Προς το περιεχόμενο

Ας ερωτευτούμε λοιπόν... Ρόλους.

Garnele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να, ορίστε, και το μοναδικό θηλυκό που πόσταρε (εξαιρουμένης της ΘΗΛΥΚΟΤΑΤΗΣ τοπικ στάρτερ), βρίσκει ερωτεύσιμο ρόλο αυτό της Σκάλης. Το ινσόμνια απελευθερώνεται. =ρ

Οντόπικ. Έκανα ένα ΠΩ όταν είδα το συμπαθέστατο αγγλοχουλιγκανάκι, πράγματι, ωραίος ρόλος. Και εκείνος του Ντέρεκ στο αμέρικαν χίστορι ΕΞ, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιη πως δεν με επηρεάζει ο ηθοποιός.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sue White από Green Wing για το "γαμώ τα γκομενάκια λολ" και για να μην επαναλαμβάνομαι με τον κο Κορλεόνε, Ozymandias. Αν πάλι δεν πιάνεται για ρόλος μιας και είναι από ΚΟΜΙΚ, ερχμ, Keyser Soze.

Δημοσ.
Ξέχασα τον Tomas Crown!!

Επίσης μάγκες καλή φάση που ούτε ένας σας δεν είπε έναν ερωτεύσιμο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ρόλο!!!!! (και όχι, η Σκάλη δε μετράει)

Eγώ είπα.

.

Δημοσ.

Σπάνια μου μένουν γυναικίοι ρόλοι γιατι συνήθως ταυτίζομαι με αντρικούς ρόλους ώς αρσενικός.

Πάντως ένας ρόλος που ερωτέυτηκα στο γυμνάσιο ήταν η Αμελί (με στιγμάτισε κιόλας γιατι όλες οι γυναίκες της ζωής μου φαίρνουν τα περισσότερα χαρακτηρισικά της) και ένας άλλος ήταν η κοπελιά απο το V fo Vendetta.

Σε αντρικούς ρόλους γούσταρα απίστευτα τον τύπο απο το κουρδιστό πορτοκάλι και τον παπού απο το Straight Story...

Δημοσ.

Ηank Moody απο Californication ετσι γιατι ειναι αλανι

νιανιανια

είχα μια αγωνια αν θα το προλαβω.

al paccino στο scent of a woman (να χορεψω

με κλειστα τα ματια:P

με μια ομορφη γυναικα που θα χω μόλις γνωρισει)

η κοπελια απο το V for vendetta είναι η ναταλι πορτμαν και ψηφίζω και αυτήν KAI εγώ.

τελευταιος ρόλος σαμανθα απο sex and the city.:X

Δημοσ.
Αυτός.

Πριν έρθει αυτός, ήταν αυτοί. Πιο σωβάζ, πιο κωμικοί, με λιγότερο βάθος βέβαια, αλλά επίσης αγαπημένα ρεμάλια.

• Members
Δημοσ.
Πριν έρθει αυτός, ήταν αυτοί. Πιο σωβάζ, πιο κωμικοί, με λιγότερο βάθος βέβαια, αλλά επίσης αγαπημένα ρεμάλια.

Άρχισε ήδη το κατέβασμα...

Δημοσ.

Την Μίλα στο Πέμπτο στοιχείο (όπως είναι όμως, με τα πορτοκαλί μαλάκια της και το ωραίο ανάλαφρο ρουχαλάκι).

Επίσης, θα έμπαινα ευχαρίστως στην κατάψυξη για όσο χρειαστεί περιμένοντας το κοριτσάκι που στο Όνομα του Ρόδου (αν και θα έχει μεγαλώσει τώρα...)

Δημοσ.
Επίσης, θα έμπαινα ευχαρίστως στην κατάψυξη για όσο χρειαστεί περιμένοντας το κοριτσάκι που στο Όνομα του Ρόδου (αν και θα έχει μεγαλώσει τώρα...)

pedobear-seal-disapproval.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...