Kokkinolemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παίδες, Ίσος ο τίτλος να μην είναι σωστός αλλά δεν ήξερα πώς να το εξηγίσω…Γι'αυτό ζητάω συγνώμη.. Έχω ένα laptop Toshiba satellite M70-131, αρκετά παλιό το οποίο έχει επάνω windows xp professional… Ξαφνικά χωρίς να έχω βάλει κάποιο πρόγραμμα ή να πειραματιστώ γενικός, όταν το ανοίγω καθώς προχωράει η διαδικασία με πετάει σε κατάσταση «safe mode» δηλαδή στις επιλογές «safe mode», «normal mode»κλπ. Όταν επιλέγω normal mode αρχίζει να φορτώνει και όταν φτάνει στο λογότυπο «Καλώς ήρθατε» κάνει Reboot το Pc και με πάει πάλι στις επιλογές«safe mode», «normal mode»κλπ. Αυτό γίνετε όποια επιλογή και να πατήσω… Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Αν είναι software ή hardware? Και πώς μπορώ να το εντοπίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν το κάνει και όταν πατάς safe mode επιλογή, μάλλον προς hardware δείχνει το πρόβλημα. Μπες bios, άστο μερικά λεπτά και τσέραρε θερμοκρασίες και αν σβήνει πάλι. Τρέξε memtest bootable (μπόλικα loops) να δεις αν θα βγάλει error. Αν βγει καθαρό με τα παραπάνω, δοκίμασε νέα εγκατάσταση λειτουργικού.
Kokkinolemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν το κάνει και όταν πατάς safe mode επιλογή, μάλλον προς hardware δείχνει το πρόβλημα. Μπες bios, άστο μερικά λεπτά και τσέραρε θερμοκρασίες και αν σβήνει πάλι. Τρέξε memtest bootable (μπόλικα loops) να δεις αν θα βγάλει error. Αν βγει καθαρό με τα παραπάνω, δοκίμασε νέα εγκατάσταση λειτουργικού. Ok φίλε μου θα το δοκιμάσω....Σ' ευχαριστώ!!!
koulis20 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγω θα σου συμπληρωσω σε αθτα που ειπε παραπανω ο φιλος. Αν και τωρα ισως εχεις προχωρισει σε φορματ κανε το εξης. Μολις πατας το on και μπαινει bios πατα συνεχομενα F8 και θα σου βγαλει τις επιλογες με ασφαλη λειτουργα κ.τ.λ.Θα εχει και μια επιλογη απενεργοποιηση αυτοματης επανεκεινησης κ.τ.λ.Επελεξε αυτην και λογικα θα βγει μια μπλε οθονουλα. Κανε paste εδω μηπως βρουμε ακρη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγω θα σου συμπληρωσω σε αθτα που ειπε παραπανω ο φιλος.Αν και τωρα ισως εχεις προχωρισει σε φορματ κανε το εξης. Μολις πατας το on και μπαινει bios πατα συνεχομενα F8 και θα σου βγαλει τις επιλογες με ασφαλη λειτουργα κ.τ.λ.Θα εχει και μια επιλογη απενεργοποιηση αυτοματης επανεκεινησης κ.τ.λ.Επελεξε αυτην και λογικα θα βγει μια μπλε οθονουλα. Κανε paste εδω μηπως βρουμε ακρη.. Aυτο μπορει να το ενεργοποιησει και μονιμα μεσα απο τα windows στο startup properties του υπολογιστη του.Ας τελειωσει με τα hardware tests-καθως εκει πρεπει να ειναι το προβλημα- και αν βγει οκ απο κει,τοτε παμε στην μπλε οθονη.
Kokkinolemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις συμβουλές, πριν 2μέρες δοκίμασα memtest τόσο καιρό δεν είχα χρόνο… Τελικά το τέστ με τις μνήμες βγήκε καθαρό οπότε είπα να κάνω ένα repairer τα windows πριν συνεχίσω σε κάτι άλλο και τελικός δουλεύουν όλα μια χαρά… Σας ευχαριστών για τις απαντήσεις σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.