:56 ----------

αλλά με το earth δεν τα κατάφερα .....

Δοκιμασε μεσω του GPS photo tagger να εχεις συνδεδεμενη την συσκευη και να βλεπεις την ενημερωση μεσω του χαρτη που σου δειχνει.

Λογικα θα δουλεψει αλλωστε μενει στην λειτουργια Log οταν το συνδεεις.

Δημοσ.

Με το που παει να κανει κατι καλο αυτο το Multirama για μια φορα τα σκατωνει στο τελος και θα αναγκαστω να το κραξω παλι.

Ειχα κανει 2 παραγγελιες μια την πρωτη μερα ωραια και καλα και το παρελαβα το σαββατο και την αμεσως επομενη μερα(Δευτερα και Τριτη νομιζω εκανα την παραγγελια ή τεσπα οταν την ποσταρε ο DRM).

Σημερα παιρνω τηλεφωνο να μαθω που ειναι το δευτερο κομματι και μου λενε δεν υπαρχει παραγγελια και εχει εξαντληθει και αν θελετε να ψαξουμε σε καποιο καταστημα...

Μα οταν σας πηρα τηλεφωνο υπηρχε διαθεσιμο και γιαυτο εκανα παραγγελια Δευτερα με Τριτη μου ειπατε οτι θα ειναι στο καταστημα.

Και αρχισε τα ναι ξερετε τελειωσε και χαχαχα και θα δουμε τι θα κανουμε,

Ελεος!!!

Δημοσ.

Απ ότι μου είπε ο υπάλληλος σήμερα που το παρήγγειλα, έχει άλλο ένα στο κατάστημα Λάρισας :)

Εγώ τσίμπησα το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη (μέχρι να φέρουν κι άλλα)

Ελπίζω να δουλεύει.

Δημοσ.

WTF χθες πρωί πήρα τηλέφωνο σε καλαμαριάς και κέντρου και μου είπαν πως δεν έχουν άλλα. Μας κοροιδεύουν? Μακάρι να φέρουν και άλλα.

Δημοσ.

Ε ειμαι γκαντεμης απο εκει που παρηγγειλα 2 τελικα δεν θα εχω κανενα οπως το παω...

Χτες σταματησε να δουλευει το Bluetooth ρε βγαλε την μπαταρια ρε συνδεσε το με το προγραμμα τιποτα!|

Παω στα Multirama τους κραζω που δεν εβρισκαν την δευτερη παραγγελια μου και ας πηρα το πρωι και την ξαναεκανα το δινω στο Service και δεν βλεπω να βγαζουν ουτε αυτοι ακρη...

Ελεος με την ανοργανωσια τους εκει μεσα.

---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ----------

Μετα το συμβαν με τον Γερμανο δεν αφηνω τιποτα στην μοιρα του!

Εστειλα Email στα Multi περιμενωντας να παρω απαντηση.... :mad:

KingofGreece πες κανενα καλο λογο στο αφεντικο για εμενα μπας και το παρω τελικα το καταραμενο..:-D

Οριστε και τι εστειλα:

Καλησπέρα σας

Στις 28/01/2010 έκανα μια τηλεφωνική παραγγελία στο Κατάστημα Ηρακλείου για το προϊόν με κωδικό 0368866 (GPS PENTAX FOR K200) στην τιμή των 9.24€(11€ με ΦΠΑ) το οποίο αν και με ενημέρωσαν οτι θα το παραλάβω στις 1 με 2 Φεβρουαρίου προς τιμή του καταστήματος αλλα και των Multirama γενικότερα το παρέλαβα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Όταν το παρέλαβα το Σάββατο διαπίστωσα εκτός απο οτι η συσκευασία του ηταν πολυ ταλαιπωρημένη(Πιθανότατα κατα την μεταφορά του απο το Courier) οτι δεν λειτουργεί η σύνδεση Bluetooth με καμία συσκευή που δοκίμασα οταν το επέστρεψα χτες στο κατάστημα το διαπίστωσε και ο τεχνικός και θα προβει στις κατάλληλες ενέργειες επισκευής ή αντικατάστασής του.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ πιστωτικό οπου και το τόνισα.

Στις 29/01/2010 έκανα μια δεύτερη τηλεφωνική παραγγελία για το ιδιο προϊόν με κωδικό 0368866 (GPS PENTAX FOR K200) στην τιμη των 9.24€(11€ με ΦΠΑ) αφου πρώτα με διαβεβαίωσαν οτι υπάρχει διαθεσιμότητα στην αποθήκη.

Εχτές που επισκέφτηκα το κατάστημα προς έκπληξη μου με ενημέρωσαν οτι δεν υπαρχει δεύτερή παραγγελία στο όνομα μου και θα με ενημερώσουν σήμερα 3 Φεβρουαρίου αν υπάρχει διαθέσιμο σε καποιο αλλο κατάστημα για να μου το φέρουν.

