Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές στη τιμολογιακή πολιτική του ebay

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αμα εισαι τιτανοτεραστιος πωλητης δεν θα κατσουν να πιστεψουν τον αγοραστη, ετσι πιστευω τουλαχιστον.

Αμα εισαι μικρος πωλητης το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να στελνεις τα πακετα με tracking number. Μολις γινεις αξιοπιστος τοτε αυτο μπορεις να το αλλαξεις.

5 φορες εχει χρειαστει να παρω τα λεφτα μου πισω μεσω Paypal στις 4 το καταφερα, στην αλλη εχασα 300 ευρω. Ειναι και τι θα σου κατσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα εισαι τιτανοτεραστιος πωλητης δεν θα κατσουν να πιστεψουν τον αγοραστη, ετσι πιστευω τουλαχιστον.

Αμα εισαι μικρος πωλητης το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να στελνεις τα πακετα με tracking number. Μολις γινεις αξιοπιστος τοτε αυτο μπορεις να το αλλαξεις.

5 φορες εχει χρειαστει να παρω τα λεφτα μου πισω μεσω Paypal στις 4 το καταφερα, στην αλλη εχασα 300 ευρω. Ειναι και τι θα σου κατσει.

Αυτό σκέφτομαι και εγω η μόνη λύση είναι tracking number αν και δεν ξέρω πάλι σε τέτοια περίπτωση είσαι καλυμένος 100%.....?

βασικά αυτή την εβδομάδα έκανα τις πρώτες 3 πωλήσεις μου στο ebay (αγορές εχω 45) και το πρώτο το έστειλα απλό όχι συστημένο....μετά που προβληματίστικα σκέφτηκα οτι για 3 ευρώ παραπάνω ας τα χάσω για να είμαι σιγουρος οτι θα έχω τον έλεγχο αν το πάρει οπότε τα υπόλοιπα συστημένα.

Είναι να μην πέσεις και σε κανέναν πονηρο....

Πάντως 2 φορές σαν αγοραστής που δεν έλαβα απλό δέμα απο κινα μου τα επέστρεψαν τα χρήματα.....

Απλά να μου πεί κάποιος αν ξέρει το refund γίνετε αυτόματα αν δηλώσει ο άλλος οτι δεν παρέλαβε....?

Δεν μπορώ να μην δεχτώ αν νομίζω πως λέει ψέματα...?

Γιατί τα χρήματα είναι δεσμευμενα....δεν ξέρω μέχρι πότε θα δω απο τις δικές μου πωλήσεις όταν φτάσουν....στον αγοραστή.

λογικό, έτσι θα τραβήξει περισσότερο κόσμο που θα αποφύγει το κόστος και θα δοκιμάσει να πουλήσει κάτι

βέβαια η απουσία αρχικής χρέωσης βλέπω να φέρνει στο site και πολλά ανούσια προϊόντα που "θα μπαίνουν απλά επειδή δεν υπάρχει κόστος"

καμιά φορά το κόστος διασφαλίζει την ποιότητα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...