talos_2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Χίλια συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά η NIKITHEOD έχει «Μηνύματα: 0», αν και έχει γράψει. Συγνώμη και πάλι. Ας σβηστεί από τον moderator. Edit: Το ίδιο είδα να συμβαίνει και με άλλους, πχ μέλος Στάλιν.
buzzad Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ΟΟΟ γες οφ τοπικ.....Συμβαινει και σε εμενα....!!
NIKITHEOD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Χίλια συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά η NIKITHEOD έχει «Μηνύματα: 0», αν και έχει γράψει.Συγνώμη και πάλι. Ας σβηστεί από τον moderator. Edit: Το ίδιο είδα να συμβαίνει και με άλλους, πχ μέλος Στάλιν. παρακαλω????????? γιατι να σβηστει το μηνυμα μου?????ηθελα να βοηθησω τον φιλο/η μας επειδη γνωριζω καποια πραγματα για το θεμα. ειμαι προσφατο μελος....τα χριστουγεννα η ισως και λιγο πιο μετα......!!!!!δεν ξερω πως μπορει να συμβαινει αυτο με τα μνμτα μου.....και δεν ευθυνομαι σε αυτο...!!!εχω αδικο???????
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παρακαλω????????? γιατι να σβηστει το μηνυμα μου?????ηθελα να βοηθησω τον φιλο/η μας επειδη γνωριζω καποια πραγματα για το θεμα. ειμαι προσφατο μελος....τα χριστουγεννα η ισως και λιγο πιο μετα......!!!!!δεν ξερω πως μπορει να συμβαινει αυτο με τα μνμτα μου.....και δεν ευθυνομαι σε αυτο...!!!εχω αδικο??????? Lol μην τρελαινεσαι, αλλο εννοει, και αναφερεται στο δικο του ποστ να σβηστει. talos_2002 και buzzad τα μηνυματα στο Μπλα Μπλα δεν προστιθενται στο post counting.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 tsifotis δεν μπορείς να συγκεντρωθείς που?Σε θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε θέματα που δε? Εγω έχω το δεύτερο δηλαδή δεν συγκεντρώνομαι σε κάτι που δεν με απασχολεί αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό (βεβαία μπορει να ειναι στο τομέα τις εργασίας πχ αλλα και αυτο ανάλογα την εργασία που αποφασίζει να κανει κάποιος). Οσο για τη μνήμη εχω και εγω πρόβλημα εκει δηλαδή γνωρίζω κάποιον - κάποια μου λεει το όνομα του και μετα απο 10 λεπτα σίγουρα θα το εχω ξεχάσει αυτο ομως συμβαίνει διότι προσωπικά για να θυμάμαι κατι να αποθηκεύσω κατι στη μνήμη μου δηλαδή πρέπει να μου κάνει και αίσθηση Κάπουα στιγμή εξάλλου θα βάλουμε τα μικροτσίπ τις intell που θα αυξήσουν τη μνημη μας xD
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 tsifotis δεν μπορείς να συγκεντρωθείς που?Σε θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε θέματα που δε?Εγω έχω το δεύτερο δηλαδή δεν συγκεντρώνομαι σε κάτι που δεν με απασχολεί αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό (βεβαία μπορει να ειναι στο τομέα τις εργασίας πχ αλλα και αυτο ανάλογα την εργασία που αποφασίζει να κανει κάποιος). Οσο για τη μνήμη εχω και εγω πρόβλημα εκει δηλαδή γνωρίζω κάποιον - κάποια μου λεει το όνομα του και μετα απο 10 λεπτα σίγουρα θα το εχω ξεχάσει αυτο ομως συμβαίνει διότι προσωπικά για να θυμάμαι κατι να αποθηκεύσω κατι στη μνήμη μου δηλαδή πρέπει να μου κάνει και αίσθηση Κάπουα στιγμή εξάλλου θα βάλουμε τα μικροτσίπ τις intell που θα αυξήσουν τη μνημη μας xD Πάντα θα υπάρχει μετά ο κάποιος που θα μπορεί να βάλει το καλύτερο τσίπ και πάλι να τον πίνουμε.Άστο καλύτερα στο αναλογικό να υπάρχει ποικιλία κ διακυμάνσεις...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ιστιοσελιδες Έλεος, πόσα χρόνια θα περάσουν για να μην γίνεται αυτό το λάθος; απλά σ'ενα δεύτερο επίπεδο του ασυνείδητου το μυαλό σου σκέφτεται συνέχεια άλλα πράγματα Αυτό παθαίνω και γω, όταν διαβάζω πράγματα που δεν με <<τραβούν>> πλήρως, ή όταν μου μιλάει κάποιος και φλυαρεί. Αν ένα κείμενο με ενδιαφέρει, μπορεί να είναι αρκετή και η μια ανάγνωση..
tsifotis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 tsifotis δεν μπορείς να συγκεντρωθείς που?Σε θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε θέματα που δε?Εγω έχω το δεύτερο δηλαδή δεν συγκεντρώνομαι σε κάτι που δεν με απασχολεί αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό (βεβαία μπορει να ειναι στο τομέα τις εργασίας πχ αλλα και αυτο ανάλογα την εργασία που αποφασίζει να κανει κάποιος). Οσο για τη μνήμη εχω και εγω πρόβλημα εκει δηλαδή γνωρίζω κάποιον - κάποια μου λεει το όνομα του και μετα απο 10 λεπτα σίγουρα θα το εχω ξεχάσει αυτο ομως συμβαίνει διότι προσωπικά για να θυμάμαι κατι να αποθηκεύσω κατι στη μνήμη μου δηλαδή πρέπει να μου κάνει και αίσθηση επεσες μεσα... @basss_starlet "Αυτό παθαίνω και γω, όταν διαβάζω πράγματα που δεν με <<τραβούν>> πλήρως, ή όταν μου μιλάει κάποιος και φλυαρεί. Αν ένα κείμενο με ενδιαφέρει, μπορεί να είναι αρκετή και η μια ανάγνωση.." επισης μεσα 100% Μηπως αραγε καθε αλλο παρα βοηθαει το να το παγιωνεις ως προβλημα και αδυναμια; (ισως πολυ παππουδιστικη αποψη... μην το παιρνετε και τοις μετρητοις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.