finch Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Την είδα την ταινία τις προάλλες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Δεν τρελάθηκα αλλά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα.. Χάρηκα που σεβάστηκαν τον Predator και δεν τον κατάντησαν πάλι καμια καρικατούρα. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αίμα αλλα δεν πειράζει, είχε ωραία Finishing moves Ειδικά ένα clopy- paste από το Mortal Kombat :-D. Όσο από υπόθεση ε προς το τέλος μας τα χάλασε λίγο και περίμενα ο fishbourne να είχε μεγαλύτερο ρόλο και όχι τόσο μικρό cameo. Anyways. Είναι χαλαρά η καλύτερη Predator ταινία μετά το 1. Αν και δεν ήταν και κάτι δύσκολο
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σαν το 1 κανενα... Δεν ειναι τυχαιο που εχουν βγει 3 διαφορετικες εκδοσεις σε DVD και 2 σε Blu-Ray και ομως εχουν γινει αναρπαστες. Κατι αναλογο με 4 αν θυμαμαι καλα εκδοσεις εχει γινει και με το Conan....Απλα ο Arnold δεν υπαρχει.....Μακραν ο καλυτερος Action Star του ειδους.
oneofthem Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 καλά σαν το ένα δεν μπορεί να βγει με την καμμία γιατί έχει το στοιχείο της αποκάλυψης που δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιο βαθμό στα επόμενα εξ' ορισμού, αλλά συμφωνώ και για τον arnold δεν μου ρχεται κανένας άλλος που να δημιουργεί δέος
Cue Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το είδα πριν καμια βδομάδα αλλά δεν ασχολήθηκα να γράψω. Όχι ότι είναι κακή ταινία αλλά πριν πάω είχα δει το 1 σε HD και ντάξει. Θυμήθηκα πόσο έπος ήταν και η σύγκριση ήταν εύκολη (και αναπόφεκτη) Back to Predators. Η ταινία αν και σέβεται το original σε καμμία περίπτωση δε το φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Οι χαρακτήρες αν και cons πολύ soft core για τα γούστα μου. Συγκριτικά με το 1 ήταν σταχτομπούτες. Ο Brody αν και το πάλεψε δε με έπεισε. Δε ξέρω. Και καλά μυστηριώδης και rebel αλλά δεν. Η φυσική του κατάσταση δεν βοηθούσε και ιδιαίτερα (καλά είχα και στο μυαλό μου τα biceps του Arn). Ο Lawrence αν και το δωσε καλά, δυστυχώς έπαιξε λίγο. Η μουσική μου φάνηκε μονότοτη (έπιασε κάποιες στιγμές το cue από το 1) η σκηνοθεσία τιποτα το ιδιαίτερο. Έκανε και λίγο κοιλιά κάποια στιγμή. Μου άρεσε που προχωρήσαν λίγο το concept του Predator και πως κυνηγάει αλλά ως εκεί. 7/10 χαριστικά.
ksaplostra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 πω πω μαλακιααααααα!!! Νομιζψ οτι ειναι το χειρότερο όλων(εξαιρείτε το 2)
Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 οχι, ειναι το πιο καλο απο ολα οσα βγηκανε μετα το 1.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Χωρίς να το έχω δει. Είσαι σίγουρος ότι το post κολλάει στο συγκεκριμένο topic? Edit: Δεν υπάρχει λόγος για αυτό το post πια
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ειδες αν εχεις πολλες καρτελες ανοιγμενες? Αυτα παθαινεις.
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά το είδε κανείς χθες στο σινεμά? Αξίζει? Να πάμε να το δούμε? Είναι πορωτικό ή όχι?
ksaplostra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά το είδε κανείς χθες στο σινεμά? Αξίζει? Να πάμε να το δούμε? Είναι πορωτικό ή όχι? Μόνο ντιβιντι Κι αν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ ο polakis21 θα τη λατρέψει... (είστε το ακριβώς αντίθετο )
Sugizo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εντωμεταξύ το "τερατάκι" που σκότωσε ο Μορφέας θύμιζε πολύ το original design του Predator για όσους έχουν δει το ντοκιμαντέρ/making-of του 1ου
predalien Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά ταινία είναι. Το 1ο βέβαια, παραμένει αξεπέραστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.