Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα μου δουλευει το stream transport αλλά μου σταματαει στο 51-53% σε αρχειο απο το WebTV του ANT1

Επεξ/σία από tolisspi
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 11 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από ψάξιμο για download σε web tv βρήκα το thread αυτό. Κατέβασα όπως λέτε το streamtransport και έκανα τις διαδικασίες (copy paste το link κλπ) αλλά ενώ δείχνει κανονικά το site που θέλω (alpha webtv) στο πλαίσιο του web player μου λέει "error loading player: Could not load player configuration" . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

• 11 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 7:27 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Καλησπερα ...Κατι καινουργιο παιδια ?

Δοκιμασα με το προσθετο του firefox αλλα δεν καταλαβαινω πως κατεβαινει .

Καλησπερα ουτε και εγω μπορω να καταλαβω ως δουλευει αυτο το προσθετω.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2021 στις 12:51 ΜΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλησπέρα!

Κάποιος να μας διαφωτισει πώς κατεβαζουμε από το https://vod.antenna.gr/#/entertainment ; Ευχαριστώ πολύ!

Στις 26/12/2021 στις 1:38 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε

Μήπως κάποιος βρήκε κάποιο κόλπο?

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτο σχόλιο στο forum.

Αρκετά παλιό το θέμα αλλά αφήνω εδώ τον τρόπο που το κάνω εγώ με το νέο site του Αντ1
(Το site δουλεύει ΜΟΝΟ με chrome και χρειάζεται ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή για να δεις τις δωρεάν σειρές) Σημείωση: Θα χρειαστούμε κάποια προγράμματα για να κατεβεί και να πάρουμε ένα τελικό αρχείο βίντεο  (JDOWNLOADER2 για κατέβασμα βίντεο και ήχου ξεχωριστά και My MP4Box GUI για να τα ενώσουμε σε ένα mp4 αρχείο - και τα δύο προγράμματα είναι FREE και εύκολα στην εγκατάσταση- Τα βρίσκετε με ένα απλό google search) - Για το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε ένα επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες"  (Λογικά η ίδια διαδικασία ισχύει για όλα τα βίντεο στο εν λόγω site)

1ος Τρόπος: Το ευκολότερο είναι με τον γνωστό Internet Download Manager(IDM) Απλά αρχίζουμε για λίγα δεύτερα και ανιχνεύεται το βίντεο σε 4-5 διαφορετικές ποιότητες(Από 360p ως 1080p κάποιες φορές) και απλά κατεβάζουμε(οι ταχύτητες διαφέρουν ανάλογα με τον φόρτο του server)

2ος Τρόπος:  Αρχίζουμε πάλι για λίγο το βίντεο και πατάμε Pause. > Δεξί κλικ σε οποιοδήποτε σημείο του βίντεο  > Έλεγχος Θα ανοίξει ένα παράθυρο λίγο πολύπλοκο και στρυμωγμένο μπορείτε να το μεγαλώσετε τραβώντας το προς τα αριστερά για να φαίνονται καλύτερα τα στοιχεία που ψάχνουμε. 

Θα ανοίξει και θα είναι στην καρτέλα Elements. Πάμε στην καρτέλα Network (πάνω-πάνω στο εν λόγω παράθυρο) Όταν πάμε σε αυτή την καρτέλα πριν κάνουμε οτιδήποτε πατάμε στο πληκτρολόγιο τον συνδυασμό CTRL+R (Θα κάνει αυτόματα ανανέωση της σελίδας, θα παίξει αυτόματα πάλι το βίντεο και θα αρχίσει να βρίσκει διάφορα στοιχεία στην καρτέλα Network,μετά από 5-10 δεύτερα πατάμε Pause, γιατί θα έχει βρει τα αρχεία streaming που χρειαζόμαστε )

Σε αυτή την καρτέλα(Network) θα έχει ένα πεδίο αναζήτησης για να βρούμε αυτό που θέλουμε (το αρχείο ήχου και το αχρείο βίντεο με την ποιότητα που θέλουμε να κατεβάσουμε)

Άρα βάζουμε στην αναζήτηση για το αρχείο ήχου του επεισοδίου: "audio/playlist.m3u8"

