Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Κάνε ένα restart τον Chrome και λογικά θα δουλέψει...

...δυστυχώς δεν σε πρόλαβα και "τζάμπα" τα έγραψες,,,,από την άλλη πάλι, σίγουρα θα είναι χρήσιμα σε άλλο που ίσως φτάσει στο παρόν θρεντ.

...αλλά ναι, δεν του είχα κάνει επανεκκίνηση μάλλον (λέω μάλλον γιατί έκανα διάφορα, όπως εγκατάσταση παλιότερης βερσιόν σε άλλο φάκελο και μετά δοκιμές και όταν συνειδητοποίησα πως δεν είχα κάνει restart τον Chrome αλλά απλώς refresh τη σελίδα, τα απεγκατέστησα όλα, ξανάβαλα την 6.40 του IDM). Τελικά δούλεψε (εμφανίστηκε το πρόσθετο του IDM που όντως μόνο με αυτό θυμάμαι παλιά ότι γινόταν δουλειά...).

Να 'σαι καλά. Ούτως ή άλλως μου θύμισες τον IDM (τον είχα ξεχάσει κι έφαγα τα σκώτια μου να ψάχνω πρόγραμμα να μπορεί να κατεβάζει απ' το ρημαδοαντενοσάιτ  @&%! το κάνανε....Πρόσβαση μόνο με Chrome, θέλει log-in, μετά από κάποια ώρα αν δεν είσαι ενεργός κάνει αυτόματα log-out, τα βίντεο έχουν,,,ημερομηνία λήξης - και γενικά Η ταλαιπώρια...Ούτε έλεγχος αεροδρομίου, τί σταδιά......).

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ποια έκδοση του IDM χρησιμοποιείς; Έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις και μου βγάζει το μήνυμα ''κατεβασε αυτο το subtitles''

ANT1+.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6.41 (από TPB)

Aλλά έχω μήνες να δοκιμάσω να κατεβάσω. Και γενικά ο !^#@!^ ο Αντένας αλλάζει συνέχεια πράγματα στο σάιτ του και δεν ξέρω τί παίζει τώρα. Δοκίμασα μόλις να μπω να δω αν συνεχίζει να κατεβάζει, και δεν δέχεται καν email/password που χρησιμοποιούσα για σύνδεση και δεν έχω ούτε όρεξη ούτε χρόνο για να το ψάξω και να συνδεθώ για να δω αν μπορώ ακόμα να κατεβάσω με τον IDM 6.41....

...μόλις συνδέθηκα τελικά και κατεβάζει κανονικά (Ρουκ Ζουκ τουλάχιστον που κατέβαζα και τότε - για άλλα δεν ξέρω. Αν θες πες ποιο βίντεο είναι το αποπάνω να δοκιμάσω). Δε μου βγάζει στο "κουμπάκι" του κατεβάσματος να κατεβάσω τους υπότιτλους, αλλά "αυτό το βίντεο". Σε PC, Win10, Chrome 106 (μόνο Chrome άλλωστε δέχεται το σάιτ τους).

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Δοκίμασα σε πολλές Ελληνικές ταινίες καθώς και σε Ελληνικές σειρές όπως την "Γέφυρα". Με τίποτα δεν μπορώ. Πάντα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Και εγώ έχω windows 10 με τον τελευταίο chrome εγκατεστημένο. Το βίντεο από πάνω είναι από την Ελληνική σειρά ¨Η γέφυρα". Με ποιό build toy 6.41 παίζεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harris00m είπε

Με ποιό build toy

δεν κατάλαβα τί σημαίνει αυτό

(απλά τον 6.41, κι όταν ανοίγω σελίδα που επριέχει βίντεο, πετάγεται το "γκρι κουμπάκι" πάνω δεξιά να λέει - σ' εμένα έστω - "κατέβασε αυτό το βίντεο. Χρόνος γιοκ για δοκιμές με "Γέφυρα", ίσως κάποια άλλη στιγμή και θα σου πω αποτέλεσμα. Οι "παλιές ελληνικές" "σίγουρα" θα έχουν κάποιο "κόφτη" για να μην τις κατεβάζει....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ να κατεβάσω μια εκπομπή από το ant1 plus και με όσους τρόπους και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ . Ξέρεις κανείς να μου δώσει ένα χέρι βοήθειας 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 10:06 ΜΜ, Viviandg είπε

Καλησπέρα προσπαθώ να κατεβάσω μια εκπομπή από το ant1 plus και με όσους τρόπους και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ . Ξέρεις κανείς να μου δώσει ένα χέρι βοήθειας 

Πριν λίγο καιρό που δοκίμασα δούλευε άψογα αυτό: (είναι για Mac)

https://software.charliemonroe.net/downie/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, washcloud είπε

^ ο IDM που έλεγα πιο πάνω. Τον κατεβάζεις από TPB ως magnet link με κάποιον torrent client.

Το προσπάθησα με αυτό μου το κατεβάζει σαν αρχείο και μετά μου το ανοίγει στο chrome σαν κενή σελίδα . Θα μπορούσες να με βοηθήσεις πως μπορώ να το κάνω ; 
Σε ευχαριστω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Viviandg είπε

Το προσπάθησα με αυτό μου το κατεβάζει σαν αρχείο και μετά μου το ανοίγει στο chrome σαν κενή σελίδα . Θα μπορούσες να με βοηθήσεις πως μπορώ να το κάνω ; 
Σε ευχαριστω

Τσέκαρε τα pm σου, σου στέλνω εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...