Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα!!!έχω ένα παλιό σχετικά laptop HP στο οποίο όταν το χρησιμοποιούσα είχα βάλει κωδικό bios...,τώρα τελευταία το "ξέθαψα" αλλά δεν θυμάμαι το κωδικό.. Γνωρίζει κάποιος τρόπο να τον κάνω reset η οτιδήποτε άλλο ώστε το laptop να μπορώ να το χρησιμοποιήσω??
parsifal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Ειδήσεις - Lobby. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 1.Ανοίγεις το μηχάνημα και βρίσκεις αν έχει διακοπτάκι για bios password reset. 2.Ψάχνεις στο internet για κωδικό "πασπαρτού". Τι laptop είναι και τι bios έχει;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ειναι hp αλλα το bios δεν ξέρω πως να το κοιτάξω...??? οταν λες ερευνα στο iternet για "πασπαρτου" κωδικο τι εννοεις?? σε ευχαριστω..
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ειναι hp αλλα το bios δεν ξέρω πως να το κοιτάξω... Ποιο hp; Όταν σε ρωτάνε τι αυτοκίνητο έχεις απαντάς "toyota" ή "toyota corolla του 2003"; Το bios και την έκδοση πιθανόν να το γράφει στην εκκίνηση ή αν προσπαθήσεις να μπεις στο bios ...οταν λες ερευνα στο iternet για "πασπαρτου" κωδικο τι εννοεις... Κλειδί "πασπαρτού" είναι κλειδί "μπαλαντέρ" δηλαδή λειτουργεί ανεξάρτητα τι έχει βάλει ο χρήστης
manosmod Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 θα χρειαστει να βαλεις μαλλον κατσαβιδι για να βγαλεις την μπαταρια του bios η οποια συνηθως ειναι πισω απο καποιο καπακι. οταν την βρεις βγαλε την για λιγη ωρα και θα μηδενιστει ολο το BIOS
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια εβγαλα ακρη τελικα!!! ανοιξα καπακι και εβγαλα μπαταρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.