και μετά αντίστοιχα με την ανάλυση/ποιότητα που θέλουμε:  "H264_360P/playlist.m3u8"

"H264_480P/playlist.m3u8"

"H264_576P/playlist.m3u8"

"H264_720P/playlist.m3u8"

"H264_1080P/playlist.m3u8"

Τώρα αν κάνατε σωστά την αναζήτηση θα εμφανίσει μόνο ένα αποτέλεσμα και είναι αυτό που θέλουμε.          Σε αυτό το αποτέλεσμα κάνουμε  Δεξί κλικ  πάνω στο αρχείο playlist.m3u8 (στην στήλη Name) > Copy > Copy link adress  και μετά κρατάμε  τα link κάπου προσωρινά. (πχ. σε ένα αρχείο σημειωματάριου .txt)

(Θα πρέπει να έχουμε 2 Link ένα που θα τελειώνει σε audio/playlist.m3u8 και άλλο ένα, για παράδειγμα, H264_720P/playlist.m3u8)

Τώρα ανοίγουμε το jdownloader2 και προσθέτουμε τα 2 link που έχουμε κρατήσει. Θα τα διαβάσει και θα μας εμφανίσει  ένα αρχείο .mp4(χωρίς ήχο) και ένα αρχείο ήχου .m4a και απλά τα κατεβάζουμε (Μας λέει και ένα, κατά προσέγγιση, μέγεθος αρχείου ανάλογα με την ποιότητα που επιλέξαμε- πχ. Ένα επεισόδιο "Άγριες Μέλισσες" σε 720p, μια ώρα διάρκεια, τελικό μέγεθος αρχείου 1.40 GB) - Η ταχύτητα του κατεβάσματος δεν είναι πάντα γρήγορη, λόγω φόρτου στον server. - ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν για κάποιο λόγο προσθέτοντας τα 2 link στον jdownloader2 μας τα εμφανίσει ως "Μη διαθέσιμα αρχεία" με ένα κόκκινο απαγορευτικό σηματάκι, απλά επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αντιγράφοντας 2 "νέα" link από την καρτέλα Network(κάνοντας refresh την σελίδα, αν δεν έχουμε κλείσει από πριν τον Chrome) 

Τελευταίο βήμα αφού κατέβουν τα 2 αρχεία (.mp4 και .m4a) θα τα "ενώσουμε" σε ένα τελικό αρχείο .mp4(με ήχο) με το πρόγραμμα My MP4Box GUI. Το ανοίγουμε και στην καρτέλα Mux είτε με το κουμπί Add ή με Drag and Drop προσθέτουμε τα 2 αρχεία που έχουμε (τα δέχεται για  προσθήκη ένα - ένα) πρώτα το αρχείο .mp4 και μετά το αρχείο ήχου .m4a (αλλιώς βγάζει σφάλμα)

Μετά επιλέγουμε που θα αποθηκευτεί το τελικό αρχείο με το κουμπί Save As... και πατάμε το κουμπί Mux(δεν ασχολούμαστε με το πεδίο Fps το αφήνουμε στο "No Change") και σε λίγα δεύτερα θα έχουμε το τελικό αρχείο/επεισόδιο σε mp4 (χωρίς να "χαλάσει" η αρχική ποιότητα που επιλέξαμε να κατεβάσουμε, γιατί δεν κάνει convert απλά "ενώνει/muxάρει" τα δύο πρωτότυπα αρχεία του server)

Αυτό ήταν! Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο αλλά αν το κάνετε 1-2 φορές μετά θα το κάνετε με...κλειστά μάτια και θα έχετε τα επεισόδια σε λίγα λεπτά (ανάλογα με την ταχύτητα internet που έχετε)

Υ.Γ. Ρωτήστε ελεύθερα για τυχόν απορίες! Καλή συνέχεια! 

