Προς το περιεχόμενο

Predators

Sugizo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα την ταινία τις προάλλες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε.

Δεν τρελάθηκα αλλά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα.. Χάρηκα που σεβάστηκαν τον Predator και δεν τον κατάντησαν πάλι καμια καρικατούρα. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αίμα αλλα δεν πειράζει, είχε ωραία Finishing moves

Ειδικά ένα clopy- paste από το Mortal Kombat :-D:-D.

Όσο από υπόθεση ε προς το τέλος μας τα χάλασε λίγο και περίμενα ο fishbourne να είχε μεγαλύτερο ρόλο και όχι τόσο μικρό cameo. Anyways.

Είναι χαλαρά η καλύτερη Predator ταινία μετά το 1. Αν και δεν ήταν και κάτι δύσκολο :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν το 1 κανενα...

Δεν ειναι τυχαιο που εχουν βγει 3 διαφορετικες εκδοσεις σε DVD και 2 σε Blu-Ray και ομως εχουν γινει αναρπαστες.

Κατι αναλογο με 4 αν θυμαμαι καλα εκδοσεις εχει γινει και με το Conan....Απλα ο Arnold δεν υπαρχει.....Μακραν ο καλυτερος Action Star του ειδους.

Δημοσ.

καλά σαν το ένα δεν μπορεί να βγει με την καμμία γιατί έχει το στοιχείο της αποκάλυψης που δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιο βαθμό στα επόμενα εξ' ορισμού, αλλά συμφωνώ και για τον arnold δεν μου ρχεται κανένας άλλος που να δημιουργεί δέος

Δημοσ.

Το είδα πριν καμια βδομάδα αλλά δεν ασχολήθηκα να γράψω.

Όχι ότι είναι κακή ταινία αλλά πριν πάω είχα δει το 1 σε HD και ντάξει. Θυμήθηκα πόσο έπος ήταν και η σύγκριση ήταν εύκολη (και αναπόφεκτη)

Back to Predators.

Η ταινία αν και σέβεται το original σε καμμία περίπτωση δε το φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Οι χαρακτήρες αν και cons πολύ soft core για τα γούστα μου. Συγκριτικά με το 1 ήταν σταχτομπούτες.

Ο Brody αν και το πάλεψε δε με έπεισε. Δε ξέρω. Και καλά μυστηριώδης και rebel αλλά δεν. Η φυσική του κατάσταση δεν βοηθούσε και ιδιαίτερα (καλά είχα και στο μυαλό μου τα biceps του Arn). Ο Lawrence αν και το δωσε καλά, δυστυχώς έπαιξε λίγο.

Η μουσική μου φάνηκε μονότοτη (έπιασε κάποιες στιγμές το cue από το 1) η σκηνοθεσία τιποτα το ιδιαίτερο. Έκανε και λίγο κοιλιά κάποια στιγμή.

Μου άρεσε που προχωρήσαν λίγο το concept του Predator και πως κυνηγάει αλλά ως εκεί.

7/10 χαριστικά.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρίς να το έχω δει. Είσαι σίγουρος ότι το post κολλάει στο συγκεκριμένο topic?

Edit: Δεν υπάρχει λόγος για αυτό το post πια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εντωμεταξύ το "τερατάκι" που σκότωσε ο Μορφέας θύμιζε πολύ το original design του Predator για όσους έχουν δει το ντοκιμαντέρ/making-of του 1ου

1222215738_15.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...