enjoy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έχω windows XP sp2, σπασμένα, εγκαταστημένα στον υπολογιστή μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ αγοράζοντας τα windows 7 να κάνω αναβάθμιση του συστήματός μου μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft. Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έχω windows XP sp2, σπασμένα, εγκαταστημένα στον υπολογιστή μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ αγοράζοντας τα windows 7 να κάνω αναβάθμιση του συστήματός μου μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft. Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα? Oταν λες αναβαθμιση μεσω της ιστοσελιδας της microsoft? Πρακτικα δεν μπορεις να κανεις ενα απλο upgrade και οταν κανεις boot στα 7 να εχεις ολα τα προγραμματα/ρυθμισεις οπως τα αφησες στα xp. Μπορεις να σωσεις τις ρυθμισεις τους(οχι σε ολα τα προγραμματα δυστυχως)και οταν περασεις τα 7,να τις επαναφερεις.Το οποιο δεν ειναι και ο πιο γρηγορος δρομος..
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επισήμως γίνεται. Καλύτερα όμως, κατά τη γνώμη μου, να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.
enjoy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή πρέπει να ξαναπεράσω από την αρχή όλα τα προγράμματα. Ευχαριστώ παιδιά!
lagoudakis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 το καλυτερο ειναι αυτο,λιγο χρονοβορο αλλα πας στα σιγουρα
Tomahawk Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Έχω τα Windows XP αυθεντικά και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε Windows 7, όταν λέτε "καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση" τι εννοείτε?
Tomahawk Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Σώπα! Ok για το format απλά αναρωτιέμαι αν η μέσω της αναβάθμισης αποθηκεύονται στο boot dvd όλα τα απαραίτητα αρχεία για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και όχι απλά αναβαθμιση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.