SCORPIO777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας και ηχου σε καλωδια HDMI η SCART κτλ απο ενα που κανει 50 ευρω και σε ενα αλλο των 10.εχετε δει διαφορες η δεν αξιζει τον κοπο.
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 πρωσοπικα δεν εχω δει διαφορά. εξαρτάται και απο την ποιότητ των συσκευων που συνδέεις... κατα την γνώμη μου δεν αξίζει...
linuxovios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Από το "φθηνό" HDMI του Πλαισίου και το "επώνυμο" πανάκριβο (20-25 € το μέτρο... έλεος) , δεν έχω δει διαφορά. Για τα scart δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ίσως να υπάρχει όταν το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ...
SCORPIO777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 antonl τα ιδια γινονται και σε διαφορα φορουμ δικα μας και του εξωτερικου που διαβασα.δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα ακρη.οτι τα υλικα ειναι καλυτερα στα ακριβα ειναι βεβαιο αλλα κατα ποσο βελτιωνουν την ποιοτητα δεν εχω βρει τεκτηριωμενη απαντηση,εκτος βεβαια οτι επηρεαζουν οι μεγαλες αποστασεις που εγραψε και ο Thresh πιο πανω.
ksessalonikios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 εγώ παλια ειχα εναν dreambox συνδεδεμενο στην tv με ενα φτηνό scart, οταν το αλλαξα με ενα ακριβό, απο αυτα που πουλαει το πλαισιο, ειδα διαφορά. Τωρα αν αξιζει το επιπλεον κοστος, ειναι υποκειμενικό, για μένα αξιζε.
kfyros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως οι μεγάλες διαφορές σε τιμή έχουν διαφορά απόδοσης. Πχ. καλώδιο με ίνες χρυσού είναι σίγουρα πολύ ακριβότερο από αντίστοιχο χάλκινο ή ατσάλινο. Βέβαια , η διαφορά στην ποιότητα σίγουρα δεν θα φανεί αν το συνδέσουμε με μια TV χαμηλής ποιότητας, αλλά αν τα μηχανήματα είναι high end τότε υπάρχει βελτίωση. Μιλάμε όμως για high end μηχανήματα. Αν δώσεις 1000 ευρώ για τηλεόραση και 500 για blue ray ,είναι και βλακεία να τα συνδέσεις με SCART. Ένα καλό HDMI επιβάλλεται για να μην χαντακώσεις την επένδυση σου. Επίσης, αν έχεις καταράκτη και είσαι λίγο κουφός, τότε σίγουρα δεν αξίζει ούτε το ακριβό καλώδιο ούτε όλα τα υπόλοιπα :-)
SCORPIO777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επίσης, αν έχεις καταράκτη και είσαι λίγο κουφός Πως το καταλαβες? Κατσε φρονιμα ρειι.39 ειμαι εχω ακομα καιρο πριν με βρουν τετοια.
kostionalist Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εγω αγορασα ενα καλωδιο HDMI τις προαλλες 3 ευρο και το αποτελεσμα ηταν αψογο! Ειμαι 99,8% οτι δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ HDMI καλωδιων...
kfyros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πως το καταλαβες? Κατσε φρονιμα ρειι.39 ειμαι εχω ακομα καιρο πριν με βρουν τετοια. Έλα ρε, πλάκα έκανα, δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά... Βάλε τρίτο ενικό για να μην νομίζεις ότι απευθύνομαι σε σένα.. Απλά αναφέρομαι στις περιπτώσεις που κάποιος έχει μηχανήματα της πλάκας και περιμένει ποιότητα bang & olufsen βάζοντας ένα καλό καλώδιο, και σε αυτές που παίρνει κάποιος μηχανήματα που κάνουν μια περιουσία και τραβάει ζόρι με τα 100 ευρώ των καλωδίων.
suspiria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παιδια μην τρελαινεστε.φυσικα και υπαρχουν διαφορες στα καλωδια!εξαρταται ομως και τι συσκευες θα συνδεουν αυτα τα καλωδια.ενα scart του 1 ευρω εχει μεγαλη διαφορα με ενα των 30 αν βλεπεις μια πλασμα 42''. αν βλεπεις σε μια 14αρα φεξε μου και γλυστρισε.ειναι οπως και στο hi-fi.παρε ηχεια των 500 ευρω ή των 1000 και βαλε το καλωδιο του ραδιο τακουμα που κανει 5 ευρω τα 10 μετρα.μετα βαλε και καλωδιο σωστο που θα το πληρωσεις 50 ευρω και θα νομιζεις οτι ακους αλλα ηχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.