Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση 3 οθονών στο PC

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελώ να συνδέσω 3 οθόνες στο PC μου. Έχω μία EIZO L551, αύριο θα πάρω μία HP και έχω και μια TV Samsung 32". Η κάρτα γραφικών μου είναι η XFX 9800GT η οποία έχει 2 εξόδους DVI. [Για κάποιο λόγο ΔΕ μπορώ να χρησιμοποιήσω την αναλογική (3η έξοδο) της κάρτας γραφικών για την TV.]

Και η ερώτηση είναι : Μπορώ να βάλω την παλιά μου κάρτα γραφικών [MSI 7600GS] σε SLI [μητρική P5N-E SLI] και πάνω σε αυτή να μπεί η τρίτη οθόνη???? Η επειδή είναι διαφορετικές οι κάρτες γραφικών δε θα γίνει δουλειά???

Δημοσ.
για sli πρεπει να ειναι ιδιες οι καρτες...

Αν ΟΧΙ SLI?? Μπορώ να έχω και τις 2 κάρτες γραφικών και να στείλω την μία οθόνη και την TV στην 9800GT και την 3η οθόνη στην 7600GS??

Δημοσ.
Σαν ξεχωριστα desktop η σαν extended desktop θελεις?

Δε με πειράζει. Προς το παρών που έχω την EIZO και τη Samsung TV τις κάνω extended. Αλλά δε με πειράζει.

Γίνεται να είναι οι 2 οθόνες στη μία καρτα και η 3η στην άλλη?

Δημοσ.
Κατα 99% θα δουλευει κανονικα...Το 1% το αφηνω για να μη με κραξουν!

Μακάρι φίλε γιατί θα γλυτώσω από κάτι άλλα προβλήματα που μου δημιουργεί η TV αν την βάλω στην αναλογική έξοδο της 9800

Δημοσ.

Δούλεψε!!! Έβαλα και την παλιά μου κάρτα γραφικών πάνω. Η κεντρική οθόνη και η TV είναι στην 9800GT και η 2η οθόνη είναι πάνω στην 7600GS!! Λειτουργούν άψογα!!!

Δημοσ.

με τι λειτουργικό είσαι?

στα win7 έχω βάλει μια ATI και μια nvidia και δουλεύουν άψογα σαν ξεχωριστά όμως desktop. δεν γίνεται clone.

Δημοσ.

Δούλεψε άψογα σε win 7 και εγώ. Εμένα είναι και οι 2 Nvidia. Και ναι Extended Desktop. Έτσι και αλλιώς αυτό ήθελα, όχι clone.Για να μπορώ να μοιράζω παράθυρα στις 2 οθόνες.

Πάντως αν θες για clone γιατί δε δοκιμάζεις κάτι σαν αυτό: http://www.skroutz.gr/products/show/4156746

Δημοσ.
Δούλεψε!!! Έβαλα και την παλιά μου κάρτα γραφικών πάνω. Η κεντρική οθόνη και η TV είναι στην 9800GT και η 2η οθόνη είναι πάνω στην 7600GS!! Λειτουργούν άψογα!!!

Αρχοντας εισαι τωρα, σε λιγο καιρο θα ανοιξεις θεμα για να συνδεσεις και 4η οθονη! :lol:

Δημοσ.
Αρχοντας εισαι τωρα, σε λιγο καιρο θα ανοιξεις θεμα για να συνδεσεις και 4η οθονη! :lol:

Ναι φίλε δούλεψε ακριβώ όπως το ήθελα!! Για 4η οθόνη δε θα ανοίξο θέμα καθώς περισσέυει μία DVI slot στην παλιά κάρτα γραφικών!! για 5η οθόνη θα έχουμε πρόβλημα lol :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...