Προς το περιεχόμενο

GPS Logger @ 11€ [Multiarama]

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτες το πρωι πηγα στο multirama(mall) αφου ιδρωσα να πω στο πωλητη για το gps μου επε οτι ενω ειχε 7 ΚΟΜΜΑΤΙΑ στην αποθηκη δεν μπορουσε να μου πουλησει κανενα γιατι ειχαν κανει λαθος και τα κομματια αυτα δεν υπηρχαν στην αποθηκη γιατι οταν διναν τη μηχανη δεν βγαζαν απο το συστημα το δωρο που διναν

μαλιστα κυριοι τα λαμογια αυτη τη δικαιολογια μου ειπαν και διαβασα εδω οτι καποιος αγορασε χτες το απογευμα gps

σημερα πηγα σε ενα αλλο multirama ειχαν αποθηκη 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ και μου ειπαν οτι ειναι δευμευμενα ,τους ειπα να μου παραγγειλουν αλλο και απο δευτερα να με παρουν τηλ.

η τακτικη τους το λιγοτερο απαρεδεκτη ...

ειδωμεν....

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χτες το πρωι πηγα στο multirama(mall) αφου ιδρωσα να πω στο πωλητη για το gps μου επε οτι ενω ειχε 7 ΚΟΜΜΑΤΙΑ στην αποθηκη δεν μπορουσε να μου πουλησει κανενα γιατι ειχαν κανει λαθος και τα κομματια αυτα δεν υπηρχαν στην αποθηκη γιατι οταν διναν τη μηχανη δεν βγαζαν απο το συστημα το δωρο που διναν

μαλιστα κυριοι τα λαμογια αυτη τη δικαιολογια μου ειπαν και διαβασα εδω οτι καποιος αγορασε χτες το απογευμα gps

σημερα πηγα σε ενα αλλο multirama ειχαν αποθηκη 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ και μου ειπαν οτι ειναι δευμευμενα ,τους ειπα να μου παραγγειλουν αλλο και απο δευτερα να με παρουν τηλ.

η τακτικη τους το λιγοτερο απαρεδεκτη ...

ειδωμεν....

Μάλλον μπερδεύτηκες, το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν το διαφήμισαν πουθενά, ούτε καν μπορείς να το βρεις στο site τους.

Είναι κάτι που έτυχε να μάθεις σε μία άσχετη με την επιχείρηση σελίδα οπότε δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι.

Δημοσ.
Μάλλον μπερδεύτηκες, το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν το διαφήμισαν πουθενά, ούτε καν μπορείς να το βρεις στο site τους.

Είναι κάτι που έτυχε να μάθεις σε μία άσχετη με την επιχείρηση σελίδα οπότε δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι.

συγνωμη αλλα μηπως δεν εγινα κατανοητος

πηγα να αγορασω ενα προιον που υπαρχει σε καποιο καταστημα και υπαρχει και στο υπολογιστη τους σαν αποθεμα

τι σχεση εχει αν ειναι διαφημιζομενο η μη?

αφου υπαρχει πουλιεται

το προβλημα ξεκινα απο τη στιγμη που καποιος που δουλευει σε ενα τετοιο καταστημα προσπαθει να μπλοκαρει την πωληση ενος προιοντος απο το καταστημα ,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο (το περιστατικο το εγραψα αφου αναφερθηκε απο ενα φιλο εδω οτι χτες πηγε και αγορασε απο το καταστημα το προιον που το πρωι μου ειπαν οτι δεν εχουν )

Δημοσ.
συγνωμη αλλα μηπως δεν εγινα κατανοητος

πηγα να αγορασω ενα προιον που υπαρχει σε καποιο καταστημα και υπαρχει και στο υπολογιστη τους σαν αποθεμα

τι σχεση εχει αν ειναι διαφημιζομενο η μη?

αφου υπαρχει πουλιεται

το προβλημα ξεκινα απο τη στιγμη που καποιος που δουλευει σε ενα τετοιο καταστημα προσπαθει να μπλοκαρει την πωληση ενος προιοντος απο το καταστημα ,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο (το περιστατικο το εγραψα αφου αναφερθηκε απο ενα φιλο εδω οτι χτες πηγε και αγορασε απο το καταστημα το προιον που το πρωι μου ειπαν οτι δεν εχουν )

Το ειδες εσύ σε κάποια προθήκη ή κάποια βιτρίνα;

Πού ξέρεις ότι πουλιέται;

Δημοσ.
Το ειδες εσύ σε κάποια προθήκη ή κάποια βιτρίνα;

Πού ξέρεις ότι πουλιέται;

καλε μου ανθρωπε πηγα στο μαγαζι και ρωτησα υπαρχει αυτο το προιον και μου απαντησαν οτι υπαρχει ,ειναι σαν να αν παω σε ενα μαγαζι με ρουχα και τους ρωτησω αν εχουν ενα πουκαμισο ή ενα κουστουμι που δεν υπαρχει στη βιτρινα τους

δηλαδη εσυ αγοραζεις μονο οτι βλεπεις δε ρωτας αν εχει το καταστημα το προιον που θες?

Δημοσ.

Εγω το τσιμπησα παντως σημερα και ειναι κομπλε!!

Cold lock πρωτη φορα 2 λεπτα και μετα με καθε εκκινηση σε αποσταση 20χιλιομετρων περιπου σε κατι δευτερολεπτα!

Κατι που ξεχασα να αναφερω...

