Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Άμα δεν κατάφερες να την ερωτευτείς στον ΕΤ που ήσουν ακόμα μικρός, δύσκολα να το πάθεις τώρα
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Arwen Undomiel .- Η γκαρνέλε έχει δίκιο. Να σου δώσουμε την γκαλαντριελ καλύτερα; Αυτή είχε πιο σοβαρό ρόλο και δεν πιστεύω να σε χάλασε.
seishirosakura Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Η γκαρνέλε έχει δίκιο. Να σου δώσουμε την γκαλαντριελ καλύτερα; Αυτή είχε πιο σοβαρό ρόλο και δεν πιστεύω να σε χάλασε. Όντως. Δεν υπάρχει χώρος για υποκειμενικότητα στις προσωπικές προτιμήσεις κύριε parsifal.
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Σωστός αλλά κι αυτός είναι κάργα **Dobermann
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Όντως. Δεν υπάρχει χώρος για υποκειμενικότητα στις προσωπικές προτιμήσεις κύριε parsifal. Yes. I see now the errors of my ways. Απεταξάμην! Φτου, φτου!
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Να το κάνω τρίλλημα; L'ennemi Public ΦΤΟΥ, και είμαι φαν - δεν το έχω δει. Αυτή την εβδομάδα σίγουρα (Τι διάολο προέκταση του χεριού του είναι το πιστόλι?)
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ΦΤΟΥ, και είμαι φαν - δεν το έχω δει.Αυτή την εβδομάδα σίγουρα (Τι διάολο προέκταση του χεριού του είναι το πιστόλι?) Του πουλιού του. ;p Είναι 2 part. L'instinct de mort & L'ennemi public n°1 > 4ωρο και τα 2. Τα είδα φυσικά καπάκι. Είχα πολύ καιρό να παρακαλέσω ταινία να μη τελειώσει...
Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Του πουλιού του. ;p Είναι 2 part. L'instinct de mort & L'ennemi public n°1 > 4ωρο και τα 2. Τα είδα φυσικά καπάκι. Είχα πολύ καιρό να παρακαλέσω ταινία να μη τελειώσει... Ο Γάλλος Παλαιοκώστας ε; καλές ταινίες ήταν - τις είδα πρόσφατα και μου άρεσαν κι εμένα.
Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 gsarig είδες les valseuses? το "παρέλαβα" αλλά δεν το είδα ακόμα... μη με πιέζεις, αγχώνομαι
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μην αγχώνεσαι, αλλά μη τ' αφηνεις, μαζεύονται και δε θα προλαβαίνεις μετά
Garnele Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Είδα μόλις το Die fetten Jahre sind vorbei, (οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες). Πέραν του γαμάεινατοδειτε και τα λοιπά, ο τυπάκος ο δεύτερος, που τρώει την γκόμενα του πρώτου, o JAN είναι γλύκας. ΚΑΙ, τώρα είδα ότι ο ηθοποιός -που δεν λέει κάτι αλλά είμαι ακόμη υπό την επίρροια του ρόλου- έχει παίξει και στο Inglourious Basterds και στο Goodbye Lenin. Χαίρομαι γι' αυτόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.