Haros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Κάποιος που έχει το συγκεκριμένο monitor-tv μπορεί να μου πεί πόσες hdmi θύρες έχει; Σας παρακαλώ μην κοιτάξετε τα specs στο ίντερνετ. Κάποιος που την έχει αγοράσει και ξέρει ας μου απαντήσει. Επίσης πείτε μου αν είναι το μοντέλο m2262d-pz αυτό που έχετε ή το m2262d-pc Ευχαριστώ
Razor-manolis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έχει 2 hdmi, μία αριστερά και μία απο πίσω Όσο για την διαφορά pz με pc δεν ξέρω να σου πω, εμένα παντος στα manual δεν γράφει πουθενά κανένα από τα δύο
Haros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Α την είδα. Είναι δίπλα στο pcmcia slot. Περίμενα να την δώ εκεί που είναι όλες οι άλλες θύρες και παραξενεύτηκα όταν είδα μόνο μία... Πώς τους ήρθε να την βάλουν εκεί...;! Σχετικά με τα pc / pz μοντέλα πρέπει να είναι κάποιο εξωτερικό χαρακτηριστικό... Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Α την είδα. Και για να τη... δεις επρεπε να μπορουν να απαντησουν ΜΟΝΟ οσοι την εχουν? Δηλαδη στο manual δε φαινεται πού βρισκεται η θυρα? Αν φαινεται, γιατι να μη μπορουσε καποιος να βοηθησει απλα βλεποντας online το manual? Οσο για τo PC/PZ, τσεκαρε αν και οι δυο μπορουν να υποστηριξουν MPEG4 αποκωδικοποιηση στους ψηφιακους δεκτες τους, μιας και εγω δεν την εχω και απαγορευεται να ψαξω.
Haros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παρεξήγησες GeorgeMan γι'αυτό και θα εξηγηθώ. Είχα την εντύπωση ότι η διαφορά pc / pz μοντέλων είναι η ύπαρξη 1 hdmi παραπάνω. Στο ίδιο το τμήμα πωλήσεων της LG οι ίδιοι μου είπαν ότι η -pc έχει μια hdmi!. Γι'αυτό και υπέθεσα ότι μπορεί να έχουν κάτι λάθος οι online πληροφορίες και ήθελα να αποφύγω τις κλασσικές (νομίζω είσαι αρκετό καιρό σε αυτό το forum όπως κι εγώ και καταλαβαίνεις ποιές εννοώ) απαντήσεις, από άτομα που απλά ψάξανε στο google και βρήκαν από τα specs του πλαισίου ότι έχει 2 hdmi. Συγνώμη αν έγινε κάποια παρεξήγηση.
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχω την 2262PZ και την 2762PC. Με έβαλες σε σκέψεις. Θα τσεκάρω και θα ενημερώσω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 και ήθελα να αποφύγω τις κλασσικές (νομίζω είσαι αρκετό καιρό σε αυτό το forum όπως κι εγώ και καταλαβαίνεις ποιές εννοώ) απαντήσεις, από άτομα που απλά ψάξανε στο google και βρήκαν από τα specs του πλαισίου ότι έχει 2 hdmi. Καταλαβαινω ποιες ερωτησεις λες, αλλα τα manual απο τα site των κατασκευαστων πολυ σπανια εχουν κατι λαθος.
mitsopanis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγω έχω την m2362d-pc. Eπειδή θέλω να αγοράσω μια άκομη για τους γονείς μου μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιά η διαφορά pc με pz?
Haros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχουν ακριβώς ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μόνη διαφορά πρέπει να είναι σε κάποιο σημείο στην εμφάνιση (ίσως διαφορετική βάση; ) με σιγουριά δεν θα σου απαντήσει κανένας ποια είναι αυτή η εξωτερική διάφορα, ούτε καν η LG.
pusher Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2262D-PC-LCD-TV-Monitor-22-M2262D-PC.htm Έχει μόνο ψηφιακό ή και αναλογικό δέκτη;
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Και αναλογικό ρε φίλε. Αυτά είναι τα αυτονόητα.
pusher Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Και αναλογικό ρε φίλε. Αυτά είναι τα αυτονόητα. Αυτονόητα; Να το ξεκαθαρίσω μιας και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τηλεοράσεις... Δηλαδή όλες οι ψηφιακές TV έχουν και αναλογικό δέκτη; Δεν βλέπω κάτι σχετικό στα χαρακτηριστικά --> http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2262D.jsp και να ξεκαθαρίσω πως δε μιλάω για την είσοδο D-Sub αλλά για αναλογικό σήμα τηλεοπτικής μετάδοσης.
thyma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αυτονόητα; Να το ξεκαθαρίσω μιας και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τηλεοράσεις... Δηλαδή όλες οι ψηφιακές TV έχουν και αναλογικό δέκτη; Δεν βλέπω κάτι σχετικό στα χαρακτηριστικά --> http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2262D.jsp και να ξεκαθαρίσω πως δε μιλάω για την είσοδο D-Sub αλλά για αναλογικό σήμα τηλεοπτικής μετάδοσης. Εδώ στο γερμανικό site στα χαρακτηριστικά της αναφέρει το tuner ως υβριδικό, μάλλον εννοεί αναλογικό και ψηφιακό.
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αυτονόητα; Να το ξεκαθαρίσω μιας και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τηλεοράσεις... Δηλαδή όλες οι ψηφιακές TV έχουν και αναλογικό δέκτη; Δεν βλέπω κάτι σχετικό στα χαρακτηριστικά --> http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2262D.jsp και να ξεκαθαρίσω πως δε μιλάω για την είσοδο D-Sub αλλά για αναλογικό σήμα τηλεοπτικής μετάδοσης. Τώρα το 'πιασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.