logo15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Γραματικης και συντακτικού της νεοελληνικής. Δεν ειναι αναγκη να ειναι σχολικα, αλλα ξερετε αν διατιθονται πουθενά free online η αν μπορω να τα κατεβασω απο καπου(pm)? Thanks
logo15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θα ηθελα να μαθω το πως μπορο να εξιγισω σε εναν αλλοδαπω που μιλαει Ελληνικα την γραματικη απο το μηδεν, ωστε να την μαθει. Υπαρχει τροπος? ειναι κανενας καθηγητης εδω που μπορει να με βοηθισει? thanks και σορρυ για τα ορθογραφικα
Street-Fighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει..
logo15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει.. xaxxxaaxax κοιτα, εγω ξερω, μην βλεπεις τα ορθογραφικα, στις πανελληνιες εβγαλα 17 στα αρχαια και 18 στα νεα Ελληνικα. Ξερει κανενας τιποτα?
ktsolkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου κοιτα στο παρακατω site: http://www.free-ebooks.gr/gr/index.php εχει πολλα ελληνικα βιβλια απο δημοτικο-πανεπιστημιο. και πανω απο ολα Δ Ω Ρ Ε Α Ν ! ! !
eSATA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει.. P.S2 I have dislexia so sorry for the spelling:p ....jhiuhiuhiuhiu......
logo15 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ....jhiuhiuhiuhiu...... Thanks Θα παω πολους πισω, αλλα θυμαστε πως μαθαμε να ξεχωριζουμε την διαφορα ανμεσα στο ει,οι,υ,η,ι οταν τα γραφαμε?
NIKITHEOD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 η μπορει και να υπαρχει στο σαιτ του παιδαγωγικου ινστιτουτου ειναι http://www.pi-schools.gr αλλα και σε ενα βιβλιοπωλειο αν πας και ζητησεις την σχολικη γραμματικη και συντακτικο ειναι πολυ φτηνα ισως 2-3 ευρω!!
black_widow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει.. Ορθογραφικά έχει , δεν πρόσεξα κάποιο λάθος στη γραμματική. Είχε προσπαθήσει ένας γνωστός μου κάποτε να μάθει την κοπέλα του( αλλοδαπή) γραμματική αλλά δεν κατάφερε και πολλά μόνος του, έκανε μαθήματα η κοπέλα του , υπήρχε κάποιο τμήμα που μαθαίνανε ελληνικά αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Είναι δύσκολη η γλώσσα μας, μου φαίνεται δύσκολο αυτό να γίνει χωρίς βοήθεια φιλολόγου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.