Επεξ/σία από jkr21
Μικρές διορθώσεις
  • Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, να είσαι καλά! Εμενα σε αυτην την φάση δεν με ενδιαφέρει κάτι (όταν είχα γράψει, ηθελα καποια βιντεο που δεν υπάρχουν πλέον) οπότε δεν θα σου κάνω περαιτέρω ερωτήσεις, πιθανοτατα θα μου χρειασθουν στο μελλον οσα γραφεις όμως. Και πάλι σε ευχαριστώ!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, να είσαι καλά! Εμενα σε αυτην την φάση δεν με ενδιαφέρει κάτι (όταν είχα γράψει, ηθελα καποια βιντεο που δεν υπάρχουν πλέον) οπότε δεν θα σου κάνω περαιτέρω ερωτήσεις, πιθανοτατα θα μου χρειασθουν στο μελλον οσα γραφεις όμως. Και πάλι σε ευχαριστώ!!

Νασαι καλά! Όπως και να έχει όλο και σε κάποιον θα χρειαστεί. Τουλάχιστον μέχρι να ξανά αλλάξουν τη δομή του site θα πρέπει να δουλεύει απροβλημάτιστα! Και όντως μπορεί να σε βολέψει μελλοντικά! Έχω και μια παρόμοια λύση για video από ερτφλιξ αν σε ενδιαφέρει (στο αντίστοιχο topic του insomnia)

Απλά και εγώ έπεσα πάνω σε αυτό το topic ψάχνοντας μόνιμη λύση είδα ότι δεν υπάρχει κάτι πρόσφατο...και είπα να το γράψω! Όπως και ναχει καλή συνέχεια!

Δημοσ.
Στις 10/6/2022 στις 12:55 ΜΜ, jkr21 είπε

1ος Τρόπος: Το ευκολότερο είναι με τον γνωστό Internet Download Manager(IDM) Απλά αρχίζουμε για λίγα δεύτερα και ανιχνεύεται το βίντεο σε 4-5 διαφορετικές ποιότητες(Από 360p ως 1080p κάποιες φορές) και απλά κατεβάζουμε(οι ταχύτητες διαφέρουν ανάλογα με τον φόρτο του server)

Τον είχα παλιότερα σε ΧΡ τον IDM και κατέβαζε τα πάντα από παντού. Απλά θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοκατεβάσει το installer δεν μπορούσε να γίνει δουλειά. Τον είχα ενσωματώσει όμως στον Firefox και μέσα από εκεί γινόταν κανονικά.

Τώρα με τα Win 10 είχα 2 χρόνια να τον χρησιμοποιήσω. Κατέβασα ένα registered version (6.40) και δεν βλέπω να μπορώ να κατεβάσω από ΑΝΤ1.

Πώς το κάνεις εσύ και σου δουλεύει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, washcloud είπε

Τον είχα παλιότερα σε ΧΡ τον IDM και κατέβαζε τα πάντα από παντού. Απλά θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοκατεβάσει το installer δεν μπορούσε να γίνει δουλειά. Τον είχα ενσωματώσει όμως στον Firefox και μέσα από εκεί γινόταν κανονικά.

Τώρα με τα Win 10 είχα 2 χρόνια να τον χρησιμοποιήσω. Κατέβασα ένα registered version (6.40) και δεν βλέπω να μπορώ να κατεβάσω από ΑΝΤ1.

Πώς το κάνεις εσύ και σου δουλεύει;

Έχει εγκατασταθεί αυτόματα το extention του IDM στον chrome? Για παράδειγμα σου βγάζει αυτό το γαλάζιο "Κατέβασε αυτό το βίντεο" όταν παίζεις ένα βίντεο πχ. στο yt? 

Αν όχι δεν έχεις στις επεκτάσεις το πρόσθετο "IDM Integration Module" ή είναι απενεργοποιημένο (κάντο ενεργό) 

Αλλιώς αν δεν είναι στις επεκτάσεις πρόσθεσέ το από το store του Chrome εδώ και μετά ενεργοποίησε το. (αν δεν γίνει αυτόματα) Κάνε ένα restart τον Chrome και λογικά θα δουλέψει... Αν όχι τί να πω? Δοκίμασε τον 2ο τρόπο. Πες μου αν δούλεψε.

Καταγραφή.PNG

Καταγραφή2.PNG

Επεξ/σία από jkr21
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...