Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι στον εξπλορερ και στο μοτζιλα μου ανοίγουν τα βιντεο από ant1 web tv. Στο streamtransport δεν φορτώνουν.

Ασφαλώς και πάτησα το play αλλά δεν έρχονται τα δεδομένα! Πάνω στο play εμφανίζει ένα κύκλο που γυρίζει (σημάδι ότι φορτώνει). Αν δεν φύγει αυτός ο κύκλος, δεν "παίρνει" το play και άρα δεν "πιάνει" το βίντεο...

Δεν ξέρω τι φταίει. Μόνο στο web tv του αντ1 το παθαίνει αυτό. Για άλλες υπηρεσίες δουλεύει ρολόι.........

Το ιδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.

Windows 7 64bit, IE 8

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα δυο προηγούμενα μηνύματα ας τα διαβάσει το Pcharon που επέμενε ότι το πρόβλημα το αντιμετώπιζα μόνο εγώ! Από τα μηνύματα όμως φαίνεται ότι...μόνο σε αυτόν δούλεψε το προγραμματάκι για αντ1! ;) Και επαναλαμβάνω. Από άλλες σελίδες κατεβάζει άψογα. Από αντ1 δεν κατεβάζει. Άρα, ερχόμαστε πάλι στο αρχικό ερώτημα. Υπάρχει τρόπος για κατέβασμα απο το web tv του ant1?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόγραμμα δούλεψε σε περισσότερα από ένα άτομα (διάβασε καλύτερα), αλλά έστω και σε ένα άτομο να δουλεύει το πρόγραμμα αυτό σημαίνει πως δουλεύει. Αυτό λέγεται ΛΟΓΙΚΗ. :-)

Από PC σε PC αλλάζουν ένα κάρο παράγοντες, πχ δεν έχουμε όλοι το ίδιο λειτουργικό σύστημα, κάποιοι το έχουν πειραγμένο και μπλαμπλαμπλα. Οπότε κάποιοι τρώνε άκυρο. Κατανοητόν; ;) Επίσης πάντα υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει κάτι στο site ώστε να μη δουλεύει πια. Όταν συζητούσαμε δούλευε πάντως. Κατανοητόν; ;)

[edit] Μόλις το δοκίμασα σε XP SP3 32bit με ΙΕ8 και δουλεύει ακόμα μια χαρά, προς πληροφόρησή σου.

Επεξ/σία από PCharon
Δημοσ.
Τα δυο προηγούμενα μηνύματα ας τα διαβάσει το Pcharon που επέμενε ότι το πρόβλημα το αντιμετώπιζα μόνο εγώ! Από τα μηνύματα όμως φαίνεται ότι...μόνο σε αυτόν δούλεψε το προγραμματάκι για αντ1! ;) Και επαναλαμβάνω. Από άλλες σελίδες κατεβάζει άψογα. Από αντ1 δεν κατεβάζει. Άρα, ερχόμαστε πάλι στο αρχικό ερώτημα. Υπάρχει τρόπος για κατέβασμα απο το web tv του ant1?

Σε εμένα πάντως λειτουργεί ακόμης

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να γράψω το stream aπο το κανάλι της Κω http://www.diras.gr/webtv με το streamtransport. Μέσα απο το πρόγραμμα παίζει κανονικά και ο ήχος και η εικόνα. Οταν κάνω download και μετα παίζω με το vlc ενώ δείχνει κανονικά την εικόνα, στον ήχο έχει πρόβλημα: ακούγεται σαν χαλασμένη κασέτα στο fast forward. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει σωστά τη δουλειά? ευχαριστώ

Δημοσ.
Όπως κατάλαβες φταίει ο player. Απλά μην το παίζεις με VLC, δοκίμασε με άλλον.

VLC : ΣΩΣΤΗ εικόνα, πρόβλημα ακαταλαβίστικου ηχου

FLVplayer: ούτε εικόνα, ούτε ήχος

Media player classic : κρασαρει οταν παει να ανοίξει το αρχείο (εγκατέστησα το ffdshow)

Windows media player: cannot play the file

KMP: ούτε εικόνα, ούτε ήχος

Riva flvplayer portable: ΣΩΣΤΟΣ ήχος, εικόνα με πολύ slow motion

SMPlayerPortable : ΣΩΣΤΗ εικόνα και ήχος αλλά με απόκλιση του ενος με το αλλο

wimpy_flv_player : ΣΩΣΤΟΣ ήχος, εικόνα με πολύ slow motion

να πω οτι άλλα αρχεία flv παίζουν κανονικά στους players (εκτος του wmp). το πρόβλημα είναι στα συγκεκριμένα αρχεία που παράγει το streamtransport

καμιά ιδέα?

