Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα..θέλω να κατεβάζω κάποια βίντεο από τη webtv του αντ1!ξέρει κανένας κάποιο τρόπο;κολλάει πολύ όταν τα βλέπω live από τη webtv του αντ1!οπότε αν ξέρετε κάτι,μου λέτε!ευχαριστώ!!

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
σε ποια περιοχή της ελλαδος είσαι και σου κολλάει;

Και εγω αυτο σκεφτηκα. Μαλλον θα ειναι σε καποια δυσβατη περιοχη που δεν θα εχει καλο σημα, θα τα βλεπει με χιονι, ακομη και το στο web...

Περα απο την πλακα με ενδιαφερει και εμενα αυτο.

Δημοσ.

από βλακεία έκανα και άλλο post..συγγνώμη..το download helper το δοκίμασα και δε δούλευε...δτην Αθήνα είμαι παιδιά...απλά η webtv του αντ1 είναι λίγο χάλια στα βίντεο...

δοκιμάζω τώρα τα άλλα και σας λέω!

Δημοσ.
Τι ακριβώς κατεβάζεις? Εαν κατεβάζεις καμιά γνωστή σειρά πες μου να σε βοηθήσω...

το καρμα θέλω να κατεβάζω μωρέ,να το βλέπω..επειδή δεν το προλαβαίνω..και επειδή η webtv του αντ1 είναι για κλάμματα!ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Γιατι τα εχει και ο ιδιος ο ΑΝΤ1 σε HD; Εχει εξοπλισμο HD; Οι τριτοι πως βρισκουν HD απο την στιγμη που το καναλι εκπεμπει σε SD.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βρούμε την "mms://......" url του ΑΝΤ1 web tv live ώστε να την βάζουμε στο Media Player και να παίζει χωρίς κολλήματα;

Δημοσ.

Πείτε μας και εμάς ρε παιδιά τον τρόπο?? Με ενδιαφέρει γενικά γιατί έχουν βάλει και παλιές σειρές που θα ήθελα να τις κατεβάσω/ Thanks

Δημοσ.

Τελικα εχει καταφερει κανεις να κατεβασει απο το συγκεκριμενο site ;; αν ναι ας μου καποιος τον τροπο γιατι εγω δεν μπορεσα με τιποτα !

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:05 ----------

Τελικα εχει καταφερει κανεις να κατεβασει απο το συγκεκριμενο site ;; Αν ναι ας μου καποιος τον τροπο γιατι εγω δεν μπορεσα με τιποτα !

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...