metalloyditsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 γεια σας εχω ενα λαπτοπ ΗΡ κ σημερα το πρωι που το ανοιξα δε δουλευει ο ηχος καθολου.απο πανω στα κουμπια αφης δεν το εχω αθορυβο κ το εικονιδιο εντασης δεν ανοιγει καθολου αν κλικαρω κ μου βγαζει μονο ''ενταση 0'' διπλα στο εικονιδιο εχει ενα Χ σε κοκκινο πλαισιο που πρωτη φορα το βλεπω.(οταν ειναι αθορυβος απλα εχει μια πλαγια γραμμη επανω στο εικονιδιο) πηγα πινακα ελεγχου υλικο κ ηχος κλικαρω στη ρυθμιση εντασης συστηματος αλλα δεν ανοιγει καν!!!τι συμβαινει?
Phantolino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Πρεπει να εισαι περισσοτερο λεπτομερης με το μοντελο του laptop σου, ποιο ακριβως HP εχεις? Restart παρεπιπτοντως δοκιμασες να κανεις?
metalloyditsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 hp pavilion dv 6500 restart εκανα 2 φορες αλλα τιποτα δυστηχως!δε μπορω να σκεφτω τι εφταιξε!!!
Phantolino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να δοκιμασεις να ξαναεγκαταστησεις του drivers για την καρτα ηχου ειτε απο το cd ειτε να κατεβασεις τους τελευταιους απο το site της HP. Τι windows εχεις?
metalloyditsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 vista τα απλα εχω.μπορεις να μου πεις απο πιο σαιτ να τους κατεβασω σε παρακαλω???ευχαριστω!
Phantolino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Για το laptop σου το site εχει 2 οδηγους για ηχο ενας απο τους δυο κανει για το δικο σου, λογικα θα εχεις REALTEK chipset ηχου οποτε κατεβασε αυτο: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp38501-39000/sp38899.exe ο 2ος ειναι για CONEXANT chipset και ειναι αυτος: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp40001-40500/sp40170.exe Πηγαινε πρωτα στην προσθαφαιρεση προγραμματων και ψαξε για αυτες τις 2 λεξεις (conexant, realtek) κανε απεγκατασταση σε οτι απο τα 2 βρεις για να βγαλεις πρωτα τους παλιους, θα σου εχει κατι σε Realtek Audio π.χ. Επειτα κανε ενα restart και εγκατεστησε εναν απο τους παραπανω. Το site της HP για το λαπτοπ σου ειναι αυτο: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=3380544& . Με βαση το λειτουργικο που εχεις επιλεγεις και τους drivers, τα links που σου εδωσα παραπανω ειναι για Vista 32bit.
letni Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εδω εισαι για τα Windows Vista Home Basic (32-bit)
metalloyditsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω!εχω 64 bit αλλα αν ψαξω στο τελευταιο λινκ που εδωσε λογικα θα βρω ετσι??να σαι καλα παω να κανω απεγκατασταση!
Phantolino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω!εχω 64 bit αλλα αν ψαξω στο τελευταιο λινκ που εδωσε λογικα θα βρω ετσι??να σαι καλα παω να κανω απεγκατασταση! ναι απλα επελεξε την 64bit εκδοση απο την λιστα στο τελευταιο λινκ και οι drivers για τον ηχο εμφανιζονται πρωτοι πρωτοι.
metalloyditsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 δουλευει!!!σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!μου ειχε σπασει τα νευρα τοσες ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.