makis_g3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα (27/1/2010) σε φυλλάδιο του electroworld έγραφε για περιορισμένα τεμάχια Panasonic DMCLS85 59€ Pentax optio E70L 49€ Canon IXUS90IS 99€ Philips set home cinema HTS6515 299€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Panasonic την εχει στα 107,10 στη σελιδα: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=88131 Την Ixus στα 159,20: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=46781 Για ποια πολη/καταστημα ειδες το φυλλαδιο? Μπορεις να το σκαναρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_g3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορώ να το σκανάρω. μάλλον είναι για όλα τα καταστήματα ή τουλάχιστον δεν το ξεκαθαρίζει. πάρε στα 8011180300(από σταθερό) και 2102899800(από κινητό) και ρώτα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Οι προσφορές ισχύουν από αύριο 28/1 εως 4/2 για περιορισμένα τεμάχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ΠΑντως στο site δεν εχει κατι σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ΠΑντως στο site δεν εχει κατι σημερα. Προσφορές φυλλαδίου: http://www.electroworld.gr/site/dcollections.jsp?dcolid=14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παιδιά κάποια απο τις φωτογραφικές αξίζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παιδιά κάποια απο τις φωτογραφικές αξίζει?? Για μένα αξίζει η Canon, γι'αυτό άλλωστε και την αγόρασα! Για τις άλλες 2 που κάνουν 50 και 60 ευρώ δεν ξέρω. Αν κάποιος ξέρει γι'αυτές ή αν κάποιος έχει ήδη την Canon ας απαντήσει παρακαλώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 +1 και γω την canon πήγα και πήρα, απο το κατάστημα στη Συγγρου. Το είχα παραγγείλει πρώτα απο το νετ και την πλήρωσα εκεί όταν την πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Για μένα αξίζει η Canon, γι'αυτό άλλωστε και την αγόρασα! Για τις άλλες 2 που κάνουν 50 και 60 ευρώ δεν ξέρω. Αν κάποιος ξέρει γι'αυτές ή αν κάποιος έχει ήδη την Canon ας απαντήσει παρακαλώ.. +1 Αν και μοντέλο του 2008 (άρα είναι σε stock αφού έχει βγει η 95) είναι η μόνη που έχει image stabilizer απο τις 4. Και πίστεψέ με είναι πάρα πολύ σημαντικό σε compact μηχανές. Συνήθως αυτό το συναντάς σε compact +125€. Γιαυτό κι εγώ είμαι κατά των <100€ μηχανών... Οπότε για 99€ μια χαρά είναι. Αν θες να ανέβεις λίγο στο budget σου, θα σου πρότεινα αυτή: http://www.skroutz.gr/s/71719/Panasonic-Lumix-DMC-FS6.html Οπτικό σταθεροποιητή, μεγαλύτερο οπτικό zoom, πιο σύγχρονο επεξεργαστή εικόνας, έναν χρόνο νεώτερη και αρκετά πιο ελαφριά (112 με 155). Σκέψου το σαν ένα κινητό. Βαρύ πράμα το 155 να το έχεις σε μια τσέπη και να ξεχειλώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Για αυτό και εξαντλήθηκε η CANON από βλέπω στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ και που είχε τι έγινε. Έκλεισα σήμερα το πρωί μία CANON και πήγα να τη παραλάβω απόγεμα. Η κράτηση υπήρχε αλλά το σύστημα τους έβγαζε πως δεν υπήρχαν κομμάτια στο κατάστημα οπότε και δεν μπορούσαν να μου κόψουν απόδειξη. Τους πάτησα τις φωνές αφού το πήγαν λάου λάου να με διώξουν και τους λέω εφόσον έχετε χαρτί που έχει τα στοιχεία μου και το προϊόν, το θέλω. Μην τα πολυλογώ η κοπέλα που της φώναξα, τελικά με εξυπηρέτησε με το παραπάνω κλείνοντας ένα κομμάτι στον κωτσόβολο. Αλλά αυτό γιατί... Εδώ ξεκινά το κυρίως θέμα. Ψάχνοντας να δει που πήγαν τα κομμάτια (τηλέφωνα στα κεντρικά κλπ) αφού εγώ έκλεισα κανονικά το κομμάτι ενώ ήταν σε διαθεσιμότητα βλέπει στο σύστημα έναν τυπά να έχει κλείσει 2 κομμάτια και καπάκι από κάτω αλλά 2 (για έναν άλλο είδε 7 κομμάτια αν άκουσα καλά) και μάλιστα τα έκλεισε στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης για παραλαβή από Αθήνα. Συνεχίζοντας το ψάξιμο είδε πως αυτά τα κομμάτια πρέπει να χρεωθούν σε κάποιον ταμεία για να παραλειφθούν ενώ από αυτά έλειπαν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο (κάτι σαν μισο-εγγραφές από ότι κατάλαβα). Μην τα πολυλογώ η διπλανή κοπέλα την ρώτησε 2 φορές τι συμβαίνει και τα μασούσε λέγοντας της "θα σου πω θα σου πω". Από τα τηλέφωνα τελικά που έκανε άκουσα πως το πρόβλημα ήταν "από μέσα". Κάποιο τσακαλάκι τους έκλεισε αβέρτα κομμάτια στη ζούλα, χωρίς να φαίνονται στο σύστημα, και ενώ το site έλεγε διαθεσιμότητα, δεν είχαν κομμάτια. Κρίμα αν άκουγα το όνομά (το είπε 2 φορές σιγά) του θα τον έκανα εδώ ρεντίκολο, λες και είχα την όρεξή του να κάθομαι μισή ώρα και να τρέχω αύριο στο κωτσόβολο να παραλάβω τη μηχανή. Τελικά και η κοπέλα ευτυχώς έδειξε χαρούμενη λέγοντας στη διπλανή της, ωραία εγώ θα το κάνω θέμα "να την φάει". Μακάρι να στείλουν στο δ^#^%ο μερικούς τέτοιους μαγκάκους. Εμ τα κλείνουν 100-100 τα κομμάτια, εμ τα κάνουν και ύπουλα ώστε να μην βγούν ότι αυτοί πήραν τα κομμάτια αλλά ότι έκανε μ$^#^*α το κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.