Το κουτι ηταν σαν να εχει φαει κλωτσια απο τον Chuck Norris και τον King Kong μαζι.

Της την ειπα της πωλητριας και ζητησα να παρω σφραγισμενο αλλα @@ δεν ειχαν αλλο.

Αφου δουλευει Klain

Δημοσ.

σημερα παρελαβα και εγω τα 3 που ειχα παραγγειλει την πεμπτη.

στην πατρα ηταν εξαφανισμενα και ειδε ο υπαλληλος οτι τα ειχαν στην αποθηκη στο mall. φανταζομαι οτι προλαβα και τα πηρα γιατι τα πληρωσα την πεμπτη χωρις να τα παραλαβω...

οσο για τον φιλο που λεει οτι δεν του πουλουσαν ενα προιον που το εχουν στην αποθηκη, αυτο ειναι κατι που γινεται παντου. αν το προιον ειναι δεσμευμενο απο πελατη η απο την κεντρικη αποθηκη του δειχνει οτι δεν υπαρχει τοτε δεν μπορει να κανει κατι...

μην ξεχναμε οτι οι πωλητες απλα δουλευουν για τα multirama/plaisio δεν ειναι δικο τους το μαγαζι :-)

οσο για drivers για το gps, μπορειτε να τους βρειτε εδω:

http://www.transystem.com.tw/download/index.php

αν παρ'ολα αυτα καποιος θελει το cd μπορει να μου στειλει pm να στειλω τα αρχεια ζιπαρισμενα.

λιγακι off topic: καλο προγραμμα java για πλοηγηση ειναι το wetravel

http://we-travel.co.cc/

Δημοσ.
καλε μου ανθρωπε πηγα στο μαγαζι και ρωτησα υπαρχει αυτο το προιον και μου απαντησαν οτι υπαρχει ,ειναι σαν να αν παω σε ενα μαγαζι με ρουχα και τους ρωτησω αν εχουν ενα πουκαμισο ή ενα κουστουμι που δεν υπαρχει στη βιτρινα τους

δηλαδη εσυ αγοραζεις μονο οτι βλεπεις δε ρωτας αν εχει το καταστημα το προιον που θες?

Κατάλαβα τι λες απλά δεν κατάλαβα με ποια λογική τους λες λαμόγια.

Ας δεχτώ ότι είναι λάθος που από την μία το βλέπουν στην αποθήκη αλλά τελικά δεν είναι διαθέσιμο, πώς τους κάνει λαμόγια αυτό, ευνοήθηκαν κάπως από αυτό;

Λαμόγια ή ό,τι άλλο θα ήταν αν βροντοφώναζαν σε φυλλάδια ή στην τηλεόραση μία προσφορά και είχαν 5 κομμάτια και δεν το έβρισκες, τωρα πώς τους βρίζεις;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις εσύ αλλά σκέψου ότι αυτοί οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν και βγάζουν το ψωμί τους. Ούτε ιδιοκτήτες είναι ούτε τίποτα. Μην βιάζεσε να τους βγάλεις λαμόγια και δεν ξέρω και εγώ τι..

Δημοσ.
Κατάλαβα τι λες απλά δεν κατάλαβα με ποια λογική τους λες λαμόγια.

Ας δεχτώ ότι είναι λάθος που από την μία το βλέπουν στην αποθήκη αλλά τελικά δεν είναι διαθέσιμο, πώς τους κάνει λαμόγια αυτό, ευνοήθηκαν κάπως από αυτό;

Λαμόγια ή ό,τι άλλο θα ήταν αν βροντοφώναζαν σε φυλλάδια ή στην τηλεόραση μία προσφορά και είχαν 5 κομμάτια και δεν το έβρισκες, τωρα πώς τους βρίζεις;

τωρα που το θετεις διαφορετικα απο πριν συμφωνω μαζι σου στο λαθος αλλα το θεμα μου ειναι αλλου

στο μηνυμα 40 ο ssof αναφερει οτι αγορασε το προιον απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα στο οποιο εγω που ειχα παει πριν καποιες ωρες μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν για πωληση ενω τα εβλεπε στο pc,αυτο πως να το σχολιασω δηλαδη?

ακομη και την περιπτωση που ειναι ενας εργαζομενος χωρις δικο του οφελος δεν εκανε την δουλεια του σωστα γιατι απλα δεν πουλησε το προιον

(για τη δευτερη περιπτωση δεν εκανα σχολιο μιας και απλα περιμενω να παραγγελθει)

δυστυχως πιο κατανοητο δεν μπορω να το κανω

Δημοσ.

ψηνομαι κ εγω για ενα τετοιο για να βάλω το wind μου στο αυτοκινητο (παρόλο που εχω μιο Ρ350). Παιζει να έχει μείνει κανένα ακόμα;

Δημοσ.

ελα μου ντε ? και εγω ηθελα να παω την παρασκευη αλλα δεν βρηκα κοντα μου multirama και δεν προλαβα....

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε πουθενά αλλού σε παρόμοια τιμή ???

Δυσκολο εως αδυνατο φιλε μου(τουλαχιστον απο Ελλαντα..)

Τωρα το Ebay βρωμαει απο τετοια αν δεν φοβασαι να μπλεξεις θα βρεις ακομα καλυτερα στην ιδια περιπου τιμη.

Ερωτηση..

Δοκιμασε κανεις να το συνδεσει με NOKIA 5800;

Θελω να το κανω δωρακι και δεν ειμαι σιγουρος αν θα συνδεεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...