Προς το περιεχόμενο

GPS Logger @ 11€ [Multiarama]

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έφτασε στα χέρια μου σήμερα ένας GPS Receiver / Logger που έχει και bluetooth τον αγόρασα από multirama (δεν βρήκα πουθενά link - το δίναν δώρο με την K20D, την πήρε ένας φίλος, είδα το GPS και παράγγειλα και για μένα ένα).

Περιλαμβάνει φορτιστή τείχου / αυτοκινήτου / USB καλώδιο.

Η συσκευή είναι GPS Bluetooth, μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει bluetooth αρκεί να υποστηρίζει GPS

Έχει δύο mode λειτουργείας, στο ένα απλά στέλνει της πληροφορίες μέσω GPS και στο άλλο εκτός από το να στέλνει το σήμα το καταγράφει στην onboard flash memory.

Με το software τηε συσκευής (συμβατό με Win7 64) μπόρεσα να πάρω το Track-log (.gpx - υποστηρίζει και άλλα) να το προβάλω πάνω στο Google Earth, να το κάνω import στο http://www.everytrail.com και τέλος (και πιο σημαντικό για μένα) να το φορτώσω στο lightroom (μέσω του plugin του Jeffrey Friedl, http://regex.info/blog/) ώστε να κάνω GeoTag τις φωτογραφίες μου (λειτουργία που υποστηρίζει και το software της συσκευής).

Edit:

Εγώ το ζήτησα ώς: "To GPS που δίνατε δώρο με την K20D"

Στο κουτί γράφει: GPS Trip Recorder

Στην ετικέτα με την τιμή έχει τον κωδικό: 0368866

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαζη ερωτηση on

Ειναι απλα Tracker βρισκει δλδ στιγμα ή μπορει να λειτουργησει και σαν bluetooth Gps

Ξερω δεν υπαρχει περιπτωση αλλα κουβεντα να γινεται!

Χαζη ερωτηση off

Δημοσ.

φίλε από πιο κατάστημα το πήρες; τι μάρκα μοντέλο είναι; (κάπου θα λέει κάτι δεν μπορεί)

δλδ μπορεί να στείλει το σήμα μέσω bluetooth σε κινητό που θα έχει preload maps και θα σου δείχνει το σήμα; καμιά ιδεά ειδικά πως ακριβώς το κινητό θα καταλάβει να κάνει receive bluetooth data (gps info) υπάρχει;

Δημοσ.
καμιά ιδεά ειδικά πως ακριβώς το κινητό θα καταλάβει να κάνει receive bluetooth data (gps info) υπάρχει;

Αν εχεις Nokia και εχεις περασει μεσα καποιο προγραμμα το Garmin πχ.

Εχει μια επιλογη ζευξη με Bluetooth Gps και συνδεεται μεσω αυτου και οχι με το ενσωματομενο.

Το θεμα ειναι αν κανει για αυτη την δουλεια...

Δημοσ.
Χαζη ερωτηση on

Ειναι απλα Tracker βρισκει δλδ στιγμα ή μπορει να λειτουργησει και σαν bluetooth Gps

Ξερω δεν υπαρχει περιπτωση αλλα κουβεντα να γινεται!

Χαζη ερωτηση off

Είναι tracker, βρίσκει το σήμα το στέλνει στο κινητό και εάν το κινητό υποστηρίζει GPS (πχ windows mobiles) τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με όποιο navigation προγραμμα θες.

---------- Προσθήκη στις 09:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ----------

Το πήρα στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά δεν το είχαν εδώ, το φέρα από Αθήνα (3-4 μέρες).

Δημοσ.

Λογικά ναι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά δεν βλέπω λόγω να μήν γίνεται...

Δημοσ.

Drm ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια!

Πραγματικα πολυ καλη προσφορα,εκλεισα και εγω ενα κομματι σημερα το πρωι.

Αν και ψηνομαι και για ενα δευτερο για επικινδυνες αποστολες :-D

Δημοσ.
Ενα link μπορουμε να εχουμε απο το multirama?thnks!

Παιδια κανεις απο θεσσαλονικη? Ειμαι στο εξωτερικο.. Δεσμευομαι την αγωρα 1 τεμαχιου.. αν μπορει καποιος να το παρει κ να συναντιθω μαζι του σε 1 βδομαδα που επιστρεφω... PLEASE

Δημοσ.

Παιδιά,

1) τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει link. Το γράφω και στο post μου.

2) Δεν πρόκειται να κάνω δοκιμή με laptop σύντομα κυρίως επειδή βαριέμαι, εάν και όταν κάνω θα ενημερώσω. Δεν βλέπω πάντως κανέναν λόγο να μην παίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...