dimitris2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Tο ebay ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική καταχωρήσεων δημοπρασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίες θα αρχίσουν να ισχύουν από τις 30 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν πακέτα τόσο για μικρού βεληνεκούς πωλητές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις που διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσα από τα ebay stores. Η αρχική χρέωση των 99 cents για καταχώρηση μιας δημοπρασίας πλεον παρέχεται εντελώς δωρεάν. Όσον αφορά τις άμεσες πωλήσεις προϊόντων, στην περίπτωση που η πώληση ολοκληρωθεί, ο πωλητής θα πρέπει να καταβάλει ως τέλος καταχώρησης στο ebay το 9% της τιμής πώλησης με μέγιστο όριο τα 50$. Σχετικά με τις εταιρείες και τους ενεργούς πωλητές του ebay, η χρέωση μιας καταχώρησης θα είναι 30 cents (90% μείωση σε σχέση με την τρέχουσα τιμή). Μαζί με αυτές τις αλλαγές, καταργείται η δυνατότητα μεμονωμένης αναζήτησης στο εικονικό κατάστημα του κάθε πωλητή, με αποτέλεσμα κάθε αναζήτηση να πραγματοποιείται συνολικά για όλους τους πωλητές. Ταυτόχρονα με τις αλλαγές στη τιμολογιακή πολιτική, προστίθεται η δυνατότητα «eBay Buyer Protection» η οποία βρισκόταν σε πιλοτική μορφή τους τελευταίους μήνες και είναι διαθέσιμη από σήμερα για όλους. Με αυτή τη δυνατότητα, μπορούν να ξεχωρίσουν οι πωλητές που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε διάρκεια χρόνου. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση προβληματικής συναλλαγής εφόσον έχει πραγματοποιηθεί με εγκεκριμένους τρόπους πληρωμής όπως του Paypal. Site: techcrunch.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ολα αυτά όμως δεν συνεπάγονται αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτικη για απλούς χρήστες, όπου επιβαρύνεσαι συνολικά 15% !! αν πουλήσεις κάτι (10% επί της τιμής και 5% από τη συναλλαγή στο paypal) συν την επιβάρυνση για την ανάρτηση - άσχετα αν γίνει πώληση. Μιλάμε για τρελά λεφτά και απίστευτο χαράτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απ' ότι κατάλαβα: Κερδισμένοι: Αγοραστές,eBay Χαμένοι: Πωλητές(καταστήματα) για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απ' ότι κατάλαβα:Κερδισμένοι: Αγοραστές,eBay Χαμένοι: Πωλητές(καταστήματα) Έτσι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έτσι είναι ρε παιδιά τα λεφτά πάνε πάντα στα λεφτά το κεφαλαιο κάνει κουμάντο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ως αγοραστής, πρέπει να έχω γλιτώσει εκατοντάδες ευρώ ως τώρα χάρη στο ebay. Ως πωλητής, δεν υπάρχεi καλύτερο μέρος για να πουλήσεις κάτι από το...το... INSOMNIA.GR!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Σωστο, αν συγκρινουμε τις τιμες εκτος ebay, παλι ο αγοραστης θα ειναι κερδισμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απο καπου επιτελους πρεπει να αντλησουν εσοδακ αι ο τροπος βρεθηκε με τον καλυυτερο δυνατο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απ' ότι κατάλαβα:Κερδισμένοι: Αγοραστές,eBay Χαμένοι: Πωλητές(καταστήματα) για να δούμε.. LoL Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο, Όπως παντού το κόστος θα μετατοπιστεί στον αγοραστή. Aν κάποιος πουλούσε κάτι 10 $ τώρα θα το πουλάει 10,20 $ Στο ίδιο έργο θεατές...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 άμα κάνεις έξυπνες-καλές αγορές από e bay είσαι πάντα κερδισμένος,p.x έψαχνα καλώδιο για το iphone,στον Γερμανό το βρήκα 20 euro το ένα ,στο e bay αγόρασα 4 με περίπου 5 euro αν θυμάμαι καλά,και πιο τρανταχτό παράδειγμα αγόρασα ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι 15 euro τελική τιμή και εδώ το έβρισκα 30 euro(ακριβώς το ίδιο), τώρα αν πληρώσω 0.20 η ένα euro παραπάνω χεστικ@ , έως τώρα έχω γλιτώσει πολλά περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc9510gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλά όλα αυτά αλλα η ασφάλεια του πωλητή που είναι......? Δηλαδή αν εγω θέλω να πουλήσω κάτι και ο αγοραστής το λάβει κανονικά λλά υποστιρίξει πως δεν το πήρε ποτέ δεν μου παίρνει τα χρήματα πίσω μέσω paypal αυτόματα? Καθώς είναι δεσμευμένα μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση (αν δεν κάνω λάθος) Εγώ πώς μορώ να προστατευτώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλά όλα αυτά αλλα η ασφάλεια του πωλητή που είναι......?Δηλαδή αν εγω θέλω να πουλήσω κάτι και ο αγοραστής το λάβει κανονικά λλά υποστιρίξει πως δεν το πήρε ποτέ δεν μου παίρνει τα χρήματα πίσω μέσω paypal αυτόματα? Καθώς είναι δεσμευμένα μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση (αν δεν κάνω λάθος) Εγώ πώς μορώ να προστατευτώ? εν μέρη έχεις δίκιο σε αυτό,άλλα μην ξεχνάς ότι από το τοπικό ταχυδρομείο φαίνεται η κατάσταση με τα δέματα που έγινε η διανομή η αν το παραλαβής εσύ υπογράφεις ότι το έχεις παραλάβει,επόμενος το ψάχνεις από εκεί και βλέπεις αν όντως το χει πάρει η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inray Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλά όλα αυτά αλλα η ασφάλεια του πωλητή που είναι......?Δηλαδή αν εγω θέλω να πουλήσω κάτι και ο αγοραστής το λάβει κανονικά λλά υποστιρίξει πως δεν το πήρε ποτέ δεν μου παίρνει τα χρήματα πίσω μέσω paypal αυτόματα? Καθώς είναι δεσμευμένα μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση (αν δεν κάνω λάθος) Εγώ πώς μορώ να προστατευτώ? Βασικά είναι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο, έτσι όμως και σου τύχει θα τρέχεις. Και αν το έχεις στείλει με courier κάτι γίνεται, έτσι όμως και το έστειλες με ταχυδρομείο άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απο καπου επιτελους πρεπει να αντλησουν εσοδακ αι ο τροπος βρεθηκε με τον καλυυτερο δυνατο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ως αγοραστής, πρέπει να έχω γλιτώσει εκατοντάδες ευρώ ως τώρα χάρη στο ebay.Ως πωλητής, δεν υπάρχεi καλύτερο μέρος για να πουλήσεις κάτι από το...το... INSOMNIA.GR!!! Μη βάζεις ιδέες. Ο paredwse καραδοκεί ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα