Zaft_o_diaolos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά κατά λάθος από τα βιαστικά μου διέγραψα τον φάκελο downloads που αποθηκεύονται τα torrents έτσι έχασα όλα τα αρχεία και μερικά ολοκληρωμένα!!Τώρα έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια προγράμματα που τα επαναφέρουν μήπως κάποιος ξέρει κανένα η κάποιον τρόπο να τα φέρω πίσω?Ευχάριστω..
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά κατά λάθος από τα βιαστικά μου διέγραψα τον φάκελο downloads που αποθηκεύονται τα torrents έτσι έχασα όλα τα αρχεία και μερικά ολοκληρωμένα!!Τώρα έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια προγράμματα που τα επαναφέρουν μήπως κάποιος ξέρει κανένα η κάποιον τρόπο να τα φέρω πίσω?Ευχάριστω.. http://www.piriform.com/recuva κανε και κανένα search που και που
sam sam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 GetDataBack πολυ καλο ! (τουλαχιστον μεχρι περυσι που το χρειαστηκα... αν εχει βγει κατι καλυτερο απο τοτε δεν ξερω...) το θεμα υπαρχει καμποσες φορες εδω μεσα... κοιτα και στο "Υπόμνημα"...
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 άντε και το pandora recovery. Θα καινοτομήσω και δε θα πω use the search luke
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Recuva - δωρεάν, εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό.
Rubin074 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και πάντα σε περίπτωση που δεν έχεις γράψει τίποτα από πάνω γιατί διαφορετικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.