Προς το περιεχόμενο

mediam... σκληρος 250g 2.5 usb..........35

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως δεν ισχύουν σε άλλα καταστήματα, π.χ. το Nokia 5800 που είχε προ καιρού το Media Markt Θεσσαλονίκης στα 199€, εδώ Αθήνα ήταν στα 249€.

Δημοσ.

Στο μαρουσι ειχε μπολικους το μεσημερι.Με πηρε τηλ φιλος που περναγε βολτα και μας πηρε απο εναν.

Για 35€ 2.5" εξωτερικο πανω που εψαχνα μια χαρα μου εκατσε.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ και τον τσέκαρα πριν λίγο, ΟΛΑ ΟΚ παιδιά.

( βέβαια πριν 1,5 χρόνο είχα πάρει 33 ευρώ αντίστοιχο WD με τις προσφορές του CONN-X τότε, αλλά ας όψεται.. )

Δημοσ.

Στον Αλιμο που πηγα εγω εχει πολλους ακομη, δεν ειναι στην συνηθισμενη θεση που εχουν τους εξωτερικους δισκους αλλα τους εχουν σε καλαθια προσφορων σε κεντρικα σημεια στο καταστημα. Για ποιο λογο δεν γραφει ο τιτλος το πληρες ονομα του καταστηματος;

Δημοσ.
Στον Αλιμο που πηγα εγω εχει πολλους ακομη, δεν ειναι στην συνηθισμενη θεση που εχουν τους εξωτερικους δισκους αλλα τους εχουν σε καλαθια προσφορων σε κεντρικα σημεια στο καταστημα. Για ποιο λογο δεν γραφει ο τιτλος το πληρες ονομα του καταστηματος;
ετσι κι αλλιως,ολοι ψαγμενοι ειμαστε,γιατι να τους κανουμε 100% διαφημιση?(και στο γκουγκλη)...στα περισσοτερα που γραφω εκτος αν ειμαι αφηρημενος ,τα μαγαζια ετσι αναφερονται κατα καποιο τροπο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...