kyriosotinanai Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 εγω που πηγα στου φαληρου παντως δεν ειδα τπτ Στο Δέλτα Φαλήρου λες; Είχε! Είναι στον κάτω όροφο στα είδη πληροφορικής, σε ένα καλάθι ανάμεσα σε διαδρόμους, που έχουν διάφορες προσφορές. Όντως δεν το βρίσκεις αμέσως! Πρέπει να κοιτάξεις λίγο.
clockwork Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Στη Θεσ/νίκη δεν υπάρχει πλέον.... εισαι σιγουρος? και ημουν ετοιμος να φυγω τωρα. Γνωριζει κανεις αλλος? Θεσσαλονικη Mediamarkt μονο στο Φοινικα ειναι η εχει και πουθενα αλλου?
Achilles Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 εισαι σιγουρος? και ημουν ετοιμος να φυγω τωρα. Γνωριζει κανεις αλλος? Θεσσαλονικη Mediamarkt μονο στο Φοινικα ειναι η εχει και πουθενα αλλου? Mediamarkt έχει και στην νέα δυτική είσοδο. Κωλέττη και Αλεξανδρουπόλεως 10. Ορίστε και το τηλέφωνο: 2311.808.800 Για να μην τρέχεις τζάμπα.
clockwork Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Mediamarkt έχει και στην νέα δυτική είσοδο. Κωλέττη και Αλεξανδρουπόλεως 10. Ορίστε και το τηλέφωνο: 2311.808.800 Για να μην τρέχεις τζάμπα. ευχαριστω φιλε. ενημερωτικα μου ειπαν πως δεν υπαρχει ουτε στου φοινικα
panosvlass Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ενημερωτικα μεσα εχει samsung σκληρο με εγγυηση μεχρι τον μαρτιο του 2013. Το πως το εμαθα ηταν λιγο ασχημο αλλα τελικα ολα καλα. Οταν εκοβα την συσκευασια μου γλυστρησε εφυγε απο ύψος 1.5 μετρο και εγινε 3 κομματια.Αλλα οταν τον συνδεσα λειτουργει κομπλε αρα την γλυτωσα.Προσ το παρων τουλαχιστον.
orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ενημερωτικα μεσα εχει samsung σκληρο με εγγυηση μεχρι τον μαρτιο του 2013.Το πως το εμαθα ηταν λιγο ασχημο αλλα τελικα ολα καλα. Οταν εκοβα την συσκευασια μου γλυστρησε εφυγε απο ύψος 1.5 μετρο και εγινε 3 κομματια.Αλλα οταν τον συνδεσα λειτουργει κομπλε αρα την γλυτωσα.Προσ το παρων τουλαχιστον. Χμμμ, δεν ισχυει αυτο που λες. Η verbatim αναφερει για 2ετη εγγυηση. Εσυ εχοντας ενα δισκο στο χερι πως θα τον πας πισω; Αφου αγορασες κουτι με τον δισκο μεσα. Η αποδειξη σου αυτο λεει. Ισως να βγαλεις ακρη με RMA στον κατασκευαστη του δισκου, οπου δεν κοιταζει καν αποδειξη, η ημερομηνια κατασκευης ειναι αρκετη.
panosvlass Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ισχυει αυτο που λεω γιατι το λεω μεσω RMA κατασκευαστη οπως λες και εσυ.Εχεις δικιο γιατι δεν το εκανα ξεκαθαρο για οτι αναφερομουν στον σκληρο μονο μεσω samsung. Την εγγυηση του σκληρου μεσω samsung ελεγξα.γιαυτο και ειπα Μαρτιο του 2013. Η verbatim ασε να λεει οτι θελει. Αν συμβει οτιδηποτε θα τον στειλω κατευθειαν στην μαμα samsung. Oπως εχω κανει παλιοτερα με την WD.
orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μιας και το εχεις ψαξει που λεει οτι πρεπει να τον στειλεις; Ειναι Ελλαδα στον Φουρλη η θελει να τον στειλεις Αγγλια;
panosvlass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Για RMA απο το site τους φανταζομαι θα ειναι για εξωτερικο.Οπως και η wd σου ζηταει να τον στειλεις Γερμανια.Δεν ζητησα RMA οποτε και δεν μου εβγαλε διευθυνση. Αλλα να σου πω ποιο πολυ εμπιστευομαι να τον στειλω εξω απο το να μπλεκω με τα εγχωρια service. Σιγα μην σου κανουν και RMA του σκληρου στον φουρλη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.