Προς το περιεχόμενο

Η Ubisoft παίρνει μέτρα κατά της πειρατείας


Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χειρότερη εταιρεία μακράν. Ακόμα θυμάμαι την μεγαλύτερη μλκία που έχει κάνει στο χώρο του gaming η κωλοεταιρεία. Είχε κλειδώσει τόσο πολύ το raving rabbits που δεν έπαιζε ούτε αυθεντικό. Όσοι θυμούνται το game ξέρουν την ιστορία.

Από εκείνη τη μέρα έχω ορκιστεί ότι δεν θα ξαναγοράσω ποτέ παιχνίδι της Ubisoft. Όλα της τα παιχνίδια, όχι μόνο θα τα κατεβάζω, αλλά θα τα διαμοιράζω με κάθε πιθανό τρόπο χωρίς κανένα δισταγμό.

Ας βγάλουν και νέο κλείδωμα, εμείς θα το παίξουμε το παιχνίδι μόλις ξεκλειδώσει. Αν δεν ξεκλειδώσει ποτέ, δεν θα το παίξουμε. Τι είχαμε, τι χάσαμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η ελεύθερη κυκλοφορία "σπασμένων" video games μέσω των διαφόρων πρωτοκόλλων διαμοιρασμού αρχείων είναι μια πρακτική που συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Το θέμα έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις μεν εταιρείες να υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο καταστρέφονται οικονομικά, τους δε υπέρμαχους του διαμοιρασμού να υποστηρίζουν ότι τα torrents [και όχι μόνο] είναι η ιδανική διαφήμιση και οι φανατικοί gamers θα αγοράσουν τελικά το παιχνίδι.

 

Η Ubisoft είναι μία από τις εταιρείες που έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα της πειρατείας κι έχει δηλώσει από καιρό ότι θα λάβει αυστηρά μέτρα. Αυτή τη βδομάδα, λοιπόν, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα DRM [digital rights management] με στόχο να προστατεύσει τα προϊόντα της.

 

Τα καλά νέα είναι ότι το νέο σύστημα της Ubisoft δεν περιλαμβάνει κλειδώματα τύπου StarForce ή SecuROM, ενώ δεν απαιτείται disc check, ούτε υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των εγκαταστάσεων.

 

Τα κακά νέα είναι ότι για να δουλέψουν τα παιχνίδια της Ubisoft θα απαιτείται συνεχής σύνδεση στο Internet και ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί στο λογαριασμό του προκειμένου να παίξει το game. Με αυτό τον τρόπο, η Ubisoft ευελπιστεί να βάλει οριστικό τέλος στην πειρατεία.

Το νέο σύστημα θα τεθεί σε ισχύ μέσα στο προσεχές διάστημα.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr

 

 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που θα καταφέρει είναι να σπάσει τα @@ αυτών που θα αποφασίσουν να αγοράσουν τα παιχνίδια της.

+1

 

(παμε στοιχημα οτι σε 10 μερες το πολυ τα νεα "super protected" παιχνιδια θα υπαρχουν στο pirate; ;))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω σου λεω οτι θα βγει crack οπου θα αφαιρει τον ελεγχο που κανει το εκτελεσιμο ομορφα και ωραια. Οι μονοι που θα την πατησουν ειναι αυτοι που δεν θα βαλουν crack αλλα θα βασιστουν στο deamon tools.

 

Ναι με μια διαφορά... όταν λέμε ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ online έλεγχος εννοούμε ότι ο κώδικας αυτός θα είναι διάσπαρτος μέσα στο παιχνίδι (κάνοντας τον από δύσκολο ως ακατόρθωτο να αφαιρεθεί - σε αυτό αποσκοπεί απ' όσο έχω καταλάβει). Οπότε πιο πιθανό είναι να δούμε ένα τοπικό emulator του authentication server παρά ένα διορθωμένο/cracked (sic) εκτελέσιμο. Και γιατί άραγε βγαίνει και κοκορεύεται η Ubi για αυτό το σύστημα? Αν είχε πολλά αδύναμα σημεία θα το έβαζε χωρίς να πει λέξη, άρα πρόκειται για κάτι που θα παιδέψει τους crackers καιρό... αν όχι, τότε shame on Ubisoft...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ το να δίνουν ένα κάρο λεφτά για ανάπτυξη – εξέλιξη προστασίας από αντιγραφές απλά ας κατέβαζαν την τιμή, ποιο πολλοί θα αγόραζαν τοτε παρα με τα uber ‘κλειδώματα’ τους ελεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...