Garnele Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όχι ηθοποιούς, ρόλους. Η αρχή γίνεται φυσικά από εμένα, με Withnail-Withnail & I και Mallory Knox-Natural born killers.
scullyist Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 piece of cake, που λένε και στο χωριό μου: Dana Scully, The X-Files
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μαικλ Κορλεόνε McMurphy - One Flew Over the Cuckoo's Nest Wall-E
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Dean WInchester - Supernatural Το γέλιο που έχω ρίξει με αυτόν είναι άπειρο.
Kasrith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Dean WInchester - Supernatural Το γέλιο που έχω ρίξει με αυτόν είναι άπειρο. +1 για Dean + Wall-E Sonny Koufax του Big Daddy καθως και αλλους ρολους του Sandler
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ο τύπος που βιάζει την Μπελούτσι στο μη αναστρέψιμος.Καλύτερος ρόλος δεν γίνεται. Πολύ μετά από αυτόν ο John McClane τα σπάει άσχημα,Vito corleone μέγιστος,o Dean από το supernatural πολύ γέλιο και ο Τσινάσκι από το factotum τα λόγια είναι περιττά.
livewire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όχι ηθοποιούς, ρόλους. Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να διαχωρίσω =/ Πάντως, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το
Cue Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Love the attitude. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Garnele Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ξέχασα τον Tomas Crown!! Επίσης μάγκες καλή φάση που ούτε ένας σας δεν είπε έναν ερωτεύσιμο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ρόλο!!!!! (και όχι, η Σκάλη δε μετράει)
frenzy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ξέχασα τον Tomas Crown!! Επίσης μάγκες καλή φάση που ούτε ένας σας δεν είπε έναν ερωτεύσιμο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ρόλο!!!!! (και όχι, η Σκάλη δε μετράει) Κοίτα έρωταςν με ρόλο σημαίνει ταύτιση και δεδομένου πως όλοι οι συμμετέχοντες (εσού συμπεριλαμβανόμενης, το ξεκάρφωμα δεν πιάνεται) είναι αρσενικά, δεν είπαμε γυναίκες. Αυτός με τη σκάλυ, ναι δεν πιάνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.