alani4837 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω κατι?εχω παρει αυτο το λαπτοπ απο την γερμανια(με γερμανικα windows vista) και εχω περασει τα ελληνικα σπασμενα και θελω να περασω τα drivers και τα προγραμματα που ειχαν και τα γερμανικα αλλα δεν μπορω ξερει κανενας τι να κανω?υποψην οτι εχω κατεβασει απο το site τις sony αλλα παλι δεν μπαινουν,και δεν δουλευουν και τα bluetooth. οποιος ξερει κατι ας μου πει γιατι ειναι αναγκη, ευχαριστω.
barcoder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Βασικά μπορείς να κάνεις restore (κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, εκεί που φαίνεται το λογότυπο VAIO, πατάς F10 συνεχόμενα) από το ίδιο το μηχάνημα και να μπουν όλες οι εφαρμογές και οι drivers, και επιπλέον, μπορείς να ορίσεις τη γλώσσα του λειτουργικού (γίνεται ερώτηση κατά τη διάρκεια του restore). Στο σημείο εκείνο μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά ή Αγγλικά ή όποια άλλη γλώσσα θες. Αλλά μπορείς μόνο μία. Αν δεν υπάρχει η Ελληνική γλώσσα, μπορείς να κάνεις το restore στα Γερμανικά κι αφού τελειώσει η εγκατάσταση, μπορείς να εγκαταστήσεις το αντίστοιχο αρχείο για την Ελληνική γλώσσα, που μπορείς να βρεις εδώ.
alani4837 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ρε φιλε μου βγαζει ενα μυνημα:the total number of languages allowed on this computer has been reached τι ειναι αυτο. και δεν προχωραει παρακατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.