Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οι πράξεις που σε βάζει να κάνεις επιστρέφουν πάντα πολλαπλάσιο του 9.
censOred Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οι πράξεις που σε βάζει να κάνεις επιστρέφουν πάντα πολλαπλάσιο του 9. Σωστός και καθε φορα τα πολσια του 9 αναπαριστονται απο ενα καινουριο συμβολο.
apd453 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχει και κάτι άλλα τέτοια κολπάκια με τράπουλα κλπ. Αν ξέρει κανένα link κανένας ας ποστάρει.
Krokodilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχει και κάτι άλλα τέτοια κολπάκια με τράπουλα κλπ. Αν ξέρει κανένα link κανένας ας ποστάρει. Ενα κολπο με τραπουλα που το μεταφερα σε ηλεκτρονικη μορφη. CROCODILE23. Πως γινεται αυτο?
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάλι το πολλαπλάσιο του 9 το καταλαβαίνω...ΤΟ σύμβολο το διαφορετικό που βγαίνει κάθε φορά σωστό δεν καταλαβαίνω!
tax_opari91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάλι το πολλαπλάσιο του 9 το καταλαβαίνω...ΤΟ σύμβολο το διαφορετικό που βγαίνει κάθε φορά σωστό δεν καταλαβαίνω! Κάθε φορά τα πολλαπλάσια του 9 έχουν ίδιο μεταξύ τους σύμβολο, το οποίο αλλάζει σε κάθε γύρο παιχνιδιού
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάλι το πολλαπλάσιο του 9 το καταλαβαίνω...ΤΟ σύμβολο το διαφορετικό που βγαίνει κάθε φορά σωστό δεν καταλαβαίνω! Σωστός και καθε φορα τα πολσια του 9 αναπαριστονται απο ενα καινουριο συμβολο. δέκα χαρακτήρες
sugata Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 και για ξεκάρφωμα, δεν έχουν μόνο τα πολλαπλάσια του 9 το ίδιο σύμβολο, αλλά και μερικά άσχετα. point is όμως πως ότι αριθμό και να επιλέξεις, πολλαπλάσιο του 9 θα βγει στο τέλος.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Aυτο το παλιο τρικακι που κυκλοφορουσε με μεηλ, στο οποιο πρεπει να κανεις τις παρακατω πραξεις και σου λεει στο τελος τι εχεις σκεφτει πως εξηγηται? Ειλικρινα εχω προσπαθησει να το αναλυσω αλλα ματαια. Το τρελο ειναι πως οσοι το εχουν κανει καταληγουν στα ιδια αντικειμενα (εκτος απο τον κολλητο μου ΛΟΛ). Πρεπει να εχει να κανει με το οτι σου ζητα να σκεφτεις γρηγορα το τελευταιο μαλλον.. Μην ανοιξετε το spoiler πριν το κανετε για να εχει νοημα παρεμπιπτοντως.. Οδηγιες: Απλά ακολούθησε τις οδηγίες όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά μην διαβάσεις τις επόμενες ερωτήσεις πριν τελειώσεις με τις προηγούμενες. Δεν χρειάζεται να γράφεις τις απαντήσεις. Απλά χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Πόσο κάνει: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Κουράγιο, άλλο ένα... 123+5 ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ! Σκέφτηκες ένα ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΦΥΡΙ, έτσι δεν είναι; Εν τω μεταξυ λεει πως αν δεν σκεφτηκες το παραπανω, ανηκεις στο 2% αυτων που εκαναν την ασκηση.. Τι να πω....
karabouzouk... Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 χαχαχαχαχα εγώ επειδή βαρέθηκα να κάνω τις πράξεις σκευτικα ένα εργαλείο και ένα χρώμα απευθείας και πάτησα να δω την απάντηση και έμεινα με το στόμα ανοιχτό..!!:P χαχα..!!
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 χαχαχαχαχα εγώ επειδή βαρέθηκα να κάνω τις πράξεις σκευτικα ένα εργαλείο και ένα χρώμα απευθείας και πάτησα να δω την απάντηση και έμεινα με το στόμα ανοιχτό..!!:P χαχα..!! Ναι παιζει τελικα να μην εχουν να κανουν οι πραξεις αλλα να εχουν βρει ποια ειναι τα πιο συνηθη πραγματα που ερχονται στο μυαλο σε αυτην την ερωτηση... who knows..
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ! Πούτσ@ μπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.