Δημοσ.
το πρόβλημα είναι στα συγκεκριμένα αρχεία που παράγει το streamtransport

καμιά ιδέα?

Tο streamtransport δεν μετατρέπει το format ήχου/εικόνας, απλά ενώνει τα κομματάκια που γίνονται request και αποθηκεύει ολόκληρο το αρχείο που έρχεται (ένας απλός downloader είναι δηλαδή). Το πρόβλημα είναι πως κάποιο από τα format ήχου ή εικόνας που δίνει η συγκεκριμένη πηγή δεν είναι και πολύ στάνταρ και προβληματίζονται οι players (πιθανόν και το streamtransport μπερδεύεται και δε βάζει σωστά headers στο container format).

Αν έχω κάποια ιδέα είναι είτε να βρεις άλλο player που θα καταφέρει να το παίξει, είτε να δοκιμάσεις να κάνεις μετατροπή format, αν πια είναι τόσο αναγκαίο να πάρεις βίντεο από αυτή την πηγή.

Δημοσ.

Να ρωτήσω αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στο web tv του MEGA, επειδή θέλω να κατεβάσω και από εκεί κάποια επεισόδια?

Δημοσ.

Παιδια,εγω αυτο που εχω να προτεινω ειναι το real player. Αυτο το προγραμμα,αφου κατεβασετε και εγκαταστησετε την free εκδοση σε καθε βιντεο που θα πηγαινετε πανω το βελακι του ποντικιου θα σας βγαζει μια μικρη μπαρα και θα ρωταει αμα θελετε να το κατεβασετε (φροντιστε να το επιλεξετε κατα την εγκατασταση) 'η αλλιως μπορειτε να το κανετε χειροκεινητα κανοντας δεξι κλικ πανω στην εικονα της ταινιας και θα σας βγαλει την επιλογη να την κατεβασετε μεσω του real player. Ελπιζω να βοηθησα και σε περιπτωση που κολησετε στηλτε μου pm γιατι ειμαι καινουριος και ακομα προσπαθω να μαθω τα κατατοπια :-)

............................................................

$p!ke w@s /-/ere :-P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα παρατηρώ ότι το streamtransport δουλεύει άψογα για τον ant1 web tv, όπως και για το mega (μέχρι πέρσι τα βίντεο του Μέγκα κατέβαιναν με τους γνωστούς βιντεοπιάστες αλλά φέτος δεν :P ). Το πρόβλημα με τον ant1 ήταν ότι μέχρι πριν ένα μήνα τα βίντεο δεν ξεκινούσαν καν ή τεσπα, κόλλαγαν συνέχεια με αποτέλεσμα το streamtransport να μην τα "πιάνει". Ωστόσο διόρθωσαν τον player και τώρα δουλεύει ρολόι.

Προς γνώση των admins

Το εν λόγω θέμα είναι κάπως...παράνομο. Απλά ενημερώνω γιατί και σε άλλη σελίδα που υπήρχε παρόμοιο θέμα το διέγραψαν προσφάτως.

Αποθήκευση streaming ή άλλων media:

Σε περίπτωση που οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming media, απαγορεύεται αυστηρά ή με οποιαδήποτε τεχνική μέθοδο αποθήκευση του stream σε τοπικά μέσα κάθε μορφής, εν όλω ή εν μέρει, στην ίδια ή σε άλλη μορφή αρχείου ήχου ή εικόνας (π.χ. wav, wma, mp3, mpeg κλπ) που υπάρχει σήμερα ή θα εφευρεθεί στο μέλλον. Απαγορεύεται επίσης η απόσπαση και αποθήκευση (download) από το website σε τοπικά μέσα (μηχανικά ή ηλεκτρονικά) φωτογραφιών, λογοτύπων, κειμένων, animations, gifs, ήχων, εικόνων γενικώς, στατικών ή κινούμενων εκτός εάν τούτο ρητά επιτρέπεται και στο μέτρο που αυτό ρητά επιτρέπεται, σε κάθε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

http://webtv.antenna.gr/webtv/terms

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα, όλα καλά με το StreamTransport κατεβάζει απο παντού

το πρόβλημα μου είναι όταν πάω να το γράψω σε dvd με το vso η και με άλλα προγράμματα δεν μπορεί να το γράψει

ξέρει κανείς κάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...