cabreto33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μια μερα ακουσα στο ραδιοφωνο ενα κομματι με κιθαρα που τραγουδουσε ενας τυπος και τους μονους στιχους που θυμαμαι ειναι ¨οι δυο καλοι μου φιλοι.....ερχομαστε απο μακρια....κανουμε ονειρα...ο ενας φευγει για ερασμους η κατι τετοιο... Αν θυμιζουν σε καποιον κατι αυτοι οι στιχοι θα του ημουν ευγνωμων γιατι εχς φαει ολον τον ιντερνετικο κοσμο και δεν βγαζω ακρη.Εχω την εντυπωση οτι ειναι καινουριο τραγουδι αλλα μπορει να κανω και λαθος Ευχαριστω Νικος
AFANIS_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μια μερα ακουσα στο ραδιοφωνο ενα κομματι με κιθαρα που τραγουδουσε ενας τυπος και τους μονους στιχους που θυμαμαι ειναι ¨οι δυο καλοι μου φιλοι.....ερχομαστε απο μακρια....κανουμε ονειρα...ο ενας φευγει για ερασμους η κατι τετοιο... Αν θυμιζουν σε καποιον κατι αυτοι οι στιχοι θα του ημουν ευγνωμων γιατι εχς φαει ολον τον ιντερνετικο κοσμο και δεν βγαζω ακρη.Εχω την εντυπωση οτι ειναι καινουριο τραγουδι αλλα μπορει να κανω και λαθος Ευχαριστω Νικος δηλαδή αυτοί βγάλανε τραγούδι για τον Φοιτητη της ξενιτιάς?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.