Προς το περιεχόμενο

GPS Logger @ 11€ [Multiarama]

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Newtech γιατι δεν παιρνεις σε ενα καταστημα να στο δεσμευσουν ή ακομα καλυτερα να το στειλεις με αντικαταβολη σε καποιον γνωστο σου και οταν γυρνας του τα δινεις...

1)Πηρα τηλ κ δεν μπορουν να δεσμευσουν κατι που δεν ηπαρχει στο ΣΙΤΕ

2)Δεν εχω καποιον γνωστο στην θεσσαλονικη αυτην την περιοδο!

Απλα ζιτησα απο καποιον να μου κανει μια εξηπιρετιση...

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει σε όποιο κατάστημα τον βολεύει με τον κωδικό του 0368866 και να ζητήσει να του το φέρουν.

Δημοσ.
Περνεις τηλ και λες το gps logger με κωδικο 0368866 που ειχατε δωρο μαζι με την ψηφιακη μπλα μπλα...?

Όχι, σκέτο "το προιόν με κωδικό 036886"

Δημοσ.

Τώρα πήρα τηλέφωνο να παραγγείλω ένα δεύτερο για έναν φίλο και έχουν εξαντληθεί μου είπαν από το κατάστημα(χθες είχαν 50 κομμάτια από ότι είδε στο σύστημα ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε τηλεφωνικά).

Δημοσ.

Για κάντε το λίγο πιο λιανά. Δηλαδή αυτό πιάνει σήμα gps και ας πούμε το συνδέεις μέσο bt με ένα κινητό που του έχεις περάσει google mpas και έχεις gps?

Δημοσ.

χμ... έπρεπε να είχα κανονίσει να παίρνω ποσοστά από αυτήν την ιστοριά...

Δημοσ.

Αν σε πετυχαινα σε τιποτα λιονταρια να εχεις στησει παγκο και να τα πουλας 50€,θα ειχες φαει γιαουρτια(με πιτογυρο εννοειται!)

Αν βεβαια ηθελες να συνεργαστουμε και να τα σπρωξω στο ΤΕΙ δεν θα ελεγα οχι και μαλλον θα καταληγαμε να τρωμε μαζι τα πιτογυρα :-D

Δημοσ.

Έπεσα σε χαλασμένο cd :fear:

Μήπως είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος σε rapidshare to cd με τους drivers και το software ??

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ τον G14NN1S για τους drivers !!!!!

Δημοσ.
υπαρχει google map για κινητο που υποστηριζει μονο java ? (δεν ειναι smartphone κλπ.)

Υπάρχει

http://www.google.com/mobile/

ή μπες από το κινητό σου στο m.google.com

Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στο θέμα .

Για οτιδήποτε άλλο μπορεί κάλλιστα να ανοιχτεί ένα νέο θέμα , ώστε να είναι και εύκολη η αναζήτηση στο forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...