buzzad Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ρε συ, ποιος ειναι αυτος που μοιαζει στον Machette?? ΥΓ. Ασχετο αλλα αυτο ποτε βγαινει? Danny Trejo (Δεν μοιαζει ειναι)
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Danny Trejo (Δεν μοιαζει ειναι) Χαριτολογουσε οταν εκανε την ερωτηση ο Kaizer..
Kasrith Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Χαριτολογουσε οταν εκανε την ερωτηση ο Kaizer.. Λεπτομεριες...
FarCry Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FUZiqyQBj4c[/ame]
buzzad Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ο Μπροντυ οχι απλα δεν ειναι η ευχαριστη εκπληξη για αυτο το ρολο, ειναι και απο τους πλεον ακυρους.... Ο καημενος ο Φισμπερν ειναι (εδω και καποια χρονια) λες και φευγοντας απο τον γιατρο που του ειχε πατησει μια τριπλη ενδομυικη κορτιζονη πηγε και ξεσκιστηκε στις ρεγγες,αντζουγιες,τουρσι,ελιες και οτι αλλο πιο αλμηρο βρηκε... Καλα ο Trejo κλεινει σπιτια γενικα (real bad ass mo*therf*cker)... Εχω πιστη στον Rodriguez ως προς το σεναριο... Τωρα για τον Nimrod Antal τι να πω...Παντως και το Armored και το Vacancy καλουτσικα ηταν...
oneofthem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 έλιωσα μεγάλε buzzad :lol: εμένα δε μου άρεσε λίγο η ιδέα της dream team δολοφόνων γιατί είναι πολύ ντεμοντέ και δεν έχει πετύχει ποτέ, ελπίζω να μην δείξει και τη κλασσική μάπα σκηνή recruitment που δείχνουν every god damn time... (ξέρεις im in κλπ) πάντως κάνω όρεξη για ψιλοωμή ταινία δράσης για σπίτι με λίγο sci fi είδα αρκετές καλές ταινίες με νόημα φέτος τώρα γουστάρω να hrap hroup, bang bang, agggghhhh!, tsuk tsuk, boom boom κτλ λίγο πιο hardcore τώρα (άσχετο περιμένω κάτι χρόνια το jeepers creepers 3 ρε παίδες τι έχει γίνει με αυτό?)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αν ειναι σαν το jeepers creepers 2 ασε καλυτερα να μην γινει τιποτα με αυτο.
finch Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βγήκαν και οι πρώτες κριτικές και μιλάνε με αρκετά κολακευτικά σχόλια για την ταινία. Εγώ θα την τιμήσω το σ/κ πάντως και θα επανέλθω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 @$*@#_$)@*(#$_)@#($@#)$@#$(@$_ και σε μας εδώ Αύγουστο/Σεπτέμβριο
skiabox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 @$*@#_$)@*(#$_)@#($@#)$@#$(@$_ και σε μας εδώ Αύγουστο/Σεπτέμβριο Αστα να πανε.Πικρα!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Αν ειναι σαν το jeepers creepers 2 ασε καλυτερα να μην γινει τιποτα με αυτο. Εμενα με αρεσε αυτο
FarCry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 @$*@#_$)@*(#$_)@#($@#)$@#$(@$_ και σε μας εδώ Αύγουστο/Σεπτέμβριο μετα απο 2 μηνες θα εχουν βγει R5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.