picos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Filoi μου εχω συνδεση με την φορθνετ, κατα καιρους εχω παρατηρησει οτι μερικα sites ειναι απροσπελαστα , παλαιοτερα δεν μπορουσα πχ να μπω στο yahoo, σημερα δεν μπορω να μπω στο site ths microsoft. Εχει καποιος καποια ιδεα?
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπόλικες αλλά πρώτα στείλε ένα Log από το hijack this. Επίσης τι λειτουργικό έχεις, τι browser χρησιμοποιείς και ποιο antivirus έχεις (πλήρη ονομασία και έκδοση) Χωρίς (τουλάχιστον) αυτά τα στοιχεία, όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε, πρέπει πρώτα να μυρίσουμε τα νύχια μας.
athns Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Πιθανόν να είναι θέμα με το MTU. Αν είσαι PPoE βάλτο 1492 (στο router) και δες αν μπαίνει στην Ms.
DDoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 2 δοκιμες που θα εκανα εγω α) Θα αλλαζα encapsulation απο το router Αλλους DNS
picos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 α) αλλαξα εκαπσουλεισιον αλλα δεν δουλεψε τπτ β) DNS δεν δοκιμασα εχει καποιους συγκεκριμενους η Forthnet για να δουλευει σωστα γ) και η αλλαγη MTU δεν επαιξε Λειτουργιο εχω XP PRO , exploer 8 kai avg antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.