john4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 παιδια εχω μια ερωτηση,σχετικα με τα panel και τις ρυθμισεις των στροφων του ανεμιστηρα μπορουμε να ελεγξουμε και του επεξεργαστη η μονο για τους υπολοιπους ανεμιστηρες που περιεχει του κουτι...??
Gyrteroth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος,δεν γίνετε να ελέγξεις του cpu.
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να ελέγξεις οποιοδήποτε φουρφούρι. Στην χειρότερη μπορεί να χρειαστείς κάποια προέκταση ή και adapter 3pin/4pin.
john4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δεν εισαι σιγουρος ετσι..?ευχαριστω παντος. καποιος αλλος που να ξερει σιγουρα παιδια...
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν ρωτάς εμένα είμαι πιο σίγουρος και από εμένα.
john4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 οχι στον φιλο απο πανω πηγαινε,γραφαμε μαζι μαλλον!! ευχαριστω,δηλαδη θα κανω δουλεια ετσι..?βρηκα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809421&sid=1 και μου φανηκε καλουτσικη προσφορα και σκεφτομαι να το τσιμπισω!
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ναι θα κάνεις, όπως σου είπα (ειδικά αν έχεις την ψύκτρα της intel) πιθανόν να χρειαστείς κάποια επέκταση για να φτάσει το καλώδιο στο 5.25 του case. To συγκεκριμένο της aerocool είναι κάπως φανταζί για τα γούστα μου, αλλά νταξ, άμα σ'αρέσει εσένα δε μου πέφτει και λόγος.
Gyrteroth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οχι,δεν είμαι σίγουρος.Έγω που είχα ενα panel δεν γινοταν για τον cpu.Τώρα με τα πιο new panel μπορεί και να γίνετε..
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οχι,δεν είμαι σίγουρος.Έγω που είχα ενα panel δεν γινοταν για τον cpu.Τώρα με τα πιο new panel μπορεί και να γίνετε.. Για ποιο λόγο δεν γινόταν;
john4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ναι θα κάνεις, όπως σου είπα (ειδικά αν έχεις την ψύκτρα της intel) πιθανόν να χρειαστείς κάποια επέκταση για να φτάσει το καλώδιο στο 5.25 του case. To συγκεκριμένο της aerocool είναι κάπως φανταζί για τα γούστα μου, αλλά νταξ, άμα σ'αρέσει εσένα δε μου πέφτει και λόγος. ναι οντος ειναι λιγο αλλα δεν βρησκω καποιο αλλο που να ειναι αλουμινιο και να εχει και μεγαλη οθονη...αν δεις στην υπογραφη μου γραφω την ψυχτρα και το κουτι που εχω και επειδη ειναι ετσι το κουτι δηλαδη θα περαστει απο πισω το καλωδιακι θα χρειαστω σιγουρα επεκταση...μηπως ξερεις που μπορω να βρω??αν εχει το e-shop θα με διευκολυνε για να τα παραγγελνα μαζι αλλα λιγο που κοιταξα δεν βρηκα κατι..!
Gyrteroth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν γινοταν να μπει ο ανεμηστηρας τοu cpu πανω στο panel.Μπορει και να ηταν μουφα το panel Δεν ξερω..
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Για after market ψύκτρα δε τίθεται καν θέμα. (κι εγώ σε fan controller έχω τo fan της cpu). Πιθανότατα να υπάρχουν καλωδιάκια-προεκτάσεις-adapters στη συσκευασία του panel, οπότε παίρνεις πρώτα αυτό και βλέπεις.
Impious Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δεν εισαι σιγουρος ετσι..?ευχαριστω παντος. καποιος αλλος που να ξερει σιγουρα παιδια... εγω μια χαρα ρυθμιζω τα ανεμιστιρακια *και του cpu* με το φαν πανελ
Gyrteroth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπορει να κανω και εγω λαθος παιδια και να γινετε.Απο την αρχη ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος!
john4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Για after market ψύκτρα δε τίθεται καν θέμα.(κι εγώ σε fan controller έχω τo fan της cpu). Πιθανότατα να υπάρχουν καλωδιάκια-προεκτάσεις-adapters στη συσκευασία του panel, οπότε παίρνεις πρώτα αυτό και βλέπεις. παντος θα χρειαστω σιγουρα γιατι οπως ειπα θα περασει το καλωδιακι απο το πισω μερος του κουτιου για να μην φαινεται...εκτος και αν εχει μεσα οπως ειπες! αυτα τα πανελ συνηθος πως συνδεοντε..?τα ανεμυστιρια πανω στο πανελ και το πανελ περνει ρευμα απο το τροφοδοτικο..?δηλαδη τα 3pin πανε στο πανελ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.