Επικοινώνησε στις 10:00 το πρωί ενας υπάλληλος και με ενημέρωσε οτι δεν ειναι διαθέσιμο πουθενά το προϊόν.

Αποτέλεσμα;

Απο εκει που ειχα παραγγείλει 2 τεμάχια τελικά να μην εχω κανένα το ενα λόγω βλάβης που μπορεί να προήλθε απο την μεταφορά με Courier και το δεύτερο καθαρά απο λάθος του υπαλλήλου.

Δεν θα ηθελα να δημιουργηθεί θεμα στο κατάστημα Ηρακλείου μιας και οι υπάλληλοί που με εξυπηρέτησαν εστω και κατα τις επισκέψεις μου στο κατάστημα ηταν παραπάνω απο ευγενικοί απλα θα ηθελα να προβείτε σε όποιες ενέργειες ωστε να παραλάβω την δεύτερη παραγγελία μου.

Σημείωση:Ειμαι μέλος της Δικτυακής Κοινότητας www.insomnia.gr στην οποια και κοινοποίησα το παραπάνω συμβάν και απο την μερια μου έπεισα πανω απο 20 μελη να παραγγείλουν το ιδιο προϊόν ευτυχώς μέχρι τωρα κανένας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την συσκευή του.

Ελπίζω σε μια άμεση επικοινωνία μαζι μου ωστε να λυθει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημά μου.

Σας ευχαριστώ για τον χρονο σας.

Drm sorry που σου εκλεψα τα Credits για την προσφορα αλλα ηταν για καλο σκοπο.:P

Λιγη σαλτσα δεν εβλαψε ποτε!

Δημοσ.

Drm sorry που σου εκλεψα τα Credits για την προσφορα αλλα ηταν για καλο σκοπο

no problem man... είναι για καλό σκοπό indeed... απλά το 20 μου φαίνεται λίγο, έπρεπε να βάλεις κάνα πιο πιασάρικο νούμερο... :Ρ

btw: Το δοκιμάσα σε εκδρομή 12 ωρών, δούλεψε μία χαρα, καταγράφοντας 240 χιλιόμετρα με ικανοποιητική ακρίβεια... - Μου φαίνεται ότι για την χρύση που το ήθελα είναι άψογο (Geotagging φωτογραφίες & πανοράματα...)

Δημοσ.

Και εγω το Σαββατο που το παρελαβα του εκανα ενα Test Drive στα χωρια του Ηρακλειου στα ιδια περιπου χιλιομετρα και εντυπωσιαστηκα πραγματικα απο τις δυνατοτες του οσο και απο το γρηγορο κλειδωμα.

Ειχα βαλει και το update του Log στο 1 second και πραγματικα απορω με το ποσο γρηγορα πηγαινα :P

Εκτος απο καποια σημεια που με εδειχνε λιγα μετρα αριστερα ή δεξια απο τον δρομο που ειναι λογικο το κλειδωμα του ηταν αστραπιαιο!

Για να δουμε τωρα τι θα γινει...

Οσο για το νουμερο ε καπου εκει ειμαστε!

Btw Τελειες φωτογραφιες!

Δημοσ.

Μια ερωτηση ασχετου!!Σε τι τυπου κινητα μπορω να το χρησιμοποιησω?Σε ολα τα κινητα μπορω να φορτωσω χαρτες??Αν καποιος εχει το χρονο ασ αναφερει μερικα κινητα στα οποια μπορω να φορτωσω χαρτες και στην συνεχεια να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο gps γιατι εψαξα στο net γα κατι σχετικο αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ψαχνω.Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Σε οσα κινητα εχουν την δυνατοτητα να εγκαταστησεις λογισμικο Gps σχεδον ολα τα Symbian κινητα Nokia ολα τα κινητα με Windows Mobile σε Android τωρα θα σε γελασω γιατι με το Galaxy μου τουλαχιστον δεν συνδεθηκε ποτε.Τωρα για Sony Erickson ειχα δει σε κατι Java Based μοντελα κατι χαρτες αλλα καλυτερα μην σε παρω στον λαιμο μου...

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ!!!Ψιλο αρχιζω και καταλαβαινω.Μια ακομα ερωτηση.Σε κινητο Ericsson που εχει ηδη gps αλλα χρειαζεται συνδρομη για να δουλεψει ,μπορω να χρησιμοποιω τουσ χαρτεσ του και στην συνεχεια να δουλευω το μηχανηματακι αυτο??Αν το κινητο εχει google χαρτες δουλευει το ολο συστημα???Ευχαριστω και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...