Προς το περιεχόμενο

Wii media player και ftp server

astrea966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.εχω ενα wii και οτι και αν εχω κανει δεν εχω καταφερει να δω ταινια με τον media player απο το δικτυακο μου δισκο.εχω κανει τις απαραιτητες αλλαγες στο ftp config,προσπαθησα με κωδικο και χωρις αλλα καμια επιτυχια.εχει καταφερει κανεις να το κανει να παιξει βιντεο απο ftp server και αν ναι πως?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους.εχω ενα wii και οτι και αν εχω κανει δεν εχω καταφερει να δω ταινια με τον media player απο το δικτυακο μου δισκο.εχω κανει τις απαραιτητες αλλαγες στο ftp config,προσπαθησα με κωδικο και χωρις αλλα καμια επιτυχια.εχει καταφερει κανεις να το κανει να παιξει βιντεο απο ftp server και αν ναι πως?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Με ποιά εφαρμογή προσπαθείς;

Δημοσ.

με το media player ce.απ`οτι ειδα μονο αυτος εχει αυτες τις δυνατοτητες.αναπαραγωγη απο usb-ftp-dvd-samba.εκτος αν υπαρχει αλλος player που να μπορει να τα κανει αυτα

Δημοσ.

Στο πρώτο σου post αναφέρεις ftp settings και δικτυακό σκληρό. Υπάρχει κάποιος ftp server και δεν καταφέρνεις να συνδεθείς ή έχεις κάποιον σκληρό shared στο δίκτυο και θες να συνδεθείς με αυτόν;

Δημοσ.
Στο πρώτο σου post αναφέρεις ftp settings και δικτυακό σκληρό. Υπάρχει κάποιος ftp server και δεν καταφέρνεις να συνδεθείς ή έχεις κάποιον σκληρό shared στο δίκτυο και θες να συνδεθείς με αυτόν;

εχω ενα δικτυακο σκληρο με ftp server και θελω ο media player να παιζει απο εκει τις ταινιες με ftp οπως αναφερει οτι εχει την δυνατοτητα αυτη.εχω προσπαθησει και με κωδικο και ελευθερα αλλα δεν συνδεεται

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με την αναπαραγωγή μέσω ftp.. Μπορώ όμως να επιβεβαιώσω ότι μέσω δικτύου (δίχως ftp server) όλα μου λειτουργούν σωστά..

Good luck?:rolleyes:

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με την αναπαραγωγή μέσω ftp.. Μπορώ όμως να επιβεβαιώσω ότι μέσω δικτύου (δίχως ftp server) όλα μου λειτουργούν σωστά..

Good luck?:rolleyes:

πως το κανεις και παιζει μεσω δικτυου να δω μηπως τα καταφερω και εγω.δεν εχει και μεγαλη διαφορα,εξαλου στο ιδιο δικτυο ειναι.

Δημοσ.
πως το κανεις και παιζει μεσω δικτυου να δω μηπως τα καταφερω και εγω.δεν εχει και μεγαλη διαφορα,εξαλου στο ιδιο δικτυο ειναι.

Έστω ότι στο pc έχω ένα φάκελο που το κάνω share στο δίκτυο με το όνομα music.

Στο smb.conf δίνω:

>
#Samba share1  (smb1:/)
ip1=192.168.x.x
share1=[b]music[/b]
user1=
pass1=

Αν το όνομα που κάνω share τον φάκελο αποτελείται από παραπάνω από μία λέξη και οι λέξεις μεταξύ τους χωρίζονται με κενό τότε πρέπει να βάλω "quotes". Παράδειγμα (έστω my fims)

>
#Samba share2  (smb2:/)
ip2=192.168.x.x
share2="my films"
user2=
pass2=

Εννοείται ότι όπου 192.168.χ.χ βάζεις την ip του υπολογιστή. Υπόψιν μέχρι παίρνει μέχρι 5 smb(s).

Δημοσ.

ετσι ακριβως ειναι για τον ftp server.τελος παντων δεν τα καταφερα ουτε ετσι.εχω βαρεθει να προσπαθω πλεον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...