Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για σχολικά έντυπα

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραματικης και συντακτικού της νεοελληνικής. Δεν ειναι αναγκη να ειναι σχολικα, αλλα ξερετε αν διατιθονται πουθενά free online η αν μπορω να τα κατεβασω απο καπου(pm)?

Thanks

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω το πως μπορο να εξιγισω σε εναν αλλοδαπω που μιλαει Ελληνικα την γραματικη απο το μηδεν, ωστε να την μαθει. Υπαρχει τροπος? ειναι κανενας καθηγητης εδω που μπορει να με βοηθισει?

thanks και σορρυ για τα ορθογραφικα

Δημοσ.
μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει..

:D xaxxxaaxax κοιτα, εγω ξερω, μην βλεπεις τα ορθογραφικα, στις πανελληνιες εβγαλα 17 στα αρχαια και 18 στα νεα Ελληνικα.

Ξερει κανενας τιποτα?

Δημοσ.

μάλλον 1τα εσυ πρέπει να μάθεις γραμματική γιατί αλλιώς δε τον βλέπω να μαθαίνει..
P.S2 I have dislexia so sorry for the spelling:p
:-)....jhiuhiuhiuhiu......
Δημοσ.

:-)....jhiuhiuhiuhiu......

Thanks ;)

Θα παω πολους πισω, αλλα θυμαστε πως μαθαμε να ξεχωριζουμε την διαφορα ανμεσα στο ει,οι,υ,η,ι οταν τα γραφαμε? :-D

Δημοσ.

η μπορει και να υπαρχει στο σαιτ του παιδαγωγικου ινστιτουτου ειναι http://www.pi-schools.gr

αλλα και σε ενα βιβλιοπωλειο αν πας και ζητησεις την σχολικη γραμματικη και συντακτικο ειναι πολυ φτηνα ισως 2-3 ευρω!!

Δημοσ.

Ορθογραφικά έχει , δεν πρόσεξα κάποιο λάθος στη γραμματική.

Είχε προσπαθήσει ένας γνωστός μου κάποτε να μάθει την κοπέλα του( αλλοδαπή) γραμματική αλλά δεν κατάφερε και πολλά μόνος του, έκανε μαθήματα η κοπέλα του , υπήρχε κάποιο τμήμα που μαθαίνανε ελληνικά αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Είναι δύσκολη η γλώσσα μας, μου φαίνεται δύσκολο αυτό να γίνει χωρίς βοήθεια φιλολόγου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...