Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό λογικά γίνεται επειδή έμαθε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, σε μια συγκεκριμένη περιοχή για να περάσει την εξέταση και σε πραγματικές συνθήκες ζορίζεται, όπως όλοι μας.

Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη "εξέταση" δεν αποδεικνύει σε καμία περίπτωση ότι ξέρεις να οδηγείς. Είναι από τα "καλά" του Ελλαδισταν

Μην αγχώνεσαι και θα σου βγει μια χαρά η οδήγηση. Συνήθως όσοι έχουν θέμα έχουν και πάρα πολύ άγχος γιαυτό δεν τα καταφέρνουν.

Δεν είναι και ταλέντο η οδήγηση...

Δημοσ.

Καλα κανενας δεν ειναι τελειος αλλα τουλαχιστον να τηρουνται ολα αυτα και μετα την εξεταση, πρωσοπικα σε εμενα ολοι βιαζονται πολλες φορες πηγαν να με πατησουν σε κατι φαναρια που ειναι να στριψουν δεξια και αναβοσβηνουνε  2 βελακια πορτοκαλι δεν σταματανε δεν σεβονται τιποτα, μια αλλη φορα θα με πατουσαν γιατι μιλουσε στο κινητο ο αλλος και δεν προσεξε το φαναρι οτι ηταν κοκκινο, μετα δεν ξερω την υπομονη που θα εχω να αντεξω τον καθε @@@ 

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα και off topic 

Αν υπήρχαν νόμοι και πάνω από όλα γινότανε σοβαρή εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών (όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης) τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Στην Ελλάδα που κάνεις στροφές γύρω από το τετράγωνο και παρκάρισμα - ξεπαρκάρισμα μέχρι την ημέρα που θα δώσεις έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Για να μην πιάσουμε και την μηδενική οδική αγωγή που θα έπρεπε να γίνεται στα σχολεία αλλά τελικά δεν βρίσκουν χρόνο να την εντάξουν (άλλες μαλακίες βρίσκουν να διδάσκουν στα παιδιά βέβαια, αλλά η οδική αγωγή δεν χωράει από ότι φαίνεται).

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να βαλεις 1 εφαρμογή στο κινητό και να κανεις συνέχεια τεστ! στην αρχή και εγω τοσα έκανα... με λιγο διάβασμα και με τεστ συνέχεια ζήτημα να εκανα ενα λάθος στα 6 τεστ.. ασε που απο τις πολλές φορες καποια τα έβρισκες μηχανικά... επισης πολλες ερωτήσεις ειναι πολυ απλες και χωρίς να διαβάσεις τις απαντάς σωστα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.taxabro.DiplomaAytokinitou

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.digitalblast.drivesafe

Δημοσ.

εεε ναι σίγουρα, τέλος πάντων οπότε τώρα τα χρήματα λίγο να δω πως θα τα πάρω θα δανειστώ λίγο και από κάπου, αυτή η προσφορά είναι μέχρι τον μαιο με είπε δεν πληρώνεις όσες φορές και να δόσεις σήματα και πορεία άλλα άλλη σχολή δεν το έχει αυτό όπου  και να ρώτησα, ίσως έπρεπε νωρίτερα να δώσω τώρα είμαι στα 26 έφτασα άλλα κάλιο αργά πάρα ποτέ  όπως λένε  

Το καλύτερο είναι να βαλεις 1 εφαρμογή στο κινητό και να κανεις συνέχεια τεστ! στην αρχή και εγω τοσα έκανα... με λιγο διάβασμα και με τεστ συνέχεια ζήτημα να εκανα ενα λάθος στα 6 τεστ.. ασε που απο τις πολλές φορες καποια τα έβρισκες μηχανικά... επισης πολλες ερωτήσεις ειναι πολυ απλες και χωρίς να διαβάσεις τις απαντάς σωστα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.taxabro.DiplomaAytokinitou

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.digitalblast.drivesafe

οκ ευχαριστω φιλε θα την δοκιμασω, επισης δεν ξερω παιζει κανενα ρολο εχω και το δισκακι απο ενα φιλο, αλλα το ιδιο τεστ ειναι και στην σελιδα τεστ κοκ εχει καμια διαφορα; με ειπανε οτι το δισκακι ειναι πλεον παλιο

Δημοσ.

Ε σιγά, δίπλωμα αυτοκινήτου είναι, είτε το πάρεις στα 18 είτε στα 40 το ίδιο κάνει.

Πάντως είναι καλή προσφορά, το πιο σημαντικό στο δίπλωμα είναι το καπέλο της επανεξέτασης που κοστίζει 150€ και πραγματικά πονάει.

Αν δεν έχεις αυτό το άγχος τότε είσαι χαλαρός. Δώσε μέχρι να το πάρεις και μην σε νοιάζει τίποτα.

Καλύτερα άσε τα Apps και τα δισκάκια (ειδικά αυτά). Μπες στο TestKok (νομίζω το επίσημο του Υπουργείου), κάνε εγγραφή και άρχισε να κάνεις εκεί τα τεστ που σου κρατάει και το Progress, κατά πόσο είσαι έτοιμος, που έχεις αδυναμίες κτλ.

Δημοσ.

Ε σιγά, δίπλωμα αυτοκινήτου είναι, είτε το πάρεις στα 18 είτε στα 40 το ίδιο κάνει.

Πάντως είναι καλή προσφορά, το πιο σημαντικό στο δίπλωμα είναι το καπέλο της επανεξέτασης που κοστίζει 150€ και πραγματικά πονάει.

Αν δεν έχεις αυτό το άγχος τότε είσαι χαλαρός. Δώσε μέχρι να το πάρεις και μην σε νοιάζει τίποτα.

Καλύτερα άσε τα Apps και τα δισκάκια (ειδικά αυτά). Μπες στο TestKok (νομίζω το επίσημο του Υπουργείου), κάνε εγγραφή και άρχισε να κάνεις εκεί τα τεστ που σου κρατάει και το Progress, κατά πόσο είσαι έτοιμος, που έχεις αδυναμίες κτλ.

απ οτι ειδα εχει και ελευθερο στο τεστ κοκ αλλα για να σε κραταει τις απαντησεις και αυτα πρεπει να παρεις κωδικους απο την σχολη αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Τα apps για κινητό ειναι ακριβώς τα ιδια,με τις ίδιες ερωτήσεις και κρατάει και ιστορικό και μπορείς να επιλέγεις ερωτήσεις που απάντησες λαθος για να τις ξανα δεις και να τις εμπεδώσεις. Το λιγότερο ειναι να κολλήσει το που θα κανει τα τεστ... παντού ιδια ειναι και δοκιμασα πολλες εφαρμογές!

Δημοσ.

Οκ παιδιά οπότε ξεκινάω και όπου  κολλήσω τα ξανά λέμε ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...