olympiakosgate7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφερομαι κι εγω παιδια. Αμα παω στο υπουργειο μεταφορων της περιοχης μου θα υπαρχουν βιβλια για υποψηφιους επαγγελματιες οδηγους ??
antheod Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Υπάρχει λινκ να κατεβάσουμε την ποιο πρόσφατη έκδοση του βιβλίου σε pdf ?
Manolis1979 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 siderisdrive.gr Εγω εκει πηγα κ τα παιδια ηταν μια χαρα Το site το εβαλα γιατι εχει τα βιβλια σε pdf.
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον παιδια ηρθε η ωρα να δωσω και εγω για αμαξι, αλλα λιγο αγχωθηκα, θελω να ρωτησω ποσες ωρες πρεπει να διαβασω για σηματα; καποια τεστ που εκανα στον υπολογιστη βγαζω 23 σωστα επισης ειναι αληθεια οτι αν κοπεις στα σηματα πανω απο 3 φορες γραφει οτι το παιρνεις με βοηθεια και οτι μπωρεις να οδηγας μεχρι ορισμενα κυβικα; Μετα στην οδηγηση 12 μαθηματα ειναι αρκετα για εναν οδηγο που δεν εχει πιασει τιμονι;
meletis_m Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον παιδια ηρθε η ωρα να δωσω και εγω για αμαξι, αλλα λιγο αγχωθηκα, θελω να ρωτησω ποσες ωρες πρεπει να διαβασω για σηματα; καποια τεστ που εκανα στον υπολογιστη βγαζω 23 σωστα επισης ειναι αληθεια οτι αν κοπεις στα σηματα πανω απο 3 φορες γραφει οτι το παιρνεις με βοηθεια και οτι μπωρεις να οδηγας μεχρι ορισμενα κυβικα; Μετα στην οδηγηση 12 μαθηματα ειναι αρκετα για εναν οδηγο που δεν εχει πιασει τιμονι; Για δίπλωμα αυτοκινητου που έδωσα αρχές 2015. Το θεωρητικό κομμάτι κάθησα και το διάβασα 2 βράδια. Τέστ έκανα μόνο απο την εφαρμογή του υπουργείου. Όταν πάς να δωσεις σηματα, ο καθένας καθεται στον υπολογιστή και σε φωνάζουν με το όνομα να παραλάβεις το χαρτί αποτελεσμάτων. Να είσαι ήρεμος και συγκεντρωμένος την ώρα εξετασης, καθως θα συναντήσεις και άτομα που σε αγχωνουν χωρίς λόγο. Μου έτυχε καθως περίμενα τα αποτελέσματα. Τωρα για τίς ωρες πράξης - οδήγηση θα το δει ο δάσκαλος στην πορεία των μαθημάτων. Να γνωρίζεις επίσης οτι εάν κοπείς στην θεωρία δικαίωμα επανάληψης έχεις μετά απο 1 εβδομάδα και πληρώνεις και 1 παράβολο 10 ευρω. Ευτυχως εγω ξεμπέρδεψα σε 2 εβδομάδες θεωρια + πράξη. Πρέπει να περιμένεις μια εβδομαδα για να δωσεις οδηγηση.
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτός με ειπε 40 μερες ειναι για σήματα και μετα αλλο τοσο για οδηγηση επισης βρηκα ενα βιβλιο στο ιντερνετ ειναι 390 σελιδες και τωρα τοσο θα ειναι; γιατι ειναι λιγο παλιο απο το 1999
fastnq2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτός με ειπε 40 μερες ειναι για σήματα και μετα αλλο τοσο για οδηγηση επισης βρηκα ενα βιβλιο στο ιντερνετ ειναι 390 σελιδες και τωρα τοσο θα ειναι; γιατι ειναι λιγο παλιο απο το 1999 Μια βδομαδα να ανοιγοκλεινεις το βιβλιο και να κανεις τεστ τα περνας με ευκολια.Κατεβασε εφαρμογη στο κινητο.Πρεπει να δουλευεις 28 29 30 σωστα στα τεστ για να εισαι ανετος,αλλιως χρειαζεσαι τυχη.12 ωρες με τιποτα αν δεν εχεις πιασει τιμονι,γυρω στις 20 υπολογισε,αλλα αν κανεις καθε μερα ξεμπερδευεις.Αυτο για τις 3 φορες που σου ειπαν δεν ισχυει,φιλος μου τα εδωσε 6 φορες(πηγαινε αδιαβαστος) και δεν του ειπαν τιποτα.
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μια βδομαδα να ανοιγοκλεινεις το βιβλιο και να κανεις τεστ τα περνας με ευκολια.Κατεβασε εφαρμογη στο κινητο.Πρεπει να δουλευεις 28 29 30 σωστα στα τεστ για να εισαι ανετος,αλλιως χρειαζεσαι τυχη.12 ωρες με τιποτα αν δεν εχεις πιασει τιμονι,γυρω στις 20 υπολογισε,αλλα αν κανεις καθε μερα ξεμπερδευεις.Αυτο για τις 3 φορες που σου ειπαν δεν ισχυει,φιλος μου τα εδωσε 6 φορες(πηγαινε αδιαβαστος) και δεν του ειπαν τιποτα. Μαλιστα καταλαβα, αρα μετα για οδηγηση πρεπει να δωσω κατι παρα πανω σε μαθηματα αν ειναι να μαθω και σωστα μετα εχουμε ενα fiat pundo το οποιο ολοι μου το ειπανε πρεπει να το βγαλουμε για να μαθω καλυτερα αλλιως θα τα ξεχασω
fastnq2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μαλιστα καταλαβα, αρα μετα για οδηγηση πρεπει να δωσω κατι παρα πανω σε μαθηματα αν ειναι να μαθω και σωστα μετα εχουμε ενα fiat pundo το οποιο ολοι μου το ειπανε πρεπει να το βγαλουμε για να μαθω καλυτερα αλλιως θα τα ξεχασω Κοιτα γραφονται ΣΙΓΟΥΡΑ καποιες ωρες,νομιζω 20 αρα αυτες τις πληρωνεις τις κανεις δεν τις κανεις.Αμα εχεις χρονο εξαντλησε τες ολες,μονο να μαθεις εχεις.Γραφτηκες σε σχολη?Ποσα σου ειπανε συνολο?Αν δεν γραφτηκες θελει κανα 2 βδομαδες γραφειοκρατεια για να δωσεις σηματα παντως να ξερεις..
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Κοιτα γραφονται ΣΙΓΟΥΡΑ καποιες ωρες,νομιζω 20 αρα αυτες τις πληρωνεις τις κανεις δεν τις κανεις.Αμα εχεις χρονο εξαντλησε τες ολες,μονο να μαθεις εχεις.Γραφτηκες σε σχολη?Ποσα σου ειπανε συνολο?Αν δεν γραφτηκες θελει κανα 2 βδομαδες γραφειοκρατεια για να δωσεις σηματα παντως να ξερεις.. Εγω πηγα ρωτησα με ειπε 550 και οτι οσες φορες και να κοπω σε οδηγηση και σηματα δεν θα πληρωσω κατι απο εβδομαδα θα παω να παρω τα λεφτα αν ειναι για να ξεκινησω με ειπε οτι θελει 40 μερες για τα σηματα για να δωσω
fastnq2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εγω πηγα ρωτησα με ειπε 550 και οτι οσες φορες και να κοπω σε οδηγηση και σηματα δεν θα πληρωσω κατι απο εβδομαδα θα παω να παρω τα λεφτα αν ειναι για να ξεκινησω με ειπε οτι θελει 40 μερες για τα σηματα για να δωσω Α μαλιστα,επαρχεια ειναι πανω κατω 2 βδομαδες για να δωσεις.Κοιτα αν κοπεις σηματα θελει παραβολο 10 ευρω,τωρα αν το καλυπτει αυτο η σχολη ειναι καλο.Βεβαια θα το εχει υπολογισει και θα ζηταει λογικα παραπανω απο οσο θια ζητουσε κανονικα.Για επανεξεταση πορεια ζητουν εξοδα παραστασης,σε φιλο μου πηραν 60 ευρω,αθηνα εχω ακουσει και 150(!!),Παντως δυσκολα κοβεσαι αν πας διαβασμενος.
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Α μαλιστα,επαρχεια ειναι πανω κατω 2 βδομαδες για να δωσεις.Κοιτα αν κοπεις σηματα θελει παραβολο 10 ευρω,τωρα αν το καλυπτει αυτο η σχολη ειναι καλο.Βεβαια θα το εχει υπολογισει και θα ζηταει λογικα παραπανω απο οσο θια ζητουσε κανονικα.Για επανεξεταση πορεια ζητουν εξοδα παραστασης,σε φιλο μου πηραν 60 ευρω,αθηνα εχω ακουσει και 150(!!),Παντως δυσκολα κοβεσαι αν πας διαβασμενος. Οχι ουτε για οδηγηση θελει λεφτα να ξανα δωσω ουτε για σηματα, ειναι μια προσφορα που εχει λεει, επισης αλλοι που ρωτησα με ειπανε 470 εκει ειναι σε 10 μερες σηματα αν κοπεις πληρωνεις κανονικα και για οδηγηση το ιδιο, αυτος ειναι διαφορετικα 550 και τιποτα αλλο εκτος αν θες λεει εξτρα μαθημα αν δεν φτανουν τα 12 για καθε μαθημα μετα ειναι 30Ε το μαθημα
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον παιδια ηρθε η ωρα να δωσω και εγω για αμαξι, αλλα λιγο αγχωθηκα, θελω να ρωτησω ποσες ωρες πρεπει να διαβασω για σηματα; καποια τεστ που εκανα στον υπολογιστη βγαζω 23 σωστα επισης ειναι αληθεια οτι αν κοπεις στα σηματα πανω απο 3 φορες γραφει οτι το παιρνεις με βοηθεια και οτι μπωρεις να οδηγας μεχρι ορισμενα κυβικα; Μετα στην οδηγηση 12 μαθηματα ειναι αρκετα για εναν οδηγο που δεν εχει πιασει τιμονι; Τα σήματα είναι πανεύκολα, εγώ λέω να πας κανονικά στην σχολή να παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματα γιατί έτσι θα σου δώσει παραδείγματα και θα σου εξηγήσει μερικά σήματα που θα σου κολλήσουν στο μυαλό και θα τα θυμάσαι. Μετά διάβασε και το βιβλίο μια φορά και μετά σκίσου στα Online test συνέχεια ώστε να σου βγάλει όλες τις πιθανές ερωτήσεις. Αυτό με τις 3 φορές αν κοπεις παίρνεις βοήθεια δεν το έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου και έτσι όπως το λες μου ακούγετε για μια ακόμα Ελληνική ραδιο αρβύλα. Τώρα για τα μαθήματα πορείας, είναι ανάλογα τον μαθητή ρε φίλε. Εγώ ας πούμε το πήγαινα αρκετά καλά από τα πρώτα μαθήματα, έκανα εύκολα παρκάρισμα - οπισθογωνίες κτλ. (βέβαια κόπηκα σε μαλακίες μικρές λόγο άγχους). Βέβαια έχω και φίλο ο οποίος μετά τα 12 μαθήματα είχε τεράστια δυσκολία στο να βγάλει μια οπισθογωνία και ένα παρκάρισμα. Άρα γιαυτό σου λέω ότι στον καθένα είναι ξεχωριστά. Αν και πιστεύω ότι θα τα πας καλά. Οι περισσότεροι μια χαρά τα πάνε και ας μην έχουν οδηγήσει ποτέ.
fastnq2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Οχι ουτε για οδηγηση θελει λεφτα να ξανα δωσω ουτε για σηματα, ειναι μια προσφορα που εχει λεει, επισης αλλοι που ρωτησα με ειπανε 470 εκει ειναι σε 10 μερες σηματα αν κοπεις πληρωνεις κανονικα και για οδηγηση το ιδιο, αυτος ειναι διαφορετικα 550 και τιποτα αλλο εκτος αν θες λεει εξτρα μαθημα αν δεν φτανουν τα 12 για καθε μαθημα μετα ειναι 30Ε το μαθημα Πολλα ρε συ τα 30 επιπλεον.Εγω ηξερα και πορεια οταν πηγα και 10 ωρες μονο εκανα παρκαρισματα και γωνιες σε ανηφορες κατηφορες πλαγιες οπουδηποτε.Εκτος αν εννοει 2ωρο μαθημα.Αν ειναι 45 λεπτα κανε λιγο πορεια με κανεναν φιλο σε καμια αλανα μην σου πιασει και τον κωλο..
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τα σήματα είναι πανεύκολα, εγώ λέω να πας κανονικά στην σχολή να παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματα γιατί έτσι θα σου δώσει παραδείγματα και θα σου εξηγήσει μερικά σήματα που θα σου κολλήσουν στο μυαλό και θα τα θυμάσαι. Μετά διάβασε και το βιβλίο μια φορά και μετά σκίσου στα Online test συνέχεια ώστε να σου βγάλει όλες τις πιθανές ερωτήσεις. Αυτό με τις 3 φορές αν κοπεις παίρνεις βοήθεια δεν το έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου και έτσι όπως το λες μου ακούγετε για μια ακόμα Ελληνική ραδιο αρβύλα. Τώρα για τα μαθήματα πορείας, είναι ανάλογα τον μαθητή ρε φίλε. Εγώ ας πούμε το πήγαινα αρκετά καλά από τα πρώτα μαθήματα, έκανα εύκολα παρκάρισμα - οπισθογωνίες κτλ. (βέβαια κόπηκα σε μαλακίες μικρές λόγο άγχους). Βέβαια έχω και φίλο ο οποίος μετά τα 12 μαθήματα είχε τεράστια δυσκολία στο να βγάλει μια οπισθογωνία και ένα παρκάρισμα. Άρα γιαυτό σου λέω ότι στον καθένα είναι ξεχωριστά. Αν και πιστεύω ότι θα τα πας καλά. Οι περισσότεροι μια χαρά τα πάνε και ας μην έχουν οδηγήσει ποτέ. Καλά σίγουρα στην οδήγηση δεν ξέρω άλλα πιστεύω ότι το έχω θα μου βγει καλά, έχω φίλο πάντως ο οποίος παρόλο ότι πήρε δίπλωμα δυσκολεύεται πάρα πολύ στις ταχύτητες και δεν μπορεί να παρκάρει και εύκολα, ίσως οι ταχύτητες να είναι δύσκολες δεν ξέρω άλλα αυτός δεν μπορεί και μπερδεύεται πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα