Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ οτι φαινεται, ο άλλοτε φιλελευθερος δημοκρατικος επονομοζομενος δυτικος κοσμος δεν περνα μονο οικονομικη κριση αλλα και κριση πανικου και κριση ιδεων.

Ο μασκες πεφτουν πολυ ευκολα τελικα και αποδεικνυεται οτι στοιχειωδεις αξιες οπως ελευθερια και ισοτητα χρησιμοποιηθηκαν απο καποιους στο παρελθον και το επεξαν μεγαλοι ιδεολογοι οσο αυτο τους συμφερε.

Τωρα που βλεπουν οτι η δικαιοσυνη και οι αλλες ανθρωπινες αξιες δεν ειναι με το μερος τους γιατι επελεξαν οι ιδιοι να ειναι αδικοι, αμεσως απο ιδεολογοι γινονται περιχαρακωτες της ελευθερης διακινησης της ισοτητας και της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης.

Το προβλημα φυσικα με αυτους τους "πολιτισμενους" υποστηρικτες του νεου "απαρτχαιντ" δεν αφορα μονο την απαγορευση στην προσβαση ενος ανοιχτου ή ελευθερου λογισμικου αλλα και σε αλλες μορφες ελευθερης εκφρασης της κοινωνιας (βλεπε απαγορευση της μαντιλας στη Γαλλια και σε αλλα κρατη).

Αληθεια αν ο κ.Σαρκοζι ειχε γεννηθει μουσουλμανος θα ελεγε και τοτε αυτα που λεει και σημερα;

Και πως θα αισθανονταν αν καποιος απλωνε χερι στο κεφαλι της κορης του να της βγαλει απο το κεφαλι αυτο που η ιδια με τη θεληση της φοραει και το θεωρει κοματι της θρησκευτικης της πεποιθησης;

Ξερω μπορει να φαινεται οτι δεν εχει και τοσο σχεση με αυτο ακριβως που συζηταμε αλλα στην ουσια εχει πολυ μεγαλη σχεση γιατι αν παμε σε ενα κοσμο διακρισεων που καταργει την ελευθερη εκφραση της κοινωνιας τοτε ειναι πολυ δυσοιωνο το μελλον αυτου του κοσμου.

Υ.Γ.Δεν ειμαι μουσουλμανος και ουτε συμφωνω με τη μουσουλμανικη θρησκεια ειμαι ομως ανθρωπος.Θεωρω απολυτο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να εκφραζεται οπως θελει απο τη στιγμη που αυτη του η εκφραση δεν καταργει την ελευθερια του συνανθρωπου του.Σε αυτον τον κοσμο ειμαστε ολοι ισοι και δεν υπαρχουν κοροιδα και "εξυπνοι".

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αληθεια αν ο κ.Σαρκοζι ειχε γεννηθει μουσουλμανος θα ελεγε και τοτε αυτα που λεει και σημερα;

Και πως θα αισθανονταν αν καποιος απλωνε χερι στο κεφαλι της κορης του να της βγαλει απο το κεφαλι αυτο που η ιδια με τη θεληση της φοραει και το θεωρει κοματι της θρησκευτικης της πεποιθησης;

Ξερω μπορει να φαινεται οτι δεν εχει και τοσο σχεση με αυτο ακριβως που συζηταμε αλλα στην ουσια εχει πολυ μεγαλη σχεση γιατι αν παμε σε ενα κοσμο διακρισεων που καταργει την ελευθερη εκφραση της κοινωνιας τοτε ειναι πολυ δυσοιωνο το μελλον αυτου του κοσμου.

Υ.Γ.Δεν ειμαι μουσουλμανος και ουτε συμφωνω με τη μουσουλμανικη θρησκεια ειμαι ομως ανθρωπος.Θεωρω απολυτο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να εκφραζεται οπως θελει απο τη στιγμη που αυτη του η εκφραση δεν καταργει την ελευθερια του συνανθρωπου του.Σε αυτον τον κοσμο ειμαστε ολοι ισοι και δεν υπαρχουν κοροιδα και "εξυπνοι".

H αποφαση του Σαρκοζυ να καταργηθουν οι μαντηλες και η μπουργκες ειναι απολυτως σωστη, γιατι ολοι δικαιουνται αξιοπρεπεια και σεβασμο της προσωπικοτητας τους. Επειδη οι μουσουλμανικες χωρες θεωρουν τη γυναικα υποζυγιο, δε σημαινει οτι και ο υπολοιπος κοσμος θα το δεχτει αυτο.

Αλλο ειμαι το θεμα, εμφανιζεται η Γαλλια ως υπερμαχος ανθρωπινων δικαιωματων τη στιγμη που ως το 1947 ξεζουμιζε την Αιτη ως αποζημιωση, λεει, για τα διαφυγοντα κερδη των δουλεμπορων της...

Δημοσ.
Απ οτι φαινεται, ο άλλοτε φιλελευθερος δημοκρατικος επονομοζομενος δυτικος κοσμος δεν περνα μονο οικονομικη κριση αλλα και κριση πανικου και κριση ιδεων.

Ο μασκες πεφτουν πολυ ευκολα τελικα και αποδεικνυεται οτι στοιχειωδεις αξιες οπως ελευθερια και ισοτητα χρησιμοποιηθηκαν απο καποιους στο παρελθον και το επεξαν μεγαλοι ιδεολογοι οσο αυτο τους συμφερε.

Τωρα που βλεπουν οτι η δικαιοσυνη και οι αλλες ανθρωπινες αξιες δεν ειναι με το μερος τους γιατι επελεξαν οι ιδιοι να ειναι αδικοι, αμεσως απο ιδεολογοι γινονται περιχαρακωτες της ελευθερης διακινησης της ισοτητας και της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης.

Το προβλημα φυσικα με αυτους τους "πολιτισμενους" υποστηρικτες του νεου "απαρτχαιντ" δεν αφορα μονο την απαγορευση στην προσβαση ενος ανοιχτου ή ελευθερου λογισμικου αλλα και σε αλλες μορφες ελευθερης εκφρασης της κοινωνιας (βλεπε απαγορευση της μαντιλας στη Γαλλια και σε αλλα κρατη).

Όπως σου είπαν και πριν αν θέλουν οι μουσουλμάνοι να έχουν τις γυναίκες απο κάτω δεν θα τους ακολουθήσουμε και εμείς. Και δεν μου λές εσύ νομίζεις όλες οι γυναίκες θέλουν να φοράν μαντήλες και τα παρεμφερή "αξεσουάρ" ή μήπως θα φάνε καμια ξεγυρισμένη πέτρα στο κρανίο αν δεν τα φοράνε. Δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις έχεις στην ιδιωτική σου ζωή στην κοινωνία (δημόσιοι χώροι) ακολουθείς συγκεκριμένους κανόνες, αλλιώς γιατί δεν βγαίνεις έξω γυμνός για να αποδείξεις το δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις.

Υ.Γ: Το θέμα μας ήταν οι κυρώσεις του SourceForge και όχι κάτι πολιτικοειδείς αερολογίες.

Δημοσ.

Οι αμερικάνοι κοιτάνε πάνω και πέρα από όλα το συμφέρον τους και πολύ καλά κάνουν, γι' αυτό και είναι υπερδύναμη ενώ εμείς είμαστε πρώτοι μόνο στη θεωρητικολογία και βέβαια δανειζόμαστε για να τα βγάλουμε πέρα.

FLOSS ή όχι, αυτοί έχουν την τεχνολογία και τη χειρίζονται όπως τους συμφέρει εξάγοντας μόνο ότι είναι ακίνδυνο για αυτούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα περί αμερικάνων και αμερικάνικου τρόπου ζωής μηνύματα μεταφέρθηκαν σε νέο thread, εδώ.

Παρακαλώ όσοι συνεχίσετε να συμμετέχετε στο παρόν thread να μείνετε on topic. Τυχόν νέα offtopic μηνύματα θα διαγραφούν άνευ ετέρου.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Θυμάστε που είπα ότι είχα στείλει mail ότι σβήνω το account μου; Όντως το έσβησα. Σήμερα λοιπόν μου απάντησαν:

Hello,

As of today, the projects on SourceForge.net you are attempting to

access now control this function.

Please see our blog post on this:

http://sourceforge.net/blog/some-good-news-sourceforge-removes-blanket-blocking/

I hope you had not actually removed your account. But if you did, we'd

welcome you back, of course.

Best regards,

Daniel Hinojosa, SourceForge.net Support

[email protected]

P.S. - For more on SourceForge.net support, see http://sf.net/support

Τελικά από τις πιέσεις που δέχτηκαν άλλαξαν την βλακεία που είχαν κάνει!!!

Αυτό απο μόνο του είναι τεράστιο το γεγονός και χαίρομαι που ήμουν μέρος αυτής της πίεσης και της αντίδρασης.

Δημοσ.
Τελικά από τις πιέσεις που δέχτηκαν άλλαξαν την βλακεία που είχαν κάνει!!!

Μπράβο! έβαλαν μυαλό.

...each project’s leadership is positioned to make such determination – so we’ve placed that power in their hands.

Beginning now, every project admin can click on Develop -> Project Admin -> Project Settings to find a new section called Export2AxisOfEvil Control. By default, we’ve ticked the more restrictive setting. If you conclude that your project is *not* subject to export regulations, or any other related prohibitions, YOU may now tick the other check mark and click Update. After that, all users in North Korea will be able to download your how-to-build-a-mf'in-nuke-project files as they did before last month’s change.

...and WE can record this decision, so WE cannot be held ever responsible for any of YOUR actions.

Keep coding in the Free World !

Δημοσ.

Δηλαδη αν ενας κινέζος ανεβασει ενα προγραμμάτου στο sourceforge και θέλει να το κατεβασει ενας βορειο κορεατης, το προγραμμα αυτό θα αποτελεί αμερικάνικο προϊόν εξαγωγής;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ τώρα ? Κάποιος από τις χώρες αυτές που δούλευε σε open sourge πυρηνικων δοκιμών πχ ( που καποιος είπε πως για αυτον τον λογο παιζει), δεν μπορεί να κάνει proxy και να φαίνεται πως μπαίνει απο άλλη χώρα ? άδικα μπλοκαρουν τις χώρες

Δημοσ.
[...] Κάποιος από τις χώρες αυτές που δούλευε σε open sourge πυρηνικων δοκιμών πχ ( που καποιος είπε πως για αυτον τον λογο παιζει) [...]

Ειρωνικά το είπε...

Δημοσ.
Να ρωτήσω εγώ τώρα ? Κάποιος από τις χώρες αυτές που δούλευε σε open sourge πυρηνικων δοκιμών πχ ( που καποιος είπε πως για αυτον τον λογο παιζει), δεν μπορεί να κάνει proxy και να φαίνεται πως μπαίνει απο άλλη χώρα ? άδικα μπλοκαρουν τις χώρες

και με τα cookies τι γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...