newtech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9E6EE6D97B0E784C8CD9824D4CC9A699&pa=588503B237BBA9419FFDCE24863155C7 Εχω το 1300.. Ειναι ενα ΑΣΤΕΡΙ πραγματικα στα παντα του.. λειτουργίες , χάρτες (ταξιδευω ευρωπη κ με εχει σωσει!!!) Πλοήγηση για Πεζούς Πληροφορίες για Ραντάρ Το 1400 βλεπω εχει πολλες περισοτερες λειτουγιες κ θα το παρω σαν δωρο.. Για οποιον δεν εχει GPS ειναι οτι καλητερο (στην καλητερη τιμη πιστευω για ελλαδα+ευρωπη) http://www.navigon.gr/portal/gr/produkte/navigationssysteme/navigon_1400.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλή τιμή, καλή συσκευή για αρχή, προσοχή όμως: χάρτες ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Ευρώπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλή τιμή, καλή συσκευή για αρχή, προσοχή όμως: χάρτες ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Ευρώπης. Γιατι προσοχη φιλε? Περιεχει τους παρακατω χαρτες Albania.map Austria.map Belarus.map Bosnia and Herzegovina.map Bulgaria.map Croatia.map Czech Repuplic.map Delnmark.map Estonia.map FYROM.map Greece.map Hungary.map Latvia.map Lithuania.map Montenegro.map Poland.map Romania.map Serbia.map Slovakia.map Slovenia.map Επισεις μεσα απο το PC κ με το προγραμματακι που δινει ανενωανεις η αγωραζεις καποιο χαρτη με 9.99 (εγω αγωρασα των χαρτη γερμανιας κ ειμαι οκ) απο εκει κ περα το SERVICE τους ειναι κοριφαιο (σε 2 μερες εστειλα ελαβα την συστκευη με προβλημα στο USB που εγω προκαλεσα.. ΔΩΡΕΑΝ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rapidrag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν βρίσκω τιμές ούτε κανένα online κατάστημα στο site τους.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν βρίσκω τιμές ούτε κανένα online κατάστημα στο site τους.....! Το πρωτο Link ειναι του καταστηματος κ το 2ο της NAVIGON (για περετερω DETAILS) Τιμη you 99 (πλαισιο 129€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.