Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση να παίξει αυτό το PC HD 1080;

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά έψαξα? Αυτή με τα 30 ευρος μας κάνει? http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=ATI+Radeon+HD+3450

Αν δεν έψαξα καλά στείλτε μου ένα link να μην σας ταλαιπωρώ άλλο!

Φίλε μου έχω ψάξει το θέμα πολύ σε αυτό που θέλεις. Είναι 100% θέμα κάρτας γραφικών και Player. Με μία κάρτα που υποστηρίζει directx 10 μπορείς να παίξεις πολύ χαλαρα 1080 (φαντάζομαι εννοείς h264 φορματ). Η 3450ατι είναι super και κοστίζει φθηνά σε AGP. Σου την προτείνω. Την έχω στο φορητό. Λοιπόν ,αφού πάρεις την κάρτα (ρώτησε στο κατάστημα εάν είναι συμβατή με AGPX4 δηλ. με την μητρική σου) θα βάλεις το player k-lite και κατά την εγκατάσταση κοίτα να ενεργοποιήσης το DVXA H264 (δηλαδή την hardware αποκωδικοποίηση από την κάρτα γραφικών). Εάν έχει πάνω από 2GH θα απασχολεί τον επεξεργαστή περίπου 35-45% ή και λιγότερο !. Να φανταστείς ότι στο netbook μου που έχει υποστήριξη dirext 10 ( intel GMA500) παρόλο που ο επεξεργαστής είναι πολύ αργός (1.33 MHZ) με ενεργοποιημένο το DVXA ο επεξεργαστής απασχολείται 25% βλέποντας divx 1080 H264 .mkv (μιλάμε για 5 GB ταινία 2 ωρών). Εάν το απενεργοποιήσω ο επεξεργαστής παέι 100% και πάλι δεν παίζει καθόλου καλά. Εάν θέλεις πάλι βοήθεια εδώ είμαι.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με ενεργοποιημένο το DVXA ο επεξεργαστής απασχολείται 25% βλέποντας divx 1080 H264 .mkv (μιλάμε για 5 GB ταινία 2 ωρών).

Ποσο bitrate?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...