Προς το περιεχόμενο

2 Ιπ σε 1 μοντεμ

QQkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας.θα ηθελα αν γινετε να εχω 2 ιπ σε ενα modem/router.αν μπopei να με βοηθησει καποιος να τα καταφερω....

Δημοσ.

να παιξω l2 σε server που εχει IP limit Configuration: 2 Clients / IP During normal Days οποτε νομιζω πως χριαζωμε κατι που να μου δινει 2 ιπ στο modem μου αν ειναι εφικτο αφτο

Δημοσ.

οχι ρε ακουσεμε εχω δυκτιο απο το ενα μπενω με τιν ιπ που εχει το modem και με το δευτερο pc trωo πακετο γιατι εχει IP limit Configuration: 2 Clients / IP During normal Days o server.αυτο που ψαχνω εφοσον υπαρχη ειναι κατι που να μοy δινει 2 ιπ στο modem.απο οτι νομιζω τουλαχιστον

Δημοσ.

Αν προσπαθείς να μπεις με 2 pc που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, δε θα πρεπε να χεις πρόβλημα εφόσον το όριο είναι 2 clients/ip.

Κατά τ άλλα, δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσες να χεις >2 clients/ip. Ίσως με κάποιον proxy.

Δημοσ.

αυτο προσπαθω να κανω αλλα δεν γινετε να μπω και με τα 2 pc γιατι εχει οριο 2 client per rooter ip.γιαυτο ξανα ρωατο αν γινετε να εχω δυο ιπ στο modem μου.αν ναι με πιον τροπο?

Δημοσ.

μπωρο να τρεξω μονο 2 ιτε 1 απο το καθε pc ιτε 2 απο 1 pc.εγω θελω να ανοιγω 4, 2 απο το καθε pc

---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ----------

εγω θελω να ανοιγω 4, 2 απο καθε pc.αφτιν τιν στιγμι γινετε να ανιγω 2 client ιτε 1 απο καθε pc ιτε 2 απο το ιδιο

Δημοσ.

εμενα μου ιπαν οτι γινετε να εχω 2 ιπ αλλα δεν ξερω εγω σε φασι πως και τι.τες πα ty για τον χρονο σας

Δημοσ.

κάθε router έχει αυστηρά μια μόνο ip, αυτήν που σου έχει δώσει ο ISP.

εσωτερικές ip στο τοπικό σου δίκτυο μπορείς να έχεις παραπάνω αλλά μόνο από μία, αυτή που έχεις πάρει από τον ISP θα βγαίνεις στο internet άρα... δεν γίνεται αυτό που ζητάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...