therock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορω να γνωριζω τι κωδικας εκτελειται καθε φορα που ενεργοποιω επιλογες μεσω του WebUI καποιου ρουτερ? Υπαρχει δηλαδη καποιο utility που να σου γραφει τον κωδικα καθε εντολης, ωστε να μπορεσω εγω σε δευτερη φαση να δημιουργησω καποιο batchaki και να το τρεχω κατα βουληση χωρεις να χρειαζεται να μπω στο WebUI?
DDoS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Με τελνετ και με αλλου τετοιες ειδους πλατφορμες γινοντε καποια πραγματα
therock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τι ακριβως εννοεις? Επειδη δεν ειμαι εμπειρος, μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Εγω συγκεκριμενα οπως αναφερω, θελω ενα τροπο ωστε οταν κανω κατι μεσα στο WebUI του Router μου (Sagem 2404) να ξερει τι ακριβως γινεται παρασκηνιακα, ωστε να τρεξω την αντιστοιχη εντολη μεσω DOS. Πως μπορω να επιτυχω κατι τετοιο?
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 αυτο δεν μπορω να στο απαντησω αλλα οτι γινεται μεσα απο web interface γινεται και απο telnet που γραφεις τις εντολες.αρκει να εχει telnet το bricki αυτο. δηλαδη σε ενα cisco μπορεις να αλλαξεις την Lan ip μεσα απο interface αλλα μπορεις να την αλλαξεις και μεσα απο telnet γραφωντας ip address 10.163.162.100 255.255.255.0 στο vlan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.