madsc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Αφού είπαμε ρε Jaco έχεις δυνατό μηχάνημα. Μπας και του πέταξες μέσα καθόλου... φέτα για να πηγαίνει φέτες και στο τρύπησε; :) Πλάκα πλάκα πρώτη φορά ακούω να τρυπάει media...χωρίς δράπανο. sc
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Όταν λέω τρύπησε μην φανταστείς ότι έκανε τρύπα στο πλαστικό, αν είναι δυνατόν άλλωστε, αλλά λόγο της θερμότητας της δέσμης πέρασε όλα τα διηλεκτρικά στρώματα και μόλις έφτασε στο αλουμίνιο το έλιωσε... Δεν έχω άλλη εξήγηση... Ευτυχώς δεν το ξανάκανε... Αλλά καλή φάση όμως... Θα πατάς copy CD και θα ανάβεις και το τσιγάρο στο laser... :grin:
madsc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ναι ρε αφού η επόμενη γενιά cd θα είναι από τσιγαρόχαρτο. Ακόμα πιο φτηνά, όταν θα βαριέσαι θα ανάβεις κανένα :grin: :grin: :grin: sc
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Προσωπικη μου αποψη ηταν, εβαλα και το σχολιο "μηπως κανω λαθος;" μου εχει τυχει αρκετες φορες μεχρι τωρα.Tωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι guru των recorders και δεν πρεπει να τολμησουμε να εχουμε και εμεις οι θνητοι αποψη τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.