Προς το περιεχόμενο

Εργασία - Πληροφοριες καταλογου

αλεξια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες μου.Θελω να δουλεψω ως πληρη απασχοληση σε καποια εταιρεια με εξυπηρετηση πολιτων σε πληροφοριες καταλογου αλλα δε ξερω πως πανε εκει τα πραγματα;:whistle:

Εχει δουλεψει καποιος σε κατι αναλογο να βοηθησει; Υπαρχει καποια εκπαιδευση; τα ωραρια ειναι ελαστικα και μπορεις να επιλεξεις μονος σου την βαρδια;Οι μισθοι πανε με καποιο μπονους ή ειναι σταθεροι;(επαναλαμβανω σε εισερχομενες κλησεις) και επισης σε παιρνουν αμεσα;;; γιατι χρειαζομαι αμεσα την δουλεια..:rolleyes:

Οποιος γνωριζει παρακαλωας βοηθησει.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κανεις βρε παιδια δε ξερει να βοηθησει; σε 11880,11888 κλπ ή εστω σε εταιρειες στυλ hol δεν εχει δουλεψει κανεις;η εστω καποιος γνωστος;Να μαθω πως ειναι τα πραγματα εκει τι πρεπει να προσεχω κλπ.

plsssssss βοηθηστε :fear:

Δημοσ.
Ή, θα μπορούσες να κάνεις μία Αναζήτηση στο φόρουμ και να εντοπίσεις παλαιότερα σχετικά θέματα. Π.χ. αυτό.

Δε θελω μονο για τον ΟΤΕ μιας κ απ'οσο γνωριζω δε παιρνουν αμεσα ατομα...Αλλωστε οποιος γνωριζει δε πιστευω να'ναι κοπος να βοηθησει. :-(

Δημοσ.

:-(

Kαλα μπορει να γινει κ αυτο αλλα δεν θα γινει εεεεε;κυριε διαχειρισταααα ;):mrgreen:

Τελος παντων,απλα χρειαζομαι καποιες πληροφοριες επειγοντως και δυστυχως δε ξερω που αλλου μπορω να τις βρω :fear:

Δημοσ.
:-(

Kαλα μπορει να γινει κ αυτο αλλα δεν θα γινει εεεεε;κυριε διαχειρισταααα ;):mrgreen:

Τελος παντων,απλα χρειαζομαι καποιες πληροφοριες επειγοντως και δυστυχως δε ξερω που αλλου μπορω να τις βρω :fear:

Οπότε ψάχνεις σε ένα τεχνολογικό forum και όχι σε κάποιο με θέμα την εργασία;

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος καθε φορουμ εχει μια κατηγορια για "ασχετα" θεματα οπου μπορεις να γραψεις οποιοδηποτε ερωτημα που δεν εχει σχεση με τεχνολογια.στη κατηγορια ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. που παρεθεσα το ερωτημα μου δε νομιζω οτι αποτελει προβλημα,για ριξε μια ματια στα θεματα της ιδιας κατηγοριας και μετα ελα μιλα μου..... το insomnia ειναι ενα απο τα πιο γνωστα forum και ηλπιζα να μπορουσε να με βοηθησει καποιος.Δε νομιζω ουτε να εκανα κατι κακο,ουτε να ενοχλω καποιον. Οποιον ενοχλω απλα δεν απανταει στο θεματακι μου,απλα επιμενω επειδη το θεμα αυτο για εμενα ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ απαντησεις.

Φιλικα μιλωντας παντα!!:P

Δημοσ.

Το θέμα σου είναι από το πρωί εδώ, το έχουν δει τουλάχιστον 1000 άτομα, το έχουν ανοίξει τουλάχιστον 170 άτομα, καμία απάντηση, δεν έκανες ένα search πριν ανοίξεις το θέμα...

Τι περιμένεις;

Δημοσ.
Γεια σας παιδια,θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες μου.Θελω να δουλεψω ως πληρη απασχοληση σε καποια εταιρεια με εξυπηρετηση πολιτων σε πληροφοριες καταλογου αλλα δε ξερω πως πανε εκει τα πραγματα;:whistle:

Εχει δουλεψει καποιος σε κατι αναλογο να βοηθησει; Υπαρχει καποια εκπαιδευση; τα ωραρια ειναι ελαστικα και μπορεις να επιλεξεις μονος σου την βαρδια;Οι μισθοι πανε με καποιο μπονους ή ειναι σταθεροι;(επαναλαμβανω σε εισερχομενες κλησεις) και επισης σε παιρνουν αμεσα;;; γιατι χρειαζομαι αμεσα την δουλεια..:rolleyes:

Οποιος γνωριζει παρακαλωας βοηθησει.Ευχαριστω!

Για πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου δεν γνωρίζω αλλά γενικά σε τηλεφωνική υποστήριξη πχ τράπεζας ή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και φυσικά υπάρχει εκπαίδευση! Για τους μπόνους που λες υπάρχουν μόνο για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών...λογικό;

Το ωράριο στις περισσότερες εταιρίες που παρέχουν 24ωρη εξυπηρέτηση είναι μια εβδομάδα πρωινό μια εβδομάδα απογευματινό ή αν θες και βραδινό, έχεις ένα σταθερό ρεπό και ένα κυλιόμενο!

Ο μισθός ξεκινάει συνήθως στα 700€ + το επίδομα οθόνης αλλά 50€.

Αν πας σε ρεζίλι εταιρία το επίδομα ξέχνα το!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...