Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τι μπορούμε να κάνουμε; Ύστερα από λίγο Googling κατέληξα πως η Apple θα με χρεώσει 250€ για να την αντικαταστήσει, μιας και η εγγύηση δε καλύπτει φθορές από ατύχημα ή κακή χρήση. Βρήκα και μερικά καταστήματα ή sites που πουλάνε το kit της οθόνης του κινητού (που μάλλον «δικό τους» είναι και όχι το κανονικό), με εργαλεία για να κάνεις την αντικατάσταση μόνος σου. Άλλα δίνουν οδηγίες πως να κόψεις plexiglass με DREMEL για να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν είναι αυτό που ψάχνω. Δε με νοιάζει αν θα το φτιάξω εγώ ή όχι, θέλω μόνο να είναι όπως ήταν αρχικά. Με γυαλί φυσικά, όχι plexiglass. Και εννοείται με την ολεοφοβική επίστρωση που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Απλά τα 250€ της Apple παραείναι πολλά. Τι επιλογές έχω;
Rubin074 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχώς η σπασμένη/ραγισμένη οθόνη στο iPhone είναι σκότωμα. Ψάξε για τυχόν kits (eBay ίσως; Google επίσης) σχετικά με επιδιόρθωση οθόνης μπας και. Πάντως 1-2 γνωστοί που είχαν πρόβλημα με την οθόνη (aka τους έπεσε το iPhone και την πήραν στο χέρι), πήραν νέο iPhone...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Αφου μιλαμε για το 3gs,αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να την κανεις μονος σου αφου αγορασεις το kit απο ebay (ή καποιο καταστημα,δεν εχω ιδεα αν τα πουλανε καπου στην Ελλαδα). Στο 2g ειναι το προβλημα με την οθονη οπου η αντικατασταση της ειναι πολυ πιο δυσκολη.
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εδω εισαι: http://cgi.ebay.com/iPhone-3Gs-LCD-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Adhesive_W0QQitemZ250528754923QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a54ad6ceb Η διαδικασια δεν ειναι πολυ δυσκολη αν πιανουν τα χερια σου.. Κραταω μονο επιφυλαξη για τον αν αυτο το γυαλι εχει την ολεοφοβικη επιστρωση του 3gs. Παντως τα αντιστοιχα kit που πουλαγαν για το 3g ειχαν glass ακριβως ιδιας ποιοτητας με το κανονικο..
basilis5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μπορεις και με 135 να ριξεις μια ματια εδω κανε τους και κανενα τηλ να ρωτησεις αν η οθονη ειναι ατη που θες http://www.iphonerepair.gr/en/iphone-3gs-screen-repair.html αν μπεις τωρα που μιλαμε εχει και online chat support
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απεφυγε αυτους στο iphonerepair.gr , ειναι πανακριβοι..(135€ !!!) Χιλιες φορες στο 9volto.gr ή φυσικα μονος σου με κανα 20-30€/
LuciferX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 http://www.9volto.gr μιλα στα παιδια και θα στο κανουν Τζιτζι σε καλη τιμη.Εχουν τις γνωσεις και τα μηχανηματα
Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 η apple το εχει παρακανει με τα ανταλλακτικα... δεν ειναι να σου χαλασει πραμα γιατι την εκατσες... εδω σε ipod nano (1st generation) και μου ζητανε 120euro για αλλαγη μπαταριας (επειδη τελειωνει πολυ γρηγορα απο την χρηση)
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά αποφάσισα να το κρατήσω ως έχει. Η touch λειτουργικότητα δεν έχει αλλοιωθεί, και μιας και το ράγισμα δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ας υπάρχει. Αν στο μέλλον υπάρξει οικονομική ευχαίρεια (για την περίπτωση που διαλυθεί και χρειαστώ άλλο κινητό) θα πάρω το kit-άκι από το e-bay. Και ο μεγαλοδύναμος στο πλευρό μου.
jimmy_osfp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντος προσπάθησα να αλλάξω μόνος μου το τζαμάκι απο το 2g iphone μου γιατί στο 9volto μου ζητησαν περιπου 200 euros, για να αλλάξουν και την lcd και το τζαμάκι, και το μόνο που κατάφερα ήταν να διαλύσω και την lcd, οπότε πάω να το φτιάξω και επισήμος με 200 euros. (